California Tan zonnebankproducten kopen

Producten » California Tan

California tan

 

 

California Tan zonnebankproducten

California Tan

California Tan heeft na jarenlang wetenschappelijk onderzoek naar het bruiningsproces in onze huid een uitgebreid gamma aan zonnelotions ontwikkeld, speciaal voor de zonnebank.

Tot op de dag van vandaag blijft California Tan tot in de kleinste details uitspitten hoe het bruiningsproces in de huid actief kan beïnvloed en verbeterd worden. Dit resulteert in jaarlijks nieuwe lotions waarin de meest innovatieve bruiningstechnologieën verwerkt zijn. Je kan dus met CT lotions op vlak van bruining TOP-resultatenverwachten!

Uiteraard blijft CT niet achter wat huidverzorgende en -verbeterende ingrediënten betreft!

  • De fijnste oliën maken de huid zacht.
  • Krachtige anti-oxidanten voorkomen lijntjes en rimpels.

California Tan lotions helpen effectief !

Intens hydrateren van de huid is een must bij het zonnen! Verstevigen, gladder maken, betere huidtextuur…

Voeten op de metalen platen; uw lichaam wordt negatief geladen, de vloeistof positief. Uw lichaam zal zoals een magneet de bruiningsnevel aantrekken. Dit zal resulteren in een mooie egale en natuurlijke bruine kleur. Grote sterren als Jennifer Aniston en J-Lo stappen regelmatig in de bruiningscabine om hun mooie zonnige kleurtje bij te houden. Instanttanning is de nieuwe, bruinen zonder zon sensatie die Europa aan het veroveren is. Niet zo vreemd: je stapt (alleen) in een cabine en na 5 seconden zie je mooi egaal bruin en dit zonder UV. Het is geschikt voor iedereen. De lotions van California Tan voeden uw huid met vitamines en mineralen.

Bij Beau Style vind je zonnebanken in alle mogelijke vormen en maten en kun je bovendien advies vragen over een voor jou geschikte kuur. Immers: wanneer je met een gevoelige huid gelijk onder een superbruiner gaat, kun je wel eens roder onder de lampen vandaan komen dan de bedoeling was. Advies op maat is dus ook voor kunstmatig bruinen een must.

Zowel in de normale zon als onder de zonnebank droogt je huid uit en veroudert ze sneller. Speciaal voor kunstmatig bruinen zijn er zonnecrèmes,verzorgingscrèmes en lotions die de huid in goede conditie houden. In tegenstelling tot gewone zonnebrandproducten bevatten deze geen beschermingsfactor. De meeste zonnebanken zijn zo ontworpen dat de schadelijke straling al zoveel mogelijk wordt weggefilterd. Bovendien zorgt een goede studio ervoor dat de duur en intensiteit van het zonnebad op je huid zijn afgesteld, waardoor je bij verantwoord gebruik niet verbrand.

Producten voor de zonnebank bevatten vooral veel vitamine E, dat vroegtijdige veroudering van de huid tegengaat.

Ook zitten er stoffen in die het bruiningsproces versnellen en het bruin langer vasthouden. Tenslotte hebben de zonnebankcrèmes,verzorgeingscrèmes en lotions een verzorgende en vochtregulerende werking, zodat je huid zacht en soepel aanvoelt. Het gebruik van deze producten is overigens geen vrijbrief om onbeperkt onder de zonnebank te duiken. Ook voor kunstmatig zonnen geldt: zon met mate!

 

California Tan

 

Beaus Style is verdeler van het het gamma van California Tan en Tannymaxx zonnebank producten

Kom zonnen in ons ultramodern zonnecenter 

Contacteer ons voor meer info via mail: info@beaustyle.be, bel 0493 093 093.

U bent steeds welkom zonder afspraak.

Open  van maandag tot en met donderdag van 9u00 tot 20u30, vrijdag van 9u00 tot 20u00 en  zaterdag van 9u00 tot 17u00 ZONNEN KAN TOT 30 minuten VOOR SLUITINGSTIJD !!