Wat is Hypoxi

Wat is HYPOXI ?

[metaslider id=68]

Maatje minder met Hypoxi

Wat is HYPOXI ? HYPOXI is de allernieuwste, revolutionaire trend in de wereld van de bodystyling en het afslanken. HYPOXI is een trend die wereldwijd zijn doeltreffendheid heeft bewezen.

Alleen training of alleen HYPOXI zijn niet voldoende om hardnekkige vetrollen succesvol af te breken. Training bewerkt weliswaar vetafbraak maar niet in de probleemzones. De redenen zijn individuele dispositie en de slechte doorbloeding in de betroffen zones.

Vacutraining bevordert uw doorbloeding, maar zonder gelijtijdige spierbeweging wordt er geen vet verbrand.

HYPOXI Training verbindt de voordelen van training en vacuümbehandeling met elkaar tot een natuurlijke en uiterst effectieve methode. Naast de figuurcorrigerende werking bevordert Hypoxi Training de regeneratie van het weefsel. Tijdens de vetverbrandingstraining werkt exact gedoseerde onderdruk in op de huid en vetweefsels van de probleemzones. Het resultaat : gerichte vetreductie, ook bij een ongunstige dispositie. Al na een paar behandelingen stelt men meet en zichtbare resultaten vast.
Wat voor een Stevige huid Een gezond lichaam geeft ons niet altijd een tevreden gevoel over ons zelfbeeld. De huid en meer bepaald vorm en de teint laten een grote indruk na op ons voorkomen en ons zelfvertrouwen. HYPOXI dermologie is specifiek ontwikkeld voor het verstevigen en versterken van de huid. Het herbront de huid door de elasticiteit en textuur te verbeteren…

Wat is HYPOXI voor slanke benen

Heb je ooit al vet willen wegnemen op zichtbare plaatsen zoals billen en dijen? Dit was ooit enkel mogelijk met dure op eraties of plastische chirurgie. HYPOXI is ontegensprekelijk het beste alternatief: de resultaten zijn volledig natuurlijk, snel en indrukwekkend zichtbaar maar vooral duurzame.HYPOXI– therapie garandeert slanke en strakke billen.

Wat voor vlakke buik

Er zijn meer dan alleen maar esthetische redenen om gewicht te verliezen, zeker in het geval van de maagstreek en heupen. De buik speelt een essentiële rol in het verzekeren van onze fysieke gezondheid en positieve verschijning. De maagstreek beschermt de interne organen en de ruggengraat. De heupen dragen ons bovenlichaam. HYPOXI is zonder twijfel de meest effectieve methode om vet te verbranden op de buik.

Wat is HYPOXI Vacunaut – Vacutraining

Vermoeiende sit-ups zijn nu iets dat behoort tot het verleden. De resultaten die de vacunaut van hypoxi worden bereikt, overstijgen die van conventionele cardiotraining. De serie drukkamers in het vacunaut kostuum passen variërende hoge en lage druk toe rond de maagstreek.Deze unieke therapie stimuleert in hoge mate de bloed circulatie rond de buik. Deze training kan plaats vinden op een loopband. Vetten op de buik zijn niet alleen een esthetische kwestie maar ook een belangrijk punt in een groter wordend gezondheidsprobleem!

Wat is HYPOXI Dermologie

De huid dient getraind te worden om de elasticiteit en de gladheid te bewaren. De drukkostuums van Hypoxi bieden de oplossing. De geïntegreerde drukkamers in het pak oefenen lage en hoge druk uit. Het bindweefsel wordt zachtjes uitgerokken en ingedrukt op dezelfde manier als een spier wordt getraind. De lage druk zorgt ervoor dat het bloed zich verrijkt met nutriënten en zuurstof, het metabolisme wordt aldus gestimuleerd. De hoge druk op de huid dwingt ongewenste toxines uit het bindweefsel en verbetert het lymfevatenstelsel en de circulatie ervan

Wat is HYPOXI – L250?

De liggende positie van de L250 maakt het mogelijk om voor iedereen een oplossing te bieden. Mensen die helemaal niet fit zijn of rugklachten hebben kunnen een milde training in de L250 aan. Het onderlichaam wordt afgesloten in een vacuüm cabine. Een voortdurende verandering van druk stimuleert de bloedcirculatie in de gewenste zone. Vetten en toxines worden verwijderd uit het gestimuleerde weefsel. Voel  het verschil en voel je goed van binnen…

Wat is HYPOXI – S120?

mikt op ongewenste vetten met behulp van een unieke combinatie van variërende druktherapie en een matige activiteit voor vetverbranding. Hoge druk en lage druk variëren activeert het weefsel in plaatsen waar opgeslagen vetten gelokaliseerd zijn. Tijdens lage druk ( vacuüm) wordt bloed aangetrokken tot in de dermale lagen en dus het vet- en huidweefsel. Het bloed voorziet deze plaats van nutriënten. Tijdens hoge druk ( compressie) worden bloed en vloeistoffen uit het weefsel gestuwd en in de bloedsomloop gebracht.

 

HYPOXI Prijzen.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  1. U wenst op vetverbranding en versteviging te werken

In dit geval bekomt u reeds een mooi resultaat met een HYPOXI single kuur.

Deze kuur bestaat uit 12 behandelingen in een van onze HYPOXI toestellen (S120 – L250) waarin u 2 tot 3 maal per week traint telkens gedurende 30 minuten. De kostprijs voor een HYPOXI kuur bestaande 10 + 2 GRATIS behandelingen bedraagt 450 €.

  1. U hebt last van hardnekkige cellulitis en wenst ook op vetverbranding en versteviging te werken

Dan adviseren wij u een HYPOXI combi kuur. Deze bestaat uit 20 behandelingen waarbij u 8 behandelingen krijgt in het HDC pak (HYPOXI Dermology). Dit pak bestaat uit 400 compressiekamers die gedurende 20 minuten een hoge en lage druk uitoefenen. Volledig pijnloos en zeer relaxerend. Na deze behandeling gaat u gedurende 30 minuten trainen op een van onze HYPOXI toestellen S120 – L250. De kostprijs voor een HYPOXI combi kuur bestaande 20 behandelingen bedraagt 595 €. AKTIE OP DEZE KUUR 12 + 12 = 24 behandelingen ipv 20

(Vacumtherapie – bodyshaping op de juiste plaatsen afvallen – cellulitis – vetverbranding – metabolisme)

Training HDC Training + HDC
1 Beurt € 55, 00 € 40,00 € 90,00
HYPOXI KUUR 10 + 2 Beurtenkaart € 450,00 € 295,00 € 595,00 (12+8)
Beurtenkaart: 1 jaar geldig

 

Contacteer ons.

Wat is HYPOXI?

Contacteer ons voor meer info, mail naar info@beaustyle.be of Bel ons: 0493 093 093.

U bent steeds welkom voor vrijblijvend advies van maandag tot en met donderdag van 9u00 tot 20u00, vrijdag van 9u00 tot 19u30 en  zaterdag van 9u00 tot 17u00

 

 

Tags :