Proteïne dieetproducten kopen – Dieetvoeding

Proteine dieetproducten – Dieetvoeding

Proteine dieetproducten of dieetvoeding kopen in Oost-Vlaanderen?  Dan zit je goed in de shop van Beaustyle in Ninove.

Beaustyle is verdeler van zowel Kyalin als Lignavita Dieetproducten. De artikelen kunnen in onze winkel te Ninove aangekocht worden of alle Lignavita producten kunnen onmiddellijk in onze webshop besteld worden.

Afslanken met Kyalin dieetvoeding of Lignavita dieetproducten

Wie wil afslanken heeft het niet altijd even gemakkelijk. Elke dag zit vol verleiders, je moet je aan bepaalde regels houden, zorgen dat je ook nog voldoende beweegt, enz. Jou daarbij helpen, is wat wij elke dag doen. Want een goed dieet begint met een goede begeleiding: een juist afslankprogramma op jouw toekomstige maat opstellen en zorgen dat jij je doel bereikt. Een belangrijke basisregel binnen het eiwitdieet is het beperken van koolhydraten (suikers) en vetten.. Door het beperken van koolhydraten  dwingen we je lichaam om zijn energie elders uit te halen. In eerste instantie kiest ons lichaam dan voor de afbraak van spieren, maar die worden beschermd door de toevoer van de proteïnesupplementen. Gevolg: de enige overblijvende optie is de verbranding van je vetmassa! Kom even langs bij ons en we vertellen u alles over het proteïnedieet, wat Kyalin is, hoe we van start gaan, en hoe we jouw gaan begeleiden.

Zonder de proteïnesupplementen van Kyalin of dieetvoeding van Lignavita worden de spieren tijdens een dieet altijd afgebroken. En dit leidt tot een jojo-effect na het dieet want spieren zorgen immers voor de verbranding

Kyalin Voeding – Proteïne dieetproducten

Beaustyle is exclusief verdeler van Kyalin producten. U kan in onze shop de dieet producten kopen.Bent U op zoek naar:

 • Een slanker silhouet?
 • Een persoonlijke begeleiding?
 • Zorg voor advies en opvolging?
 • Aandacht voor probleemzones?
 • Een totaal aanpak?
 • Kyalin producten

Kies dan voor het Kyalin Concept

Kyalin is een individueel en persoonlijk afslankingsprogramma
Betrouwbaar en evenwichtig
Kom Kyalin ontdekken bij Beaustyle. Wij zijn exclusief verdeler van het Kyalin-proteïnedieet.

Bij ons u alle Kyalin dieet producten aankopen in onze shop. Voor onze producten stellen wij uiteraard hoge kwaliteitseisen. Zo hebben we een zeer gevarieerd gamma eiwitrijke producten.

Onze eiwitsupplementen worden onderverdeeld in KLEUR-groepen (voor een optimaal resultaat):

 • GROEN: deze mag je uiteraard onbeperkt combineren
 • GEEL: deze producten worden één keer per dag toegelaten
 • ** of vanaf fase 2

Raadpleeg ons voor meer informatie of download de pdf!

 

dieetvoedingSTARTPAKKET
Als we u een streefdoel hebben opgesteld, wil je uiteraard zo snel mogelijk starten met je Kyalin-programma.

Maar de keuze aan uitgebalanceerde Kyalin-producten is groot en je weet niet wat te kiezen?

De “smart box” (porties + supplementen) zorgt voor een vlekkeloze start! Om het nog gemakkelijker te maken, stelden wij een weekmenu op met bijhorende recepten.

 

Kyalin is een afslankprogramma dat gebruik maakt van producten verrijkt in eiwitten, arm aan koolhydraten en arm aan vetten. Dit eiwitdieet zorgt voor een afbraak van vetreserves, met behoud van spiermassa! Door het beperken van de consumptie van suikers en vetten, wordt het lichaam gedwongen zijn energie te putten uit de aanwezige vetreserves, alle producten zijn te koop in onze winkel te Ninove.

Het gevolg: afslanken met Kyalin!

Vele mensen denken, weer een crash-dieet waarbij je achteraf al je kilo’s terug bijkomt. Niets is minder waar, tijdens het ganse dieet doorloop je verschillende fasen. In elke fase wordt een goede voedingsgewoonte aangeleerd met als uiteindelijke doel gewichtsstabilisatie.

Kyalin – Strikte fase:

Dit is de fase waarbij u het meeste gewicht zult verliezen. Deze gewichtsverliezen kunnen oplopen tot 6-11 kg per maand. Gedurende deze fase volgt u een strikt dieet op basis van een aantal proteïneporties en een maaltijd bestaande uit groenten in combinatie met een eiwitbron (vlees/vis/eieren/ of melkproducten). Gedurende deze strikte fase mogen geen koolhydraatrijke voedingsmiddelen geconsumeerd worden zoals brood, aardappelen, pasta of rijst. Groenten en fruit, rijk aan suikers worden niet toegelaten in het dieet.
Kyalin – Reintroductie fase:

Deze fase heeft als doel: gewichtverlies en heropvoeding. Door het terug invoegen van de verschillende voedingsgroepen zoals brood en andere zetmeelhoudende producten wordt een gezonde voeding aangeleerd. Het belang van fruit en groenten komt dan ook uitgebreid aan bod.

Kyalin Stabilisatiefase:

dieetvoedingDit is het eindpunt, essentieel voor het behoud van ons nieuw gewicht. De proteïneporties vallen weg. De therapeuten helpen u om de nieuwe voedingsgewoontes te onderhouden en niet uit het oog te verliezen.
De sleutel tot het behoud van een gezond gewicht is de stabilisatie. Ja, het proteïnedieet kan een spectaculair gewichtsverlies garanderen. Neen, het behouden van dit nieuwe gewicht is niet vanzelfsprekend.

Begrijpen waarom uw gewicht is toegenomen doorheen de jaren is primordiaal. Hierbij zal men inzicht krijgen in het belang van de juiste voedingsgewoontes, niet alleen voor het behoud van een gezond gewicht, maar vooral ook voor de gezondheid in het algemeen.

Resultaten Kyalin dieetvoeding:

Verbetering van insulinerespons bij Diabetes type 2
Vermindering van het totale cholesterol gehalte in het bloed
Verlaging van de bloeddruk
Afname van apnoe en snurken gerelateerd aan overgewicht

De dieetvoeding van Kyalin te ook in onze shop

Een begeleiding is nodig voor het volgen van een Kyalin proteïnedieet. Voor de start van het dieet nemen we de nodige tests af en bepalen we of u met het dieet mag starten.
Bij ons krijgt u de nodige informatie, praktische richtlijnen, begeleiding en Proteine dieetproducten voor het volgen van het dieet.
Wie wil afslanken, heeft het niet altijd even gemakkelijk. Elke dag zit vol verleiders, je moet je aan bepaalde regels houden, zorgen dat je ook nog voldoende beweegt, enz. Jou daarbij helpen, is wat wij elke dag doen. Want een goed dieet begint met een goede begeleiding: een juist afslankprogramma op jouw toekomstige maat opstellen en zorgen dat jij je doel bereikt. Onder begeleiding van een Kyalin Coach doorloop je de verschillende stappen binnen het afslankprogramma. Je coach zal je steeds begeleiden, evalueren en motiveren.

Samen slimmer afslanken.

Wie wil afslanken, heeft het niet altijd even gemakkelijk. Elke dag zit vol verleiders, je moet je aan bepaalde regels houden, zorgen dat je ook nog voldoende beweegt, enz. Jou daarbij helpen, is wat wij elke dag doen. Want een goed dieet begint met een goede begeleiding: een juist afslankprogramma op jouw toekomstige maat vooropstellen en zorgen dat we samen jouw doel bereiken.

Kyalin is een heel persoonlijk programma.

 • Snel en doeltreffend afslanken
 • Onder begeleiding van een coach
 • Met eenvoudige en gevarieerde eiwitporties

 

 

Hoe werkt het Kyalin-proteïnedieet?

Het Kyalin programma maakt gebruik van producten verrijkt in eiwitten. Door het beperken van de consumptie van suikers en vetten, wordt je lichaam gedwongen zijn energie te putten uit de aanwezige vetreserves. Dit zorgt voor een afbraak van vetreserves, met behoud van spiermassa!

De eiwitsupplementen van Kyalin mag je uiteraard aanvullen met lekkere verse groenten. De berekening van hoeveel en welke groenten staan vermeld op uw Kyalin-programma. U hoeft enkel nog onze richtlijnen te volgen. Wij raden aan enkel de producten en programma’s van Kyalin te gebruiken, zo zijn we zeker dat we jouw doel bereiken.

Een dieet in 4 stappen:

Met Kyalin in zee gaan, is niet zomaar een kuur. Het is de start van een doordacht stappenplan, met het oog op jouw toekomstige maat. Deze stappen moeten achtereenvolgens doorlopen worden tot aan een gezonde voeding.

Stap 1: Afslanking

Gedurende deze fase volg je een strikt schema op basis van een aantal eiwitporties gecombineerd met groenten en vlees of vis. Koolhydraatrijke voedingsmiddelen (zoals brood, aardappelen, pasta, rijst, fruit,…) zijn niet toegelaten. Maar geen nood, samen geraken we er doorheen!

Stap 2: Reïntroductie

Tijdens deze fase worden verschillende voedingsmiddelen opnieuw geïntroduceerd. Graanproducten en fruit vervangen geleidelijk aan de eiwitsupplementen.

Stap 3: Stabilisatie

In deze derde fase wordt een zetmeelportie opnieuw toegelaten. Deze fase zal de basis vormen van een nieuwe, gezonde voeding.

Stap 4: Gezonde voeding

U heeft uw doel bereikt! Maar vergeet niet, het succes van een langdurig resultaat is enkel gewaarborgd door het naleven van een gezonde voeding. Vanaf nu is het geen dieet, maar een levensstijl. Alles mag, maar met mate.

 

dieetproductenKyalin coaches Beaustyle

Samen met onze Kyalin coaches doorloopt u de verschillende stappen binnen het Kyalin-programma.
Als coach zullen wij u op regelmatige tijdstippen begeleiden en motiveren

Voor meer info over het Kyalin Proteïnedieet of dieetvoeding contacteer ons.

 

Beaustyle is officieel verdeler van het Kyalin-proteïnedieet . Wij beschikken over een ruim assortiment dieetvoeding en roducten, die u in onze shop kan aankopen. Naast Kyalin zijn we ook coach van Formostar

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren