Intraceuticals zuurstofbehandeling

 Intraceuticals zuurstoftherapie

A revolution in treatment of wrinkles !

Het geheim van vele bv’s!! Een vrouw van 50 jaar, maar met de huid van een vrouw van 35 jaar. Hoe kan dat? Zuurstof is het schoonheidsgeheim ! Veel vrouwen zouden graag de jeugdigheid van haar gelaat behouden en daarom laat ze zich preventief behandelen met de O2intraceuticals. Kraaipootjes en rimpels hebben geen kans, zij bewaart het volume van haar huid en ziet er elke dag stralend uit! Deze zuurstof behandeling is een geheel nieuwe vorm van therapie. Al na 1 uur behandeling heeft u zichtbare resultaten: de huid is gelift, gelaatscontouren zijn terug strakker, kraaipootjes en rimpels zijn zichtbaar verminderd in diepte. Kortom, de huid heeft terug een mooie glans en ziet er terug egaler uit. Intraceuticals nieuw in Belgie en exclusief voor de regio Ninove, Aalst, Zottegem, Geraardsbergen

Hoe werkt de Intraceuticals zuurstof behandeling?

Onder druk van 98% zuivere zuurstof gaan we een serum insluizen in de huid. Dit serum bevat heel actieve ingrediënten zoals; hyaloronzuur, aloë vera, groene thee, vit. A,C,E. Door de druk van de zuurstof ( 3.5 Bar ) kunnen we dit serum tot in de huidcellen (dermis) brengen en is de werking veel dieper en intenser. De huidcellen worden terug volumineuzer, de collageen- en elastineproductie wordt terug gestimuleerd en hersteld. Waarom is ons hoofdbestanddeel Hyaloronzuur ?Hyaloronzuur is een zuur die uw lichaam aanmaakt tot uw 30 jaar. Vanaf dan stopt de productie ervan. Hyaloronzuur zorgt ervoor dat het vochtbalans in de huidcellen optimaal is en bewaard blijft. Alsook de productie van collageen en elastine. Wanneer de cellen hyaloronzuur verliezen, krimpen deze en onstaan er rimpels in de huid. Tegelijk verliest deze ook zijn volume en stevigheid.

De Intraceuticals zuurstof behandeling

 

Na een grondige reiniging van het gelaat wordt het serum over het gelaat verneveld en starten we met de zuurstoftherapie.

Een fijne behandeling die aanvoelt als een frisse gelaatsmassage.

Na 1 kant van het gelaat wordt u de spiegel aangereikt en ziet u direct het resultaat! U ziet heel duidelijk; uw ogen zijn opener, de huid van uw wangen en jukbeenderen is gelift en volumineuzer, mondplooien zijn minder zichtbaar, rimpels zijn in diepete verminderd en de huid is egaal van kleur.
Na enkele uren bouwt het resultaat zich verder op en wordt het nog opvallender.

 

Intraceuticals zuurstof : Verschillende kuren :

Rejuvenate : ideaal voor elke leeftijd.

Atoxelene : natuurlijke variant van Botox, dit zonder injecties!Is geen toxine , onstpant de spieren en geeft hetzelfde resultaat van Botox zonder de negatieve gevolgen achteraf.Clarity : zeer gevoelige huid en acné-huid U kunt een eenmalige behandeling ondergaan waarmee u direct zichtbare resultaten heeft die ongeveer 3 à 4 dagen zichtbaar blijven . Voor een optimaal resultaat raden we een kuur aan van 6 behandelingen (1 per week). Hier zitten tevens de thuisverzorgingsproducten in vervat die uw resultaten versterken.

Na elke zuurstofbehandeling in kuurvorm ziet u telkens de huid verbeteren!

 

Inhaleren

Het is ook mogelijk de zuivere zuurstof in combinatie met het voor u geschikt aroma te inhaleren. Een echte opkikker !! Door de opname van de zuivere zuurstof krijgt u onmiddellijk een enorme energieboost.

Uw concentratie verbetert aanzienlijk en uw oogwit wordt witter. Het werkt bv. prima bij een kater, hoofdpijn en migraine of gewoon als de ideale ontspanning bij of tegen stress.

ILIFT:

Het lijkt misschien een elegant en stijlvol scheerapparaat, maar dit kleine toestelletje heeft veel meer in zijn mars. De ilift combineert namelijk de heilzame werking van ionen, infrarode stralen en micromassage met de exclusieve werkzame stoffen van de bijhorende cosmeticalijn laserlift botAction. Info op www.ilift.be

Ilift is geschikt om de problemen van een droge, vette en gerimpelde huid op te lossen. Het is geschikt voor een dagelijkse behandeling van de normale, droge en verouderende huid, voor een behandeling om de 3 tot 4 dagen van een gevoelige en vette huid. Mensen met een zeer gevoelige huid gebruiken de ilift één keer week. Wij adviseren om ilift met draaiende bewegingen te gebruiken, zonder te lang over de oogomtrek te gaan. Na een maand behandeling adviseren wij om ilift een of twee keer per week te gebruiken.

 Het Ilift toestel kan je bij Beaustyle aankopen.

Meer info over : Intraceuticals en  zuurstofbehandeling bij Beaustyle : Albertlaan 160 – 9400 Ninove – 0493/09 30 93