Hypoxi dermologie

Hypoxi Dermologie

Een perfect figuur met een mooie strakke huid met Hypoxi

De Hypoxi therapie is het nieuwste in de strijd tegen cellulitis en de overtollige kilo’s. Het principe van de Hypoxi therapie is een vet verbrandingstraining gecombineerd met een gerichte vacuüm behandeling. Ideaal om te vermageren. De Hypoxi trainer is het nieuwste in de strijd tegen cellulitis en de overtollige kilo’s. Het principe van de Hypoxi training is een vet verbrandingstraining (fietsen) gecombineerd met een gerichte vacuüm behandeling. Resultaat: 1 maat minder in 1 maand (12 trainingen).

 Hpxi beau 1
 Interieurhypx2 Training en dieet zijn niet voldoende in de strijd tegen cellulitis en de overtollige kilo’s in de probleemzones. Helaas kan men het vet zelden kwijtraken waar men wil, maar wordt het verbrand daar waar het lichaam er aanleg voor heeft. De oorzaak hiervan ligt in de dispositie(aanleg) van de bloedcirculatie. De aanleg voor cellulitis herkent men aan een koude huid aan bovenbenen en billen terwijl de huid van het bovenlichaam warm is.De sleutel ter bestrijding ligt in het bloed.Slechte dispositie uit zich door een zwakke doorbloeding van huid en vetweefsel in de probleemzones. Bloed is de enige transporteur van energie in ons lichaam en daarom van cruciaal belang bij de verbranding van vet. Vet verbrandt sneller in delen die een goede doorbloeding hebben dan in delen met een arme doorbloeding.

Een nieuwe dimensie in cellulitistherapie.

Een gericht vacuüm effect genereert een verhoging van de bloedtoevoer in het vetweefsel in de probleemzones en maakt zo de afvoer van vet mogelijk. Het voordeel van het Hypoxi systeem is: gelijktijdige training en vacuümbehandeling. Aan de basis van het Hypoxi concept staat een onderdrukkamer die tot aan het middel reikt. Hierin bevindt zich een fietsergometer. Terwijl de klant op de ergometer een milde vetverbrandingstraining beoefent, wordt het weefsel vanaf de heup door het vacuüm geactiveerd. Het bloed wordt gevoed met de vetzuren die als energiebrenger naar de spieren worden gevoerd.

 Interieurhypx

Binnen een maand een maatje minder!

Afvallen met Hypoxi bewerkt een vetreductie in de gewenste zones met een zichtbaar verlies aan centimeters. Daarbij is slechts één voedingsadvies geldig : niet na de behandeling het zojuist verloren vet er door teveel of te vet eten weer aan te krijgen.

Hongerkuren of strenge diëten zijn tijdens de Hypoxi kuur niet nodig.

Hypoxi Dermologie – Training met de Vacunaut

De Vacunaut combineert een therapie voor het activeren van vetzuren met een training voor efficiënte vetverbranding. Het speciaal ontwikkeld pak past variërende druk toe op de huid waardoor de bloedcirculatie ter hoogte van maagstreek en heupen wordt gestimuleerd. Met als gevolg dat vetzuren gesitueerd rond de benen en billen makkelijker in het metabolisme terecht komen vergeleken met andere delen van het lichaam.

Tegelijkertijd wordt het transport van vetzuren naar de spieren – waar ze verbruikt worden – versneld door en training specifiek gericht op vetverbranding. Het eindresultaat : volledig natuurlijk, direct zichtbaar en duurzaam ! Hypoxi is specifiek ontwikkeld om een combinatie van efficiënte therapieën tegelijkertijd toe te passen. De samensmelting van een training specifiek gericht op vetverbranding met vacuümtherapie en compressietherapie leidt tot plaatselijke vetverbranding: de buik !

Opzoek naar een een methode om af te slanken, liposuctie, afvallen, gezond afslanken, dieten ,afslanken van buik, afslanken benen, hypoxi ? Enkele tips om het afslanken , afvallen, dieten, hypoxi, hypoxi therapie, hypowi dermologie te vergemakkelijken.Waar wil u precies afslanken: Binnenkort moet u een feest u wilt afslanken. Of het nu gaat om afslanken op de dijen, billen, buik, een stevige huid of andere probleemzones van het lichaam waar je wil afslanken er komt heel wat bij kijken. Niet enkel afslankingsmethode , training of het diëten is van groot belang ook het zoeken van het gepaste afslankings instiuut is een belangrijke factor om tot een geslaagd gewichtsverlies te komen. Meestal is de keuze van welke afslankingsmethode je gaat toepassen het moeilijkst,daarom kies je best voor hypoxi. Maar meestal heb je het hypoxi afslankingscentrum die je terugvindt via het internet nog nooit aan het werk gezien en ken je ze helemaal niet. Zal het hypoxi center u op de gepaste manier begeleiden ? Past het hypoxi centrum zijn afslankings methoden correct toe om het ideale figuur te bereiken? Concentreert het hypoxi centrum zich op de probleemzones tijdens de cardio training ? wordt er voldoende gemikt op de probleemzones van het lichaam? Allemaal vragen die zeer moeilijk te beantwoorden zijn als je het hypoxi centrum niet kent…De belangrijkste taak van een professioneel hypoxi center is het begeleiden van de klant op het onder en boven lichaam en de probleemzones van het lichaam. Een afslankingsconsulent dient zich steeds aan te passen aan de probleemzones . Als ervaren hypoxi centrum heb je dit meestal snel door. Het komt er ook op aan om de HYPOXI Therapie juist toe te passen en in de training te brengen.

Hypoxi Prijzen.

(Vacumtherapie – bodyshaping op de juiste plaatsen afvallen – cellulitis – vetverbranding – metabolisme)

Training HDC Training + HDC
1 Beurt € 55, 00 € 40,00 € 90,00
10 + 2 Beurtenkaart € 450,00 € 295,00 € 595,00 (12+8)
20 + 5 Beurtenkaart € 880,00 € 550,00 € 1150,00
Beurtenkaart: 1 jaar geldig

 

Contacteer ons.

Intraceuticals Center Beaustyle Ninove (Oost-Vlaanderen)

 

Kom kennis maken met Hypoxi.

Contacteer ons voor meer info, mail naar info@beaustyle.be of Bel ons: 0493/093 093.

U bent steeds welkom voor vrijblijvend advies van maandag tot en met donderdag van 9u00 tot 21u00, vrijdag van 9u00 tot 20u30 en  zaterdag van 9u00 tot 17u00