Efit

Efit

Wilt u snel vermageren, afvallen en verstevigen met weinig tijdsverlies? Dan is er E-Fit bij Beau Style.

Boek nu uw demosessie met gratis intakegesprek bij E-Fit studio Beau Style te Ninove

 

Efit 2

In de 21e eeuw worstelen de meeste mensen met gewichtsproblemen, bindweefselaandoeningen (bv cellulitis, striemen, …) en spierdystrofie. Wegens gebrek aan tijd en energie besteden we minder aandacht aan gezonde voeding en fysieke activiteit. Na een lange dag op het werk willen we gewoon lekker ontspannen in de zetel.

E-fit is de oplossing. Lees hier meer
E-Fit is een medisch getest toestel.

Er zijn tegenwoordig wel verschillende sportactiviteiten voor het behoud van onze gezondheid en conditie. Maar deze nemen veel tijd in beslag. E-Fit maakt gebruik van de toekomstgerichte EMS-technologie. Eindelijk is er een nieuwe, unieke kans om snel uw doelen te bereiken!

 

 

Werking E-FIT Training

Een E-Fit sessie duurt slechts 20 minuten. Met E.M.S. technologie worden alle grote spiergroepen -van armen, benen, billen, buik, borst en de hele rug- tegelijk intensief en effectief getraind. Dit geldt ook voor de dieper gelegen spieren, deze worden vaak verwaarloosd tijdens een gewone training.
E-Fit kan op 3 verschillende manieren toegepast worden: E-Fit gecombineerd met een cardiotoestel(crosstrainer, loopband, fiets…), Personal training of passief.

efit combinatie 3 manieren cardio eerst

De stimulatie gebeurt door 20 E-pads verspreid in een vest op je bovenlichaam, een broek, been- en armgordels. Deze zijn simpel aan te trekken en hygiënisch. Onder de E-Fit kit wordt een persoonlijke outfit gedragen. De training is afgestemd op persoonlijke doelen en niveau, het is daarom voor iedereen toegankelijk.

1,5 uur zwoegen in de fitness = 20 minuten E-Fitten.
Maar met de E-Fit traint u ook de dieperliggende spieren. 90% van de spiervezels worden aangesproken terwijl dit bij fitness maximum 30% bedraagt. De deugddoende impulsen activeren de huid, bindweefsels en spieren. Met de E-Fit creëer je een zeer comfortabele en leuke work-out!

E-Fit EMS-Technologie

De E-fit apparatuur gebruikt de EMS technologie. EMS is een gevestigde en ontwikkelde techniek die gebruik maakt van elektrische impulsen die teruggaat tot 1791. EMS staat voor “Electro Musculaire Stimulatie”. Meer bepaald is het een volledige lichaamstraining die gebruik maakt van impulsen. Meer recent zijn er onderzoeken gepubliceerd in de European Journal of Applied Physiology om het gebruik ervan te onderbouwen in spiertraining. EMS wordt ook erkend door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA). Op vandaag heeft het brede therapeutische en cosmetische voordelen.
Spieren hebben stimulatie nodig om geactiveerd te worden. In het dagelijks leven worden deze veroorzaakt door het centrale zenuwstelsel, zo bereiken ze via het ruggenmerg en de zenuwvezels onze spieren.

Al deze endogene stimuli zijn elektrisch van aard. EMS- training maakt gebruik van dit natuurlijk principe, het is een gerichte versterking van deze endogene elektrische prikkels. Bovendien bereikt het ook dieper gelegen spieren die anders nauwelijks geactiveerd worden bij een gewone training. Dit alles wordt bereikt door EMS E-Pads die verwerkt zitten in de vest, broek, arm- en kuitgordels. Bij E-FIT hebben we de EMS-technologie ingezet om een 5e generatie apparatuur te produceren.
E-Fit voordelen

+ Kan zowel passief, actief(personal training) als handsfree(crosstrainer,fiets,loopband,..) gebruikt worden.
+ Korte & leuke workout
+ 20 minuten trainen met E-Fit heeft meer resultaat als 1,5 uur zwoegen in de fitness
+ Het effect is tot 18 x hoger dan bij een fitness training
+ Activatie van 90% van je spiervezels (i.p.v. 30%)
+ Zonder een grote inspanning
+ Zonder gewrichtsbelasting
+ E-Fit is voor iedereen
+ Gevarieerde behandelingen.

E-Fit bevordert:

+ Snellere stofwisseling
+ Hoge vetverbranding
+ Spierversteviging
+ Een strakker lichaam
+ De training van de dieperliggende spieren!
+ Spiergroei (ook na blessures of operaties)
+ Conditie, Vitaliteit en uithoudingsvermogen
+ Doorbloeding van huid en spieren
+ Huidversteviging
+ Afvoeren van afvalstoffen
+ Mooiere lichaamshouding
+ Goede nachtrust, gevoel van welzijn
+ Kracht & reactievermogen
E-Fit vermindert

– Cellulite
– Vetopslag
– Rugklachten & Schouderklachten
– Spierkrampen
– Osteoporose
– Spataderen
Voor wie is E-Fit

Het doelpubliek is zeer divers: het is voor elke leeftijd, voor mannen & vrouwen, voor alle maten & gewichten die: een steviger lichaam willen willen afslanken rug- & buikspieren willen verstevigen, weinig tijd hebben, zich beter & strakker willen voelen, cellulite willen wegwerken, vlug zichtbaar resultaat willen, hun professionele sportprestaties willen verhogen, willen goede resultaten boeken zonder de gewrichten en de rug te belasten

E-Fit is echt voor jou!

E-Fit is er voor u om uw lichaam opnieuw vorm te geven op basis van uw eigen tempo en capaciteit. Als u de drukke en lawaaierige fitnessruimtes wilt vermijden, maar toch een complete workout wilt doen met maximale aandacht en professionele begeleiding in een meer aangename omgeving dan is E-Fit de perfecte keuze voor u!

E-Fit (spieren-cardio-cellulitis) prijzen

1 Beurt: € 49,00

1 Testbeurt: € 29,00 (1 per klant)

10 Beurtenkaart: € 350,00

20 Beurtenkaart: € 650,00 (i.p.v € 700,00)

30 Beurtenkaart: € 899,00 (i.p.v €1050,00)

Beurtenkaart is 1 jaar geldig

6 maand abonnement: € 925,00 (48 beurten – 2x per week)

12 maand abonnement: € 1850,00 (96 beurten – 2x per week)

Maand abonnement 2 jaar geldig

Wat heeft E-Fit te bieden?

Alles wat je nodig hebt: een persoonlijke en gevarieerde training.
EMS training is een speciaal soort van personal training. Twee tot maximum drie trainingen worden elke week aanbevolen, omdat deze training intensief is voor de spieren. Een training van dit type is gelijk aan 90 minuten conventionele training. De supercompensatie duurt 2-3 dagen, wat langer is dan die van normale trainingen. Om de gewenste resultaten van de training te bereiken, zijn de rusttijden tussen trainingen essentieel.
Test hem nu uit in bij van de E-Fit studio Beau Style te Ninove