Lichaam ontharen

LICHAAM ONTHAREN VOOR MANNEN EN VROUWEN

Ontharen van het lichaam gebeurt om allerlei redenen:Hygiënische of praktische redenen, levenswijze of cosmetisch storend.

Lichaam laten ontharen bij Beaustyle

IMG_2583

Het lichaam ontharen wordt met name een ‘geliefde’ bezigheid in de zomerperiode wanneer armen en benen minder bedekt zijn. Voor mensen met een meer of mindere mate van overbeharing is ontharen vaak een dagelijks terugkerend ritueel. Op deze pagina zetten wij de verschillende lichaamsgebieden met de meest gebruikte ontharingsmethodes op een rijtje. Gezicht Voor mannen is het ontharen van het gezicht vaak een dagelijks terugkerend ritueel van enkele minuten in te scheren. Definitief ontharen gezicht vrouw Het gezicht en met name de hals is vaak erg gevoelig en reageert sterk op een aftershave met alcohol. Wij raden aan een alcoholvrije aftershave te gebruiken en/of een beschermende dagcrème, speciaal voor de mannenhuid. Dit kan irritaties door het scheren tegengaan. Bij overmatige irritatie en ingegroeide haren raden we de IPL-behandelingen aan, mits de haarkleur hiervoor in aanmerking komt.


 

Uw lichaam laten ontharen door een professioneel team

Haren op of in de oren kunnen worden geharst, dmv elektrische epilatie of indien mogelijk met flitslicht verwijderd worden. Ook neusharen kunnen verwijderd worden. Talloze vrouwen gebruiken dagelijks het scheerapparaat om het overtollige haar op het gezicht tegen te gaan. Hierdoor ontstaat een stugge haargroei, welke dagelijks te lijf gegaan wordt. In ernstige gevallen 2 keer per dag (of wanneer men sociale verplichtingen heeft zelfs 3 keer per dag!) Scheren neemt weinig tijd, maar is niet aan te raden Het pincet staat op de eerste plaats als werktuig tegen gezichtsbeharing. Enkele haren in een paar minuten tot ruim een uur voor alle voelbare haartjes. Met een pincet kunnen ook de wenkbrauwen in model worden bewerkt.

Wenkbrauwen kunnen zowel bij mannen als vrouwen meer of minder in model worden ge-epileerd. Lange haren kunnen voorzichtig op lengte worden geknipt of worden verwijderd. Harsen van het vrouwengezicht is goed mogelijk en een snelle methode om een periode van de haren verlost te zijn. De wangen, bovenlip, kin, hals zijn hiermee goed te behandelen. Zelfs wenkbrauwen kunnen aan de onderzijde door een schoonheidsspecialiste in model worden geharst. Alle kleine donshaartjes worden dan ook in een keer mee genomen. Donkere vrouwen gebruiken regelmatig een haarontkleurder. De haren worden hier niet minder van, maar vallen over het algemeen minder op.

Altijd zijdezachte oksels, benen of bikinilijn? Kies voor definitief ontharen!

Enkele haren of haren die niet geschikt zijn voor behandelingen zoals IPL en Laser kunnen door middel van elektrische ontharing behandeld worden. Met een piepklein naaldje wordt haartje voor haartje aangeprikt, waardoor deze loslaat van de bodem van het haarzakje en de haren op den duur zullen verdwijnen.  Ontharen van Oksels De oksels kunnen door middel van alle ontharingsmethoden goed behandeld worden. oksels ontharen Wel moet rekening gehouden worden met de gevoelige huid van de oksels, dat er door transpiratie en bacteriën sneller kans is op ontstekingen van de oksels. Gebruik direct na het ontharen van de oksels geen deodorant of verzachtende bodylotion of olie: deze sluit de poriën af, waardoor er meer kans op ontstekingen ontstaat. Ontharen van Rug – Schouders – Bovenarmen – Borst – /Buik.  Lichaamsdelen die bij mannen veel overbeharings klachten kunnen veroorzaken. Harsen is een snelle methode om de haren te laten verdwijnen, zodat men bijv. haarloos op vakantie kan, naar een zwembad, enz.  De haren zullen wel teruggroeien en na ongeveer 6 weken staat de volgende behandeling weer op de agenda. Een methode welke een langdurig effect heeft, is IPL of Laser. Zeker voor deze grote lichaamsgebieden moet men rekening houden met het prijskaartje. Ontharen van Benen. Scheren gaat gemakkelijk thuis, omdat je over het algemeen overal goed bij kunt. benen definitief ontharen De Epilady wordt hier ook vaak gehanteerd, net als de ontharingscrème. Harsen wordt vaak aan de schoonheidsspecialiste overgelaten. Deze kan zorgvuldig alle haartjes (ook van de achterzijde en onderkant billen) meenemen. Ook hier geldt weer dat IPL of Laser een langdurige oplossing biedt.

 
intraceuticals 2015 2

Ontharen van Bikini-lijn. Haren welke onder de slip vandaan groeien worden over het algemeen niet als fris ervaren. Vandaar dat de bikini-lijn doorgaans ook veelvuldig geschoren wordt. Dit zal niet altijd een even groot succes zijn omdat jeuk naderhand de boosdoener is. Deze onaangename gevolgen ontstaan met name door het scheren van de haren. Door veelvuldig scheren worden de haren steeds stugger en dikker. De stoppels prikken rondom in de gevoelige huid. Transpireren en de stoppels zorgen ervoor dat de gevoelige huid gaat ontsteken en er ontstaan bultjes en puistjes. Irritatie ontstaat door wrijving van lichaamsdelen, kleding en/of transpiratie. Zelf kan men niet altijd de plaatsen op het lichaam bereiken die men graag glad wil hebben. Echt problemen geeft het wegnemen van het schaamhaar en/of bilnaad. Ontharingscrèmes is op deze plaatsen, met slijmvlies bedekt weefsel, niet aan te raden. Laten harsen, een IPL of Laser behandeling kan een uitkomst zijn om deze haren te lijf te gaan. Deze manier van ontharen is uiteraard iets vervelender dan scheren, maar de resultaten zijn er dan ook naar! Door het harsen wordt de hele haar, met wortel, verwijderd. Daardoor blijven haren langer weg. De haren die na weken terugkomen voelen niet aan als stoppels, maar zijn nieuwe haren die in mindere mate, minder dik doorkomen. De combinatie van harsen en een haargroeiremmend ampul geeft spectaculaire resultaten! Regelmatig gebruik van deze ampul of crème reduceert de haargroei voor minstens 40%!

 

Ontharingen Prijzen

Bovenlip (met filmhars) € 5,00

Kin (met filmhars)€ 6,50

Wenkbrauwen (met filmhars/pincet)€ 6,00/7,50

Bovenlip + wenkbrauwen (met filmhars/pincet) € 10,00/12.00

Onderbenen (met striphars)€ 15,00

Benen volledig (met striphars) € 27,00

Bikinilijn (klein)€ 9.00

Bikinilijn (volledig) € 12,00

Oksels(met filmhars)€ 10,00

Armen (met striphars)€ 17.00

Rug (mannen – bovendeel – met striphars ) € 19,00

Rug (mannen – volledig – met striphars) € 29,00

Alle prijzen zijn standaard en inclusief BTW – lijst september 2009

 

 

Contacteer Beaustyle

Definitief ontharen: altijd een gladde huid! Met de nieuwste, meeste effectieve technologie van het moment! Uitsluitend gekwalificeerde specialistes.Ben u van plan om je lichaam te laten ontharen? Contacteer ons voor meer informatie, ga naar onze contactpagina, stuur een mailtje: info@beaustyle.be  of nog sneller bel ons op : 0493/093 093. U bent steeds welkom voor vrijblijvend advies van maandag tot en met donderdag van 9u00 tot 21u00, vrijdag van 9u00 tot 20u30 en  zaterdag van 9u00 tot 17u00

Zie ook :