Versteviging van de huid – Huid verstevigen

[metaslider id=68]

Versteviging van de huid – Huid verstevigen

In de loop van de jaren wordt onze huid slapper en minder elastisch. Het is een verouderingsproces waar we niet aan ontkomen. Daarnaast zijn er bijzondere omstandigheden, zoals in korte tijd veel afvallen of het oprekken van de huid van de buik tijdens een zwangerschap, die de huid nog extra kunnen doen verslappen. Soms kan het wel lijken alsof de lichaamshuid ‘een maatje te groot’ is geworden. De zwaartekracht draagt nog een steentje bij waardoor de verslapte huid gaat hangen. Al met al geen prettig proces. Wat kunnen we er aan doen? Kom eens langs bij Beaustyle en we kunnen onmiddellijk de oorzaak van de verslapping van de huid achterhalen.

Versteviging huid met Hypoxi

Hypoxi center Ninove

Met Hypoxi pak je direct je probleem zones aan. Door het gerichte resultaat verlies je niet alleen kilo’s maar ook veel centimeters op de juiste plaatsen. Hierdoor krijg je veel sneller een mooier figuur dan met normale training. Met Hypoxi kan je binnen 2 weken meer dan 20 centimeter verliezen van buik, billen en benen. We proberen op deze site uitleg te geven over de resultaten maar de behandeling kan je ook echt ervaren.

Slanke benen

Heb je ooit op zichtbare plaatsen als de billen en dijen vet willen verwijderen? Dit was voorheen alleen mogelijk met dure operaties en plastische chirurgie. Hypoxi Training is zonder twijfel het beste alternatief: de resultaten zijn volledig natuurlijk, zeer zichtbaar en blijvend.

Hypoxi center NinovePlatte buik

Er zijn meer dan alleen esthetisch redenen om gewicht te verliezen. In het bijzonder als je het hebt over de buik en heupzone. Het speelt een essentiële rol in de fysieke gezondheid, het well-being en een goed uiterlijk. Teveel buik vet kan schadelijk zijn voor de gezondheid. Hypoxi Vacunaut is gegarandeerd de beste manier om buik en heupvet te verbranden.

Stevige huid

Het hebben van een gezond lichaam garandeert niet dat je blij bent met je lichaam. Het aanzien van je huid heeft grote invloed op je algehele voorkomen en de hoogte van je zelfvertrouwen. In de huidige maatschappij streeft iedereen ernaar om er jong en gezond uit te zien. Hypoxi Dermologie is een therapie speciaal ontwikkeld voor het verstevigen en versterken van de huid. Het verjongd de huid door de textuur en elasticiteit te verbeteren.

Vacunaut | Afslankstudio Beaustyle

De Hypoxi VacuMassage

Dit is de perfecte methode om de huid te verstevigen en te versterken. De massage duurt 20 minuten en is gebaseerd op cupping massage, waar door middel van vacuüm de bloedcirculatie gestimuleerd wordt. Tijdens de Hypoxi VacuMassage doe je een VacuMassagepak aan, waar 400 vacuümcellen in verwerkt zijn die hoge en lage druk creëren. De ritmische, rustgevende massage verhoogt de celactiviteit en het metabolisme, werkt als een lymfedrainage en activeert bovendien het vet rond de probleemzones. In combinatie met een bijpassend voedingsadvies kan je afslanken en krijg je een strakke en soepele huid.

 

Voor het verstevigen van de huid is Hypoxi een echte aanrader. Met Hypoxi krijg je een zeer ontspannende massage om even bij weg te dromen, een strakkere en soepelere huid, het helpt tegen littekenweefsel en VvacuMassage helpt om de heupen, dijen, buik en billen te verstevigen.

Hypoxi Prijzen.

(Vacumtherapie – bodyshaping op de juiste plaatsen afvallen – cellulitis – vetverbranding – metabolisme)

Training HDC Training + HDC
1 Beurt € 55, 00 € 40,00 € 90,00
10 + 2 Beurtenkaart € 450,00 € 295,00 € 595,00 (12+8)
20 + 5 Beurtenkaart € 880,00 € 550,00 € 1150,00
Beurtenkaart: 1 jaar geldig

 

Contacteer ons.

Intraceuticals Center Beaustyle Ninove (Oost-Vlaanderen)

 

Kom kennis maken met Hypoxi.

Contacteer ons voor meer info, mail naar info@beaustyle.be of Bel ons: 0493/093 093.

U bent steeds welkom voor vrijblijvend advies van maandag tot en met donderdag van 9u00 tot 21u00, vrijdag van 9u00 tot 20u30 en  zaterdag van 9u00 tot 17u00