Winkel

Welkom in de webshop van Beaustyle. Alle dieetproducten van Ligna Vita, Kyalin en Rainpharma zijn te koop in onze winkel te Ninove. Zeer binnenkort kan je hier ook alle producten van Ligna Vita bestellen in onze webshop! De producten zijn voorlopig enkel af te halen in onze winkel te Ninove.
De betaling gebeurd  ter plaatse zowel cash als via bankkaart.
Bestel vandaag en uw bestelling zal de eerstvolgende openingsdag klaarstaan vanaf 13u. Onze winkel is doorlopend open van 9 tot 21 u, vrijdag van 9 tot 20u30 en zaterdag van 9 tot 17 u

Webshop LignaVita

U heeft waarschijnlijk net als vele anderen al op allerlei manieren proberen af te vallen, maar helaas zonder een blijvend resultaat? Voer jij ook een eeuwige strijd met de weegschaal? Wil je op een verantwoorde manier gewicht verliezen? Kies dan voor LignaVita!

Lignavita de natuurlijke voedingslijn combineert alle voordelen van gezonde dieetproducten met de smaak & de looks van onze dagelijkse voeding. Het Lignavita voedingsconcept staat voor weinig suikers & koolhydraten, evenwichtige porties eiwitten, plantaardige vetten, vezels, vitaminen & mineralen. Het is een eenvoudig eiwitdieet waarmee je de overtollige kilootjes van je afschudt én je gewicht op peil houdt.

U zoekt nu een Eiwit dieet, dat heeft u gevonden in Ligna Vita! Dit dieet is net zoals Sana Slank, het Cambridge dieet of Prodimed (het middel waarmee Erica Terpstra zoveel is afgevallen) een dieet met diverse eiwit varianten. Het LignaVita voedingconcept, is een proteïne dieet ofwel hèt eiwitdieet dat vele voordelen heeft: Het heeft een professioneel programmaboekje en bovenal een heerlijk, uitgebreid en hoogwaardig productengamma en smaken pallet. We hebben een handige startersbox, waarmee u 10 dagen vooruit kan en alle smaken kunt uitproberen. En last but not least, u gaat blijvend kilo’s verliezen!