LPG endermologie

LPG endermologie is nieuw bij Beaustyle. Deze snelle en doelgerichte afslankende en anti-agingbehandelingen is beschikt voor alle vrouwen maar ook voor de mannen.

LPG endermologie Centra

Deze technologie Made in France stimuleert zachtjes de huid om de slapende cellulaire activiteit opnieuw te activeren. Natuurlijk en pijnloos, onmiddellijk zichtbare resultaten zonder bijwerkingen. 200.000 personen kiezen elke dag voor deze technologie.

Als uw huis en uw figuur op intelligente wijze worden gestimuleerd kunnen ze onvoorstelbare veranderingen ondergaan. Na 30 jaar ervaring en wetenschappelijk onderzoek creëert LPG Endermologie de enige niet-invasieve mechanische huidstimulatietechniek die het celmetabolisme op natuurlijke wijze reactiveert.

Ondek LPG endermologie de nieuwe werking voor anti-aging en natuulijke slankheid bij Beaustyle!

 

VOOR

Een schoonheid die bij ons past. NATUURLIJK. GEZOND. DUURZAAM. Een slimme strategie ZONDER RISICO’S, ZONDER BIJWERKINGEN, in een zinvolle strijd om de onesthetische gevolgen van de tand des tijds te vertragen.

TEGEN

LPG endermologieDe overvloed aan agressieve, onnatuurlijke technieken, met onzekere resultaten en mogelijke complicaties, een stereotiepe, kunstmatige schoonheid, een zinloze strijd tegen de tand des tijds.

Omdat we de meest ernstige weefselaandoeningen (littekens, fibrose, lymfoedeem, brandwonden, …) behandelen en bindweefsel al meer dan 30 jaar lang onderzoeken, geloven we in de intrinsieke eigenschappen van de huid. 0 risico. 0 bijwerkingen. Altijd resultaten.

De huid wordt op een slimme manier gestimuleerd en is in staat om ongelooflijke transformaties te ondergaan: de productie van jeugdigheidsstoffen versnellen (collageen, elastine, hyaluronzuur) voor een stevigere huid, de procedure voor de afvoer van vetcellen activeren om het silhouet te verfijnen, vloeistofuitwisselingen opnieuw op gang brengen voor een diepe detoxwerking.

Onze LPG endermologie ®-techniek werd ontwikkeld om op een volledig niet-invasieve, niet-agressieve, aangename en veilige manier gebruik te maken van dit natuurlijke potentieel. Wij zijn ervan overtuigd dat gezond en gerespecteerd weefsel de sleutel is tot een mooi figuur en een stralende, jeugdige huid.

#ZonderInjectie #ZonderSnijden #ZonderRisico #ZonderBijwerkingen #WetenschappelijkBewezenResultaten

Technologische innovatie voor schoonheid

Onze gepatenteerde technologieën zijn het resultaat van permanente onderzoeken die worden uitgevoerd door onze ingenieurs, onze onderzoekers in een Comité voor Wetenschappelijk Onderzoek, onze duizenden beoefenaars wereldwijd. Onze technische expertise is altijd bedoeld om de gezondheid en schoonheid op een natuurlijke manier te verbeteren, met respect voor de ecologie van de huid en de fysiologie van het menselijk lichaam.

Anti-aging op z’n Frans

De Franse vrouw is in de wereld uitgegroeid tot een begeerd icoon voor haar natuurlijke schoonheid en onnavolgbare klasse. Achter dit imago schuilt een echte verantwoorde anti-agingstrategie die aansluit op de duurzaamheid in plaats van op het onmiddellijke wonder.Wij ondersteunen dit en zijn de tussenpersonen voor deze vrouwen die streven naar deze aangenomen en intelligente visie op schoonheid/gezondheid.

Wat is endermologie

In tegenstelling tot de technieken die op de markt beschikbaar zijn, biedt LPG® endermologie een 100 % natuurlijk alternatief: de slapende cellulaire activiteit in het hart van onze huid opnieuw activeren om te strijden tegen alle onesthetische tekenen (rimpels, verslapte huid, hardnekkige rondingen, sinaasappelhuid, …).

De mechanische stimulatie van cellen, endermologie® genoemd, maakt het mogelijk om hun ontwakingsproces opnieuw te starten, op een natuurlijke en pijnloze manier.

Na 30 jaar expertise en wetenschappelijk onderzoek, creëert LPG® een nieuw patent om al deze natuurlijke mechanismen te beheersen tijdens één enkele behandeling.

De gepatenteerde behandelingskoppen van LPG endermologie  maken het mogelijk om signalen naar de cellen te sturen en zorgen voor ongelooflijke resultaten:

Voor het gezicht

De gemotoriseerde kleppen werken als een echte fitness voor de huid en doen de natuurlijke synthese ontwaken van stoffen die essentieel zijn voor jeugdigheid. Deze cellulaire stimulatie maakt het voor de fibroblasten (jeugdigheidscellen) mogelijk om hun productie van collageen (stevigheid), elastine (soepelheid) en hyaluronzuur (volume en hydratatie), die natuurlijk in onze huid aanwezig zijn, opnieuw op gang te brengen.

Ontdek

 

Voor het lichaam

Het nieuwe patent (gemotoriseerde rol en klep gecombineerd met een sequentiële aanzuiging) werkt gelijktijdig in op de afvoer van hardnekkige vetten en op de huidkwaliteit (stevigheid, sinaasappelhuid) en maakt het voor de lichaamstechnologie mogelijk om rechtstreeks in te werken op de adipocyten die aanwezig zijn in onze onderhuid (slankheidsscellen) en op de fibroblasten, die aanwezig zijn in onze huid (jeugdigheidscellen). Een 360°-aanpak maakt een einde aan het dilemma: slankheid of stevigheid?

Ontdek

Het doeltreffende en natuurlijke anti-aging schoonheidsritueel.

LPG® biedt mannen en vrouwen die bekommerd zijn om hun schoonheid en veeleisend zijn voor hun gezondheid al meer dan 30 jaar lang apparatuur op het snijvlak van de technologie die hen 100 % tevredenheid bieden. De endermologiebehandelingen, die net zoals een evenwichtige voeding of regelmatig sporten worden aanbevolen, sturen stimulansen naar de cellen die werken als “duwtjes” voor een optimale werking. Endermologie® treatments be taken on for the same reasons as you would a balanced diet or regular athletic activities. The stimuli sent to the cells act as a “helping hand” to maximize their potential. Making endermologie® integreren in het dagelijkse leven is kiezen voor een slimme en verantwoorde levensstijl om het lichaam en het gezicht te beschermen tegen de tand des tijds.

Een echte gulden middenweg

LPG

Tussen cosmetologie die is beperkt tot een oppervlakkige werking en een agressieve, zware interventie met bijwerkingen, erg vaak ook oncomfortabel, tussen veel te “zacht” en veel te “hard”, bestaat een gulden middenweg, een echte bijstand voor een cellulaire beweging die vertraagt: endermologie®

Waarom endermologie?

 Last van cellulites, zware vermoeide benen, oude onesthetische littekens, spierpijnen, slecht slapen, vermoeidheid, lichte spat-aders, verslapping, lokale vetophoping, zware sportprestaties…voor al deze problemen kan endermologie een oplossing bieden.  Endermologie wordt zowel op vrouwen als op mannen toegepast en is daardoor voor bijna iedereen toegankelijk.