Hypoxitherapie

Een perfect figuur met een mooie strakke huid met Hypoxi

Hpxi beau 1

 

De Hypoxi therapie is het nieuwste in de strijd tegen cellulitis en de overtollige kilo’s.

Het principe van de Hypoxi Therapie is een vet verbrandingstraining gecombineerd met een gerichte vacuüm behandeling, ideaal om te vermageren.
De Hypoxi trainer is het nieuwste in de strijd tegen cellulitis en de overtollige kilo’s.
Het principe van de Hypoxi training is een vet verbrandingstraining (fietsen) gecombineerd met een gerichte vacuüm behandeling. Resultaat: 1 maat minder in 1 maand (12 trainingen).

 

Interieurhypx2

 

Hypoxi voor Stevige huid: Een gezond lichaam geeft ons niet altijd een tevreden gevoel over ons zelfbeeld.
De huid en meer bepaald vorm en de teint laten een grote indruk na op ons voorkomen en ons zelfvertrouwen.
Hypoxi Therapie is specifiek ontwikkeld voor het verstevigen en versterken van de huid.
Het herbront de huid door de elasticiteit en textuur te verbeteren…

 

 

InterieurhypxHypoxi voor Slanke benen: Heb je ooit al vet willen wegnemen op zichtbare plaatsen zoals billen en dijen? Dit was ooit enkel mogelijk met dure operaties of plastische chirurgie.HYPOXI is ontegensprekelijk het beste alternatief: de resultaten zijn volledig natuurlijk, snel en indrukwekkend zichtbaar maar vooral duurzame.Hypoxi Therapie garandeert slanke en strakke billen.

Hypoxi voor Vlakke buik

Er zijn meer dan alleen maar esthetische redenen om gewicht te verliezen, zeker in het geval van de maagstreek en heupen. De buik speelt een essentiële rol in het verzekeren van onze fysieke gezondheid en positieve verschijning. De maagstreek beschermt de interne organen en de ruggengraat. De heupen dragen ons bovenlichaam. HYPOXI is zonder twijfel de meest effectieve methode om vet te verbranden op de buik.

 

 Hypoxi Dermologie

De huid dient getraind te worden om de elasticiteit en de gladheid te bewaren. De drukkostuums van Hypoxi bieden de oplossing. De geïntegreerde drukkamers in het pak oefenen lage en hoge druk uit. Het bindweefsel wordt zachtjes uitgerokken en ingedrukt op dezelfde manier als een spier wordt getraind. De lage druk zorgt ervoor dat het bloed zich verrijkt met nutriënten en zuurstof, het metabolisme wordt aldus gestimuleerd. De hoge druk op de huid dwingt ongewenste toxines uit het bindweefsel en verbetert het lymfevatenstelsel en de circulatie ervan

Hypoxi – L250

De liggende positie van de L250 maakt het mogelijk om voor iedereen een oplossing te bieden. Mensen die helemaal niet fit zijn of rugklachten hebben kunnen een milde training in de L250 aan. Het onderlichaam wordt afgesloten in een vacuüm cabine. Een voortdurende verandering van druk stimuleert de bloedcirculatie in de gewenste zone. Vetten en toxines worden verwijderd uit het gestimuleerde weefsel. Voel het verschil en voel je goed van binnen…

Hypoxi – S120

Hypoxi mikt op ongewenste vetten met behulp van een unieke combinatie van variërende druktherapie en een matige activiteit voor vetverbranding. Hoge druk en lage druk variëren activeert het weefsel in plaatsen waar opgeslagen vetten gelokaliseerd zijn. Tijdens lage druk ( vacuüm) wordt bloed aangetrokken tot in de dermale lagen en dus het vet- en huidweefsel. Het bloed voorziet deze plaats van nutriënten. Tijdens hoge druk ( compressie) worden bloed en vloeistoffen uit het weefsel gestuwd en in de bloedsomloop gebracht.

Opzoek naar een een methode om af te slanken, liposuctie, afvallen, gezond afslanken, dieten ,afslanken van buik, afslanken benen, hypoxi therapie? Enkele tips om afslanken , afvalen, dieten, hypoxi, hypoxi therapie, hypoxi dermologie te vergemakkelijken.Waar wil u precies afslanken: Binnenkort moet u een feest u wilt afslanken. Of het nu gaat om afslanken op de dijen, billen, buik, een stevige huid of andere probleemzones van het lichaam waar je wil afslanken er komt heel wat bij kijken. Niet enkel afslankingsmethode , training of het diëten is van groot belang ook het zoeken van het gepaste afslankings instiuut is een belangrijke factor om tot een geslaagd gewichtsverlies te komen. Meestal is de keuze van welke afslankingsmethode je gaat toepassen het moeilijkst,daarom kies je best voor hypoxi therapie. Maar meestal heb je het hypoxi afslankingscentrum die je terugvindt via het internet nog nooit aan het werk gezien en ken je ze helemaal niet. Zal het hypoxi center u op de gepaste hypoxi therapie manier begeleiden ? Past het hypoxi centrum zijn hypoxi therapie correct toe om het ideale figuur te bereiken? Concentreert het hypoxi centrum zich op de probleemzones tijdens de cardio training ? wordt er voldoende gemikt op de probleemzones van het lichaam? Allemaal vragen die zeer moeilijk te beantwoorden zijn als je het hypoxi centrum niet kent…De belangrijkste taak van een professioneel hypoxi center is het begeleiden van de klant op het onder en boven lichaam en de probleemzones van het lichaam met de hypoxi therapie . Een afslankingsconsulent dient zich steeds aan te passen aan de probleemzones . Als ervaren hypoxi centrum heb je dit meestal snel door. Het komt er ook op aan om de HYPOXI Therapie juist toe te passen en in de training te brengen

Hypoxi Therapie : Slanke Benen –   Vlakke Buik  –  Stevige Huid
Hypoxi Produkten : Trainer S 120  –  Trainer L 250  – VacunautHypoxi Dermology
Hypoxi Pers :  Fit & gezondLibelle  –   Hypoxi forum

 

Hypoxi Prijzen.

(Vacumtherapie – bodyshaping op de juiste plaatsen afvallen – cellulitis – vetverbranding – metabolisme)

Training HDC Training + HDC
1 Beurt € 55, 00 € 40,00 € 90,00
10 + 2 Beurtenkaart € 450,00 € 295,00 € 595,00 (12+8)
20 + 5 Beurtenkaart € 880,00 € 550,00 € 1150,00
Beurtenkaart: 1 jaar geldig

Contacteer ons.

Intraceuticals Center Beaustyle Ninove (Oost-Vlaanderen)

Hypoxi-training bij Beaustyle Afslankstudio

Voor Praktische info over Hypoxi

Een kennismakingsbeurt, 6-maandenabonnement of een jaarabonnement …

Kan je vrijblijvend. contact opnemen met Beaustyle

Meer info: Beuastyle NINOVE 0493/093 093

Tags :