Stevige huid

HYPOXI voor een Stevige Huid

SLIDER03

Beau Style is een professioneel HYPOXI centrum. Dankzij HYPOXI-therapie kan je op een doelgerichte manier afrekenen met plaatselijk vet en cellulitis. De oorzaak van hardnekkige vetopstapeling en sinaasappelhuid is namelijk te vinden in de bloedsomloop. In probleemzones zoals dijen en buik verloopt de bloedcirculatie stroef. HYPOXI werkt met toestellen die dankzij computergestuurde afwisseling van vacuüm (onderdruk) en compressie (bovendruk) de bloedcirculatie optimaliseert en het lokale vetmetabolisme activeert. Doordat men tegelijkertijd op een rustige tempo beweegt, gaan de spieren de inhoud van de vetcellen als energie gebruiken. Zo wordt gerichte vetreductie een feit en dat is het succes van de methode . Een perfect figuur met een mooie strakke en stevige huid met HYPOXI. Bekom een stevige strakke huid met HYPOXI. De HYPOXI therapie is het nieuwste in de strijd tegen cellulitis en de overtollige kilo’s. Het principe van de Hypoxi therapie is een vet verbrandingstraining gecombineerd met een gerichte vacuüm behandeling. Ideaal om te vermageren en een stevige huid te hebben !

Stevige huid bekomen

Een gezond lichaam geeft ons niet altijd een tevreden gevoel over ons zelfbeeld. De huid en meer bepaald vorm en de teint laten een grote indruk na op ons voorkomen en ons zelfvertrouwen en is soms niet stevig meer. HYPOXI dermologie is specifiek ontwikkeld voor het verstevigen en versterken van de huid. Het herbront de huid door de elasticiteit en textuur te verbeteren…
Slanke benen

Heb je ooit al vet willen wegnemen op zichtbare plaatsen zoals billen en dijen? Dit was ooit enkel mogelijk met dure operaties of plastische chirurgie. HYPOXI is ontegensprekelijk het beste alternatief: de resultaten zijn volledig natuurlijk, snel en indrukwekkend zichtbaar maar vooral duurzame. HYPOXI – therapie garandeert slanke en strakke billen.

Vlakke buik

Er zijn meer dan alleen maar esthetische redenen om gewicht te verliezen, zeker in het geval van de maagstreek en heupen. De buik speelt een essentiële rol in het verzekeren van onze fysieke gezondheid en positieve verschijning. De maagstreek beschermt de interne organen en de ruggengraat. De heupen dragen ons bovenlichaam. HYPOXI is zonder twijfel de meest effectieve methode om vet te verbranden op de buik.

 

Vacunaut

Vermoeiende sit-ups zijn nu iets dat behoort tot het verleden. De resultaten die de vacunaut van hypoxi worden bereikt, overstijgen die van conventionele cardiotraining. De serie drukkamers in het vacunaut kostuum passen variërende hoge en lage druk toe rond de maagstreek.Deze unieke therapie stimuleert in hoge mate de bloed circulatie rond de buik. Deze training kan plaats vinden op een loopband of crosstrainer. Vetten op de buik zijn niet alleen een esthetische kwestie maar ook een belangrijk punt in een groter wordend gezondheidsprobleem!
Hypoxi Dermologie
De huid dient getraind te worden om de elasticiteit en de gladheid te bewaren. De drukkostuums van Hypoxi bieden de oplossing. De geïntegreerde drukkamers in het pak oefenen lage en hoge druk uit. Het bindweefsel wordt zachtjes uitgerokken en ingedrukt op dezelfde manier als een spier wordt getraind. De lage druk zorgt ervoor dat het bloed zich verrijkt met nutriënten en zuurstof, het metabolisme wordt aldus gestimuleerd. De hoge druk op de huid dwingt ongewenste toxines uit het bindweefsel en verbetert het lymfevatenstelsel en de circulatie ervan.

   

HYPOXI – L250

De liggende positie van de L250 maakt het mogelijk om voor iedereen een oplossing te bieden. Mensen die helemaal niet fit zijn of rugklachten hebben kunnen een milde training in de L250 aan. Het onderlichaam wordt afgesloten in een vacuüm cabine. Een voortdurende verandering van druk stimuleert de bloedcirculatie in de gewenste zone. Vetten en toxines worden verwijderd uit het gestimuleerde weefsel. Voel het verschil en voel je goed van binnen…

 
Hypoxi – S120

HYPOXI mikt op ongewenste vetten met behulp van een unieke combinatie van variërende druktherapie en een matige activiteit voor vetverbranding. Hoge druk en lage druk variëren activeert het weefsel in plaatsen waar opgeslagen vetten gelokaliseerd zijn. Tijdens lage druk ( vacuüm) wordt bloed aangetrokken tot in de dermale lagen en dus het vet- en huidweefsel. Het bloed voorziet deze plaats van nutriënten. Tijdens hoge druk ( compressie) worden bloed en vloeistoffen uit het weefsel gestuwd en in de bloedsomloop gebracht.

 

Hypoxi Resultaat : Na de volledige hypoxi kuur,kan je opgetogen napraten over je hypoxi-ervaring. Je zal effectief minder wegen en je kan een maatje kleiner aan. “Uiteindelijk zijn je eetgewoonten gewijzigd, en dat is positief. Je motivatie om nog meer gewicht te verliezen, is groot. …

 

Voor Praktische info , een kennismakingsbeurt,

Neem vrijblijvend. contact op met Beau Style

Meer info: Beau Style NINOVE 0493 093 093