Zonnebankcenter

Zonnecenter Beaustyle Ninove

Ergoline Zonnebankcenter Beau Style

In ons zonnebankcenter is er begeleide bruining met professionele ondersteuning naargelang uw huidtype.

Zonnebankcenter Ergoline

Op een veilige en kwalitatief hoogstaande manier zonnen in een luxueuze omgeving doet u bij Beau Style Zonnebankcenter Ninove.

Beau Style Zonnbankecenter biedt u topkwaliteit aan met de meest geavanceerde ERGOLINE zonnebanken uitgerust met airco, aquafresh & aroma: verfrissend geurende fijne verneveling tijdens het zonnen.

Welkom in ons zonnecenter!

Wij staan voor U klaar met 6 ergoline zonnebanken – uitsluitend toestellen van de hoogste kwaliteit zijn opgesteld. Deze toestellen beantwoorden aan de nieuwste normen waardoor wij u een verantwoord zonnen kunnen garanderen.

Bij Beau Style wordt u op een vriendelijke manier onthaald..

 

Uniek te Ninove – Het goedkoopste bemande zonnecenter van Ergoline

foto-15Iedere klant krijgt bij ons een persoonlijke benadering. Bij de keuze van een zonnebank wordt u begeleid door een professionele team van gediplomeerde zonnebankconsulenten en dit zowel voor het eerste gebruik als op langere termijn, indien u dit wenst.

Uiteraard kunt U per beurt betalen. Daarnaast bieden wij attractieve abonnementsformules vanaf € 20,00 tot € 100,00.

Wij bieden u ook de producten van Devoted en California Tan aan, om u kleurtje nog langer te houden en u huid nog beter te verzorgen.

Volg ons via Facebook of onze website en abonneer je op onze nieuwsbrief – wij komen regelmatig met nieuwe attractieve acties!
Wij geven u graag professioneel advies omtrent het veilig en verantwoord zonnen in ons zonnebankcentra .

Een zonnebank is een elektrisch apparaat, dat kan bestaan uit 1 of 2 delen. De ééndelige zonnebank wordt ook wel zonnehemel genoemd. De tweedelige zonnebank bestaat uit twee enigszins rondlopende panelen (de bovenste scharniert), beide voorzien van 10 à 12 speciale UV-lichtbuizen. Men gaat op het onderste paneel liggen en trekt de bovenste naar zich toe, als ware men een hotdog. De zonnebank is ook voorzien van een timer, waarmee de te zonnen tijd moet worden ingesteld. Met behulp van UV-lampen, die het zonlicht nabootsen, kan men dan binnenshuis bruinen. De ééndelige variant wordt veelal geplaatst bij een bed, zodat men op het bed kan gaan liggen en het paneel met lampen over zich heen kan trekken. Nadeel hierbij is dat men, na het verstrijken van de helft van de tijd, om dient te draaien om aan beide zijden van het lichaam gelijkmatig bruin te worden. Voordeel is dat het apparaat weinig ruimte in beslag neemt en daarom eenvoudig op een slaapkamer of logeerkamer naast het toch al aanwezige bed geplaatst kan worden.

foto-16

 

Het gerucht dat een verfrissende douche na de zonnebank ervoor zorgt dat het bruin weer wordt weggewassen en -geschrobd, klopt absoluut niet.

De bruine tint ontstaat in de huid, niet op de huid.

Verzorg uw huid met een douche en een vochtregulerende crème, dan komt het bruin beter tot zijn recht.

Zonnebank center Beau Style Ninove. Zonnen zonder afspraak en wanneer het u uitkomt!

Zon nu op de modernste zonnebanken met de nieuwste mogelijkheden!

 

 

Exclusief bij Beau Style de PRESTIGE 1400 + 1600

De Ergoline Prestige 1400 en 1600 zijn het vlaggenschip van de nieuwe luxe klasse van Ergoline. De indrukwekkende LED Light Show en het onovertroffen design boeit uw klanten al op het eerste gezicht. De standaard volledig uitgeruste versie inclusief gesloten bruiningstunnel, Climatronic Plus,  Aqua Fresh & Aroma en 3D Sound garanderen een ongeëvenaarde welzijnsbelevenis tijdens het zonnen. Met het nieuwe Control Center en NFC Connect brengt de Ergoline Prestige 1400 comfort en bediening op een nieuw niveau. Maar ook bij de bruiningsprestatie wordt met Intelligent Performance een nieuwe standaard gezet, nu exclusief in ons zonnecenter!


D
e  paradepaardjes van Ergoline!

 

Volg ons via Facebook of onze website en abonneer je op onze nieuwsbrief – wij komen regelmatig met nieuwe attractieve acties!