hypoxi-hypoxi-vacutraining

VacuTraining

Wat is Hypoxi – VacuTraining?

Alleen training of alleen Hypoxi zijn niet voldoende om hardnekkige vetrollen succesvol af te breken. Training bewerkt weliswaar vetafbraak maarniet in de probleemzones. De redenen zijn individuele dispositie en de slechte doorbloeding in de betroffen zones.

IMG_1289Vacutraining bevordert uw doorbloeding, maar zonder gelijtijdige spierbeweging wordt er geen vet verbrand. Met Hypoxi Training zorgt Beaustyle voor gelijktijdige vacuümwerking op de probleemzones. Hypoxi vacu Training verbindt de voordelen van training en vacuümbehandeling met elkaar tot een natuurlijke en uiterst effectieve methode. Naast de figuurcorrigerende werking bevordert Hypoxi Training de regeneratie van het weefsel. Tijdens de vetverbrandingstraining werkt exact gedoseerde onderdruk in op de huid en vetweefsels van de probleemzones. Het resultaat : gerichte vetreductie, ook bij een ongunstige dispositie. Al na een paar behandelingen stelt men meet en zichtbare resultaten vast.

Het voordeel van ons Hypoxi systeem is : gelijktijdige training en behandeling. Aan de basis van het Hypoxi concept staat een onderdrukkamer die vanaf de grond tot aan de middel reikt. Hierin bevindt zich een fietsergometer.
* Terwijl de klant op de ergometer een milde vetverbrandingstraining beoefent, wordt het weefsel vanaf de heup door het vacuüm geactiveerd.

* Hier wordt het bloed gevoed met de vetzuren die als energiebrenger naar de spieren worden gevoerd.

* Daar per computer vacuüm en druk elkaar afwisselen , wordt een constante afvoer van de vetzuren bewerkt.

Het voordeel van het Hypoxi : gelijktijdige training en behandeling

Hipoxi training voor een Vlakke buik

Er zijn meer dan alleen maar esthetische redenen om gewicht te verliezen, zeker in het geval van de maagstreek en heupen. De buik speelt een essentiële rol in het verzekeren van onze fysieke gezondheid en positieve verschijning. De maagstreek beschermt de interne organen en de ruggengraat. De heupen dragen ons bovenlichaam. HYPOXI vacxu training is zonder twijfel de meest effectieve methode om vet te verbranden op de buik.

Hypoxi Vacunaut

foto-355Vermoeiende sit-ups zijn nu iets dat behoort tot het verleden. De resultaten die de vacunaut van hypoxi worden bereikt, overstijgen die van conventionele cardiotraining. De serie drukkamers in het vacunaut kostuum passen variërende hoge en lage druk toe rond de maagstreek.Deze unieke therapie stimuleert in hoge mate de bloed circulatie rond de buik. Deze training kan plaats vinden op een loopband. Vetten op de buik zijn niet alleen een esthetische kwestie maar ook een belangrijk punt in een groter wordend gezondheidsprobleem! Hypoxi Dermologie

De huid dient getraind te worden om de elasticiteit en de gladheid te bewaren. De drukkostuums van Hypoxi bieden de oplossing. De geïntegreerde drukkamers in het pak oefenen lage en hoge druk uit. Het bindweefsel wordt zachtjes uitgerokken en ingedrukt op dezelfde manier als een spier wordt getraind. De lage druk zorgt ervoor dat het bloed zich verrijkt met nutriënten en zuurstof, het metabolisme wordt aldus gestimuleerd. De hoge druk op de huid dwingt ongewenste toxines uit het bindweefsel en verbetert het lymfevatenstelsel en de circulatie ervan

Hypoxi – L250

De liggende positie van de L250 maakt het mogelijk om voor iedereen een oplossing te bieden. Mensen die helemaal niet fit zijn of rugklachten hebben kunnen een milde training in de L250 aan. Het onderlichaam wordt afgesloten in een vacuüm cabine. Een voortdurende verandering van druk stimuleert de bloedcirculatie in de gewenste zone. Vetten en toxines worden verwijderd uit het gestimuleerde weefsel. Voel het verschil en voel je goed van binnen…


Hypoxi mikt op ongewenste vetten met behulp van een unieke combinatie van variërende druktherapie en een matige activiteit voor vetverbranding. Hoge druk en lage druk variëren activeert het weefsel in plaatsen waar opgeslagen vetten gelokaliseerd zijn. Tijdens lage druk ( vacuüm) wordt bloed aangetrokken tot in de dermale lagen en dus het vet- en huidweefsel. Het bloed voorziet deze plaats van nutriënten. Tijdens hoge druk ( compressie) worden bloed en vloeistoffen uit het weefsel gestuwd en in de bloedsomloop gebracht.

Hypoxi Resultaat : Na de volledige hypoxi kuur,kan je opgetogen napraten over je hypoxi-ervaring. Je zal effectief minder wegen en je kan een maatje kleiner aan. “Uiteindelijk zijn je  eetgewoonten gewijzigd, en dat is positief. Je motivatie om nog meer gewicht te verliezen, is groot.

Voor Praktische info Een kennismakingsbeurt, 6-maandenabonnement of een jaarabonnement … kan je vrijblijvend. contact opnemen met Beaustyle Meer info: Beuastyle NINOVE 0493/093 093

Hypoxi vacu training voor mannen Hypoxivacu training voor vrouwenHypoxi vacu training voor mannen en vrouwenPrijs van hypoxitrainingHypoxicentrumHypoxicenter – Hypoxi – Centrum NinoveHypoxi voor slanke benenHypoxi therapieHypoxi dermologyHypoxi trainer Hypoxi vacunautHypoxi produktenHypoxi voor vallke buikVermageren met Hypoxi – Hypoxi vacu training abonnementHypoxi kuurHypoxi studio Beaustyle Hypoxi training


Hypoxi vacutraining: Meer info bij Beaustyle

Opzoek naar een een methode om af te slanken, liposuctie, afvallen, gezond afslanken, dieten, afslanken van buik, afslanken benen, hypoxi ? Enkele tips om het afslanken , afvallen, dieten, hypoxi, hypoxi therapie, hypoxi dermologie te vergemakkelijken.
Waar wil u precies afslanken: Binnenkort moet u een feest u wilt afslanken. Of het nu gaat om afslanken op de dijen, billen, buik, een stevige huid of andere probleemzones van het lichaam waar je wil afslanken er komt heel wat bij kijken. Niet enkel de afslankingsmethode , training of het diëten is van groot belang ook het zoeken van het gepaste afslankings instiuut is een belangrijke factor om tot een geslaagd gewichtsverlies te komen. Meestal is de keuze van welke afslankingsmethode je gaat toepassen het moeilijkst, daarom kies je best voor hypoxi vacutraining. Maar meestal heb je het hypoxi afslankingscentrum die je terugvindt via het internet nog nooit aan het werk gezien en ken je ze helemaal niet. Zal het hypoxi center u op de gepaste manier begeleiden ? Past het hypoxi vacutraining centrum zijn afslankings methoden correct toe om het ideale figuur te bereiken?
Concentreert het hypoxi vacutraining centrum zich op de probleemzones tijdens de cardio training ? wordt er voldoende gemikt op de probleemzones van het lichaam?
Allemaal vragen die zeer moeilijk te beantwoorden zijn als je het hypoxi vacutraining centrum niet kent… De belangrijkste taak van een professioneel hypoxi vacutraining i center is het  egeleiden
van de klant op het onder en boven lichaam en de probleemzones van het lichaam. Een afslankingsconsulent dient zich steeds aan te passen aan de probleemzones . Als ervaren hypoxi vacutraining centrum heb je dit meestal snel door. Het komt er ook op aan om de HYPOXI Therapie juist toe te passen en in de training te brengen.

Hypoxi Prijzen.

(Vacumtherapie – bodyshaping op de juiste plaatsen afvallen – cellulitis – vetverbranding – metabolisme)

Training HDC Training + HDC
1 Beurt € 55, 00 € 40,00 € 90,00
10 + 2 Beurtenkaart € 450,00 € 295,00 € 595,00 (12+8)
20 + 5 Beurtenkaart € 880,00 € 550,00 € 1150,00
Beurtenkaart: 1 jaar geldig

Contacteer ons.

 

Intraceuticals Center Beaustyle Ninove (Oost-Vlaanderen)

Wat is Hypoxi?

Contacteer ons voor meer info, mail naar info@beaustyle.be of Bel ons: 0493/093 093.

U bent steeds welkom voor vrijblijvend advies van maandag tot en met donderdag van 9u00 tot 21u00, vrijdag van 9u00 tot 20u30 en  zaterdag van 9u00 tot 17u00

 

 

Tags :