Vermageren

[metaslider id=68]

Vermageren zonder een dieet.

Een perfect figuur met een mooie strakke huid met Hypoxi De Hypoxi therapie om snel en gezond te vermageren, is het nieuwste in de strijd tegen cellulitis en de overtollige kilo’s. Het principe van de Hypoxi therapie is een vet verbrandingstraining gecombineerd met een gerichte vacuüm behandeling. Ideaal om te snel te vermageren.

Training en dieet zijn niet voldoende in de strijd tegen cellulitis en de overtollige kilo’s in de probleemzones. Helaas kan men het vet zelden kwijtraken waar men wil, maar wordt het verbrand daar waar het lichaam er aanleg voor heeft. De oorzaak hiervan ligt in de dispositie (aanleg) van de bloedcirculatie. De aanleg voor cellulitis herkent men aan een koude huid aan bovenbenen en billen terwijl de huid van het bovenlichaam warm is. De sleutel ter bestrijding ligt in het bloed.

Snel vermageren met Hypoxi

Slechte dispositie uit zich door een zwakke doorbloeding van huid en vetweefsel in de probleemzones. Bloed is de enige transporteur van energie in ons lichaam en daarom van cruciaal belang
bij de verbranding van vet. Vet verbrandt sneller in delen die een goede doorbloeding hebben dan in delen met een arme doorbloeding. Een nieuwe dimensie in cellulitistherapie.
Een gericht vacuüm effect genereert een verhoging van de bloedtoevoer in het vetweefsel in de probleemzones en maakt zo de afvoer van vet mogelijk. Het voordeel van het Hypoxi systeem
is: gelijktijdige training en vacuümbehandeling. Aan de basis van het Hypoxi concept staat een onderdrukkamer die tot aan het middel reikt. Hierin bevindt zich een fietsergometer. Terwijl de klant op de ergometer een milde vetverbrandingstraining beoefent, wordt het weefsel vanaf de heup door het vacuüm geactiveerd. Het bloed wordt gevoed met de vetzuren die als energiebrenger naar de spieren worden gevoerd.

Vermageren : Binnen een maand een maatje minder!

Snel en gezond vermageren met Hypoxi, de behandeling zorgt voor een vetreductie in de gewenste zones met een zichtbaar verlies aan centimeters. Daarbij is slechts één voedingsadvies geldig : niet na de behandeling het zojuist verloren vet er door teveel of te vet eten weer aan te krijgen. Hongerkuren of strenge diëten zijn tijdens de Hypoxi kuur niet nodig.

Hoe vermageren? Door hypoxytraining met de Vacunaut

HYPOXI CENTER

De Vacunaut combineert een therapie voor het activeren van vetzuren met een training voor efficiënte vetverbranding. Het speciaal ontwikkeld pak past variërende druk toe op de huid waardoor de bloedcirculatie ter hoogte van maagstreek en heupen wordt gestimuleerd. Met als gevolg dat vetzuren gesitueerd rond de benen en billen makkelijker in het metabolisme terecht komen vergeleken met andere delen van het lichaam. Tegelijkertijd wordt het transport van vetzuren naar de spieren – waar ze verbruikt worden – versneld door en training specifiek gericht op vetverbranding.
Het eindresultaat : volledig natuurlijk, direct zichtbaar en duurzaam ! Hypoxi is specifiek ontwikkeld om een combinatie van efficiënte therapieën tegelijkertijd toe te passen. De samensmelting van een training specifiek gericht op vetverbranding met vacuümtherapie en compressietherapie leidt tot plaatselijke vetverbranding: de buik !

Snel en gezond Vermageren met Hypoxi

Snel en gezond vermageren kan met HYPOXI of met Formostar. Contacteer Beaustyle Afslankstudio om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

Hypoxi Prijzen.

(Vacumtherapie – bodyshaping op de juiste plaatsen afvallen – cellulitis – vetverbranding – metabolisme)

Training HDC Training + HDC
1 Beurt € 55, 00 € 40,00 € 90,00
10 + 2 Beurtenkaart € 450,00 € 295,00 € 595,00 (12+8)
20 + 5 Beurtenkaart € 880,00 € 550,00 € 1150,00
Beurtenkaart: 1 jaar geldig

 

Contacteer ons.

 

Intraceuticals Center Beaustyle Ninove (Oost-Vlaanderen)

Ontdek Hypoxi

Contacteer ons voor meer info, mail naar info@beaustyle.be of Bel ons: 0493/093 093.

U bent steeds welkom voor vrijblijvend advies van maandag tot en met donderdag van 9u00 tot 21u00, vrijdag van 9u00 tot 20u30 en  zaterdag van 9u00 tot 17u00

 

Hoe vermageren  met de FormoStar?

Wil je snel afslanken dan kunnen we ook Formostar aanbevelen.  Na de eerste FormoStar behandeling zal u meteen resultaat opmerken. Bovendien kan u 50 minuten lekker ontspannend liggen omringt door warmte.

Breek je vetweefsel af en slank af met de FormoStar

Bepaalde zones, zoals de buik, billen en bovenbenen lijken met afvallen wel als allerlaatste te verdwijnen. Met de FormoStar pak je deze zones direct aan! De ontspannende infrarood warmte herstelt de plaatselijke stofwisseling van bovenbenen, heupen, billen, buik en armen en breekt overtollig vetweefsel af.

De FormoStar stimuleert de doorbloeding, laat je transpireren en verhoogt de vetverbranding. Zo verbetert je figuur en slank je af terwijl je ontspannen op een behandeltafel ligt. Bovendien is de warmte een weldaad voor je spieren en gewrichten. Uit onderzoek blijkt dat je tijdens de behandeling van 50 minuten maar liefst 1200 calorieën verbrandt!

Behandeling

Een behandeling duurt 50 minuten en is een cadeau voor je lichaam. Neem een t-shirt en een extra slipje mee voor de behandeling. Daarnaast is het prettig om in gemakkelijke kleding (sportkleding) te komen omdat je hoogstwaarschijnlijk gaat zweten. Er komen veel afvalstoffen vrij waardoor we je aanraden om minimaal 1,5 liter water per dag te drinken.

Vermageren buik

Bepaalde zones, zoals de buik, billen en bovenbenen lijken met afvallen wel als allerlaatste te verdwijnen. Met de FormoStar pak je deze zones direct aan! De ontspannende infrarood warmte herstelt de plaatselijke stofwisseling van bovenbenen, heupen, billen, buik en armen en breekt overtollig vetweefsel af. Men zegt soms eens elk pondje gaat door het mondje, maar dat is niet altijd waar want vaak zijn het juist de probleemgebieden – heupen, buik, bovenbenen – waar de overtollige pondjes ondanks diëten, massages of oefeningen niet willen verdwijnen. Trouwens het is niet goed om een te dikke buik te hebben.  Vermageren van de buik is dus een slimme zet. Het is leuk om een mooie buik te krijgen. Een te dikke buik zorgt voor een verhoogde kans op hart- en vaatziekten. Ook kun je sneller suikerziekte krijgen. Daarnaast zijn er nog tal van andere ziekten waar je sneller last van kunt krijgen. Kies er dus voor, voor het vermageren buik om een gezonder leven te leiden.

Klik hier voor meer informatie over de FormoStar

Onze  website gaat over gezond vermageren, snel vermageren, afslanken, overgewicht, ideaal gewicht, vet, voeding, gezondheid, calorietabel, kcal, hongergevoel, anorexia, boulimie, obesitas, dieet, afslanken, cholesterol, overgewicht, gezond vermageren, snel vermageren, calorietabel, ideaalgewicht, vet, vermageren, kcal, honger, hongergevoel, vermageringskuur, calorieen, vetten, gezondheid, slank, smakelijk, dietist, groenten, fruit, vlees, vis, voedselkeuze, gezond vermageren, snel vermageren,vitaminen, mineralen, energie, aderverkalking, hogebloeddruk, mortiliteit, vetverdeling, eiwitten, vezels, bewegen, sporten, buikje, frisdranken, chips, nootjes, maaltijd, kaas, lichaam, voeding, nutrition, weightcontrol, verdikken, gezond vermageren, snel vermageren,montignac, weightwatchers, fit, gezond, lang leven, lifestyle, money, geneesheer, dokter, doctor, wandelen, zwemmen, fietsen, lopen, sport, fitness, cardioloog, hypoxi, vermageren, snel vermageren, en nog zoveel meer…