Hypoxi Verdeler Benelux

Beau Style HYPOXI Center

[metaslider id=68]

Interesse het HYPOXI-Partnerprogramma?

Beau Style is een HYPOXI center, kom kennis maken met alle apparaten in onze HYPOXI Studio te Ninove (Oost-Vlaanderen)

De unieke HYPOXI-Methode is vandaag een begrip in vele landen rondom de wereld. We hebben het ons tot ons doel gesteld HYPOXI uit te bouwen tot een van de leidende merken van de 21ste eeuw in de markt van de bodyshaping. Om dit doel te bereiken stellen wij ons vertrouwen niet alleen in onszelf maar ook in sterke partners.

HYPOXI is vandaag te vinden in meer dan 40 landen. Meerdere honderdduizenden tevreden klanten hebben ertoe bijgedragen dat HYPOXI sedert de oprichting in 1997 een buitengewoon succesverhaal geschreven heeft.

HYPOXI ondersteunt zijn partner tijdens het ganse businessproces: vanaf de stichting van een studio tot een succesvolle implementatie in de markt. Door onze jarenlange ervaring bieden wij zekerheid en voorsprong – precies wat oprichters van een business nodig hebben.

Wij zoeken persoonlijkheden die van HYPOXI hun business maken als geaggregeerd partner! Voelt u zich aangesproken?
Start nu uw HYPOXI carrière. Kom kennis maken met  Hypoxi.

Op welke apparaten wordt de training uitgevoerd?

In totaal zijn er vier moderne HYPOXI apparaten ter beschikking.  De HYPOXI-Trainingsapparaten pakken gericht bepaalde probleemzones aan van het lichaam en combineren een gematigde training van vetverbranding met de activering van de doorbloeding in de gewenste lichaamsregio.  De S120 en de L250 richten zich op de probleemgebieden benen, heupen en billen. De Vacunaut brengt de maagstreek  in vorm. Wie er een steviger bindweefsel en een mooiere huid wenst, maakt gebruik van de supplementaire  HYPOXI-Dermology.

Hoe functioneren de apparaten in detail?

Hpxi_ 0670

In de S120 is er een interactie van drie principes om effectief ongewenste vetopslag in benen en billen af te bouwen: onder- en overdruk, gecombineerd met een gematigde training. De vacuümbehandeling zuigt  bloed naar huid en vetweefsel en versterkt daardoor het metabolisme.  In de compressie fase worden bloed en lichaamsvloeistoffen weer afgevoerd. Door de gematigde bewegingstraining wordt het afgebouwde vet  in de spieren verbrand.

Hpxi_ 0146

De L250 is ideaal voor mensen met een hoog lichaamsgewicht of weinig fitness. Daarom wordt de training al liggend uitgevoerd. Met de constante afwisseling tussen vacuüm en druk wordt de doorbloeding verhoogd. De benen trappen naar omhoog  zodat de zwaartekracht op een natuurlijke en gezonde manier de afvoer van vetten versnelt en eventuele congestie tegenwerkt.

Hpxi_ 0036

Met de Vacunaut  behandel  je de probleemzones van buik en heupen. In de kolom van de Vacunaut  worden de voor de behandeling noodzakelijke drukverhoudingen aangetoond en de Pressure Suit – een eigen speciaal ontworpen pak – gestart. Door de activeringkamers van het pak werkt dan afwisselend druk en onderdruk in op het gezamenlijk  buik- en heupenbereik. Tegelijkertijd voer je op een loopband een gematigde training van vetverbranding.

Hpxi_ 0975

Om je huid strakker te maken wordt HYPOXI-Dermology ingezet. De activeringskamers van de HD-PressureSuits doen het werk in de betrokken lichaamsdelen, terwijl je comfortabel ontspant op het ergonomisch gevormd HD Comfort Bed. Bij de omschakeling tussen druk en vacuüm bewerken 400 kamers gelijktijdig de probleemgebieden op basis van het principe van cupping.

 

Welk concreet nut heeft de HYPOXI-Methode?

Met de HYPOXI-Methode bereik je snel en duurzaam je doel. Je traint gericht de lichaamszones die je wenst te veranderen. De opleiding is uiteraard individueel op je maat afgestemd  – daarvoor zorgen de gekwalificeerde HYPOXI-Coaches in de geaggregeerde studio’s.  Daarmee wordt het voor je nimmer te belastend of gevaarlijk voor je gezondheid.

Hoe lang duurt het vooraleer men het resultaat ziet?

Na slechts een paar behandelingen zijn de eerste resultaten zichtbaar. De werkelijke behandelingsduur van de HYPOXI-Methode hangt af van je doelstellingen en je individuele constitutie. Je hebt in de regel tussen een en drie maanden nodig om je persoonlijke doelen te bereiken.

Hoe lang duurt een enkele training?

Vooral dit is er zo speciaal aan de HYPOXI-Methode: zelfs met korte trainingen kan je goede resultaten behalen. De training vraagt per bezoek 30 tot 50 minuten. Neem bijvoorbeeld slechts de tijd van je lunchpauze voor een HYPOXI-Training. Ook hier geld het dat  de HYPOXI-Coach een speciaal voor jou uitgewerkt trainingsplan met gereserveerde data ontwerpt.

Contacteer ons.

Meer weten over Hypoxi?

Contacteer ons voor meer info, mail naar info@beaustyle.be of Bel ons: 0493 093 093.

U bent steeds welkom voor vrijblijvend advies van maandag tot en met donderdag van 9u00 tot 20u00 Vrijdag van 9u00 tot 19u30 Zaterdag van 9u00 tot 17u00

 

Tags :