Vacunaut Woman

Vacunaut Woman

[metaslider id=68]

Vacnaut training – Vacu training voor man en vrouw

Hypoxi Trainer L250

Het probleem: 80% van alle vrouwen lijdt aan cellulitis
De lelijke huidputten zijn vooral in bovenbenen en billen uiterst hardnekkig.De strijd aangaan met deze “sinaasappelhuid” is meestal zinloos omdat het hierbij niet slechts om vochtophopingen gaat maar om plaatselijk, geconcentreerde vetdepots in het onderhuidse weefsel. Uitsluitend gerichte vetreductie in de genoemde probleemzones kan cellulitis duurzaam verbeteren. Training en dieet zijn niet voldoende Helaas kan men het vet zelden kwijtraken waar men wil, maar wordt het verbrand daar waar het lichaam er aanleg voor heeft. De oorzaak hiervan ligt in de dispositie(aanleg) van de bloedcirculatie. Ongeacht wat voor training of dieet men volgt, door de arme dispositie kan geen gerichte vetverbranding plaatsvinden.

De oorzaak: de sleutel ter bestrijding ligt in het bloed

Slechte dispositie uit zich door een zwakke doorbloeding van huid en vetweefsel in de probleemzones. Bloed is de enige transporteur van energie in ons lichaam en daarom van cruciaal belang bij de verbranding van vet. Vet verbrandt sneller in delen die een goede doorbloeding hebben dan in delen met een arme doorbloeding.

De oplossing: een nieuwe dimensie in cellulitistherapie

Cellulitis hoeft niet aan het toeval te worden overgelaten. Dankzij de Hypoxi Trainer hoeft geen enkele vrouw zich bij cellulitis neer te leggen. De basis voor dit innovatieve concept is de verbinding van 2 succes factoren :

*  Vacuüm voor een intensieve bloedtoevoer aan het vetweefsel in de probleemzones

.*  Training voor een verhoogde verbranding van vetzuren in de spieren.

VacuTraining verbindt de voordelen van zowel training als die van vacuümbehandeling tot een natuurlijke, uiterst effectieve methode.

Daardoor wordt voor het eerst in de geschiedenis van de figuurcorrectie al tijdens de behandeling vet gereduceerd op de gewenste plaatsen.

De werking: zo maakt u een eind aan cellulitis
Terwijl de klant comfortabel liggend op de ergometer een milde training beoefent, wordt het weefsel op de heupen, billen en benen door het vacuüm geactiveerd.

Lage druk zuigt eerst het bloed in het vetweefsel op de probleemzones. Daar wordt het verrijkt met de juiste hoeveelheid vetzuren die nodig zijn als energie voor de training.

De computergestuurde wisseling in druk versnelt het transport van vet naar de spieren. Wanneer het de werkende spieren bereikt wordt het vet voorgoed verbrand.

Het voordeel van Hypoxi voor u: gelijktijdige training en behandeling

Hypoxi Dermologie

De huid dient getraind te worden om de elasticiteit en de gladheid te bewaren. De drukkostuums van Hypoxi bieden de oplossing. De geïntegreerde drukkamers in het pak oefenen lage en hoge druk uit. Het bindweefsel wordt zachtjes uitgerokken en ingedrukt op dezelfde manier als een spier wordt getraind. De lage druk zorgt ervoor dat het bloed zich verrijkt met nutriënten en zuurstof, het metabolisme wordt aldus gestimuleerd. De hoge druk op de huid dwingt ongewenste toxines uit het bindweefsel en verbetert het lymfevatenstelsel en de circulatie ervan
Het resultaat: binnen een maand een maatje minder
Fysieke aanleg, leeftijd, conditie, voeding: onze probleemzones worden bepaalt door onze levensstijl. De Trainer L250 geeft de mogelijkheid het perfecte therapie programma in te voeren aan de hand van persoonlijke gegevens. Dit programma houdt niet alleen rekening met de fysische gesteldheid van het weefsel maar ook met de conditie van de bloedvaten en de spiermassa.

Het positieve effect van Hypoxi Training gaat veel verder dan alleen de vetmassa in de probleemzones te verminderen.

De Trainer L250 activeert de zelfhelende krachten van het lichaam. Het vacuüm in de kamer wordt ingesteld op een ritme dat het best past bij de individuele fysiologische behoefte.

Hypoxi Training de alles in één therapie tegen cellulitis en centimeters Voor het eerst in de geschiedenis van de figuurcorrectie wordt door de Hypoxi Trainer al tijdens de behandeling vet gereduceerd in de gewenste zones. Daarbij is slechts één voedingsadvies geldig : niet na de behandeling het zojuist verloren vet er door teveel of te vet eten weer aan te krijgen. Hongerkuren of strenge diëten zijn tijdens de Hypoxi kuur niet nodig.

Afslanken met de Trainer L250 brengt vetreductie op de gewenste plaats

De nieuwe generatie: nieuwe voordelen
De geteste en bewezen combinatie van milde training en gerichte vacuüm therapie hebben een revolutionaire optimalisatie ondergaan. Dit resulteert in onvergelijkbaar comfort in de praktijk.

Comfortabele liggende positie

Gedurende de training vermijd de liggende positie een te zware inspanning doordat het lichaamsgewicht wordt opgevangen. Daardoor heeft de combinatie van milde training en gerichte vacuüm een nog intensiever effect, ongeacht het lichaamsgewicht. Dankzij een speciaal klauw mechanisme blijven de gympen op de pedalen zonder extra inspanning, dit garandeert een effectieve en ontspannen training.

Een volledig automatisch programmaverloop

Om elke actie onder controle te houden gebruiken wij de meest moderne computers. Voor een optimale training hoeft u maar een paar gegevens in te voeren en de rest kunt u aan de computer overlaten. Zelf kunt u natuurlijk ook altijd aanpassingen invoeren met de afstandsbediening of de terminal zelf.

HYPOXI CENTER BEAUSTYLEOm het maximale effect te behalen adviseren wij een combinatie met een vetverbrandingstraining op één van de andere Hypoxi producten.

*  20 minuten VM400 therapie bereidt je vetweefsel voor op een vetverbrandingstraining.
*  Met VacuTraining na de behandeling wordt vet op de gewenste plaatsen verbrand, wat resulteert in een goed gevormd figuur.

Wat is VacuTraining? Hypoxi Trainer
Vacunaut Lady or Vacunaut Man – De buikvetkiller

Hypoxi Prijzen.

(Vacumtherapie – bodyshaping op de juiste plaatsen afvallen – cellulitis – vetverbranding – metabolisme)

Training HDC Training + HDC
1 Beurt € 55, 00 € 40,00 € 90,00
10 + 2 Beurtenkaart € 450,00 € 295,00 € 595,00 (12+8)
20 + 5 Beurtenkaart € 880,00 € 550,00 € 1150,00
Beurtenkaart: 1 jaar geldig

Contacteer ons.

 

Intraceuticals Center Beaustyle Ninove (Oost-Vlaanderen)

Maak kennis met Hypoxi.

Voor meer info Hypoxi center Beaustyle

Contacteer ons voor meer info, mail naar info@beaustyle.be of Bel ons: 0493/093 093.

U bent steeds welkom voor vrijblijvend advies van maandag tot en met donderdag van 9u00 tot 21u00, vrijdag van 9u00 tot 20u30 en  zaterdag van 9u00 tot 17u00