Zonnebanken

Zonnecenter Beaustyle Ninove

Ergoline Zonnecenter Ninove

Op zoek naar een professioneel zonnecenter in uw buurt? Dan bent u bij Beau Style in Ninove aan het juiste adres!

Ergoline Zonnecentra NinoveZonnecentra Beau Style

Begeleide bruining met professionele ondersteuning naargelang uw huidtype.

Beau Style Zonnecentra Ninove biedt u topkwaliteit aan met de meest geavanceerde ERGOLINE zonnebanken uitgerust met airco, aquafresh & aroma: verfrissend geurende fijne verneveling tijdens het zonnen.
Welkom in ons zonnecenter!

Wij staan voor U klaar met 6 ergoline zonnebanken – uitsluitend toestellen van de hoogste kwaliteit zijn opgesteld. Deze toestellen beantwoorden aan de nieuwste normen waardoor wij u een verantwoord zonnen kunnen garanderen.

Iedere klant krijgt bij ons een persoonlijke benadering. Bij de keuze van een zonnebank wordt u begeleid door een professionele team van gediplomeerde zonnebankconsulenten en dit zowel voor het eerste gebruik als op langere termijn, indien u dit wenst.

 

 

Uiteraard kunt U per beurt betalen. Daarnaast bieden wij attractieve abonnementsformules vanaf € 20,00 tot € 100,00.

Wij bieden u ook de producten van devoted en California Tan aan, om u kleurtje nog langer te houden en u huid nog beter te verzorgen.

Volg ons via Facebook – wij komen regelmatig met nieuwe attractieve acties!

Uniek te Ninove – Het goedkoopste bemande zonnecenter van Ergoline

Ergoline Zonnecentra NinoveBij ons zonnecentra wordt u op een vriendelijke manier onthaald. Wij geven u graag professioneel advies omtrent het veilig en verantwoord zonnen.

Waarom Zonnecenter Beau Style?

Bij Beau Style zonnecentra kan je verstandig en gezond bruinen. Wij bieden begeleide bruining met gepersonaliseerde ondersteuning naargelang het huidtype.

Wij beschikken over 7 professionele Ergoline zonnebanken

Van eenvoudig tot supergesofisticeerd. Al onze zonnebanken in ons centra zijn uitgersut met airco, schouderbruiners, 8 muziekkanalen voor elk wat wils, dolby suround systeem met MP4-IPOS aansluiting.

 

Relax – Take it easy
Aquefresh & aroma : verfrissend geurende fijne verneveling tijdens het zonnen. Wastafeltje, handdoek, beschermingsbrilletje in elke cabine. Er is altijd een kleine attentie voor elke klant.

U hoeft niet te poetsen bij ons : wij reinigen en ontsmetten de zonnebank na elke zonnebeurt in on centra.

Zonnecentra – Zonneprodukten

Ergoline Zonnecentra Ninove

 

Bij Beaustyle kan u de Professionele zonneprodukten van Californian Tan aan democratische prijzen kopen.

Een bruin tintje reeds vanaf 0,85 € per minuut!

 

 

 

Hoe gezond is een zonnebank?

Zonnen onder een zonnebank of in de zon maakt geen enkel verschil voor uw huid. Toch gaan we er totaal verschillend mee om en niet iedereen kan op dezelfde manier tegen de zon. In de adviezen over zonnebankgebruik en zonnen op het strand, wordt altijd uitgegaan van uw huidtype.
Zonnecentra Beaustyle staat je graag te woord voor meer informatie.

 

Nieuw bij Beaustyle de PRESTIGE 1600

De Ergoline Prestige 1600 is het vlaggenschip van de nieuwe luxe klasse van Ergoline. De indrukwekkende LED Light Show en het onovertroffen design boeit uw klanten al op het eerste gezicht. De standaard volledig uitgeruste versie inclusief gesloten bruiningstunnel, Climatronic Plus,  Aqua Fresh & Aroma en 3D Sound garanderen een ongeëvenaarde welzijnsbelevenis tijdens het zonnen. Met het nieuwe Control Center en NFC Connect brengt de Ergoline Prestige 1400 comfort en bediening op een nieuw niveau. Maar ook bij de bruiningsprestatie wordt met Intelligent Performance een nieuwe standaard gezet, nu exclusief in ons zonnecenter!

Ergonline zonnecentra NinoveOnze nieuwste zonnebank en het paradepaartje van Ergoline!

  • 52 lampen van 200 watt (Intelligent Performance)
  • Gezichtsbruiner: 4 Ultra Performance-hogedruk units van 520 watt en 4 extra spaghetti-lampen van 8 watt.
  • 2 x 250 watt krachtige schouderbruiners.
  • Speciale nekbruiner.
  • Aqua fresh & aroma, climatronic en gesloten bruiningstunnel

 

Volg ons via Facebook of onze website en abonneer je op onze nieuwsbrief – wij komen regelmatig met nieuwe attractieve acties!