Hoe vermageren

Hoe snel vermageren?

Veel mensen willen snel afvallen, maar hoe doe je dit? Als je wil vermageren of afvallen op een gezonde manier dan zit je hier goed bij Beaustyle,  wij zijn consulent van het Kyalin Dieet, bij ons kan je alle kyalin producten aankopen in onze shop.

Het Kyalin dieet, snel en gezond vermageren

Hoe snel vermageren? Kies voor Kyalin bij Beaustyle

Het eiwitrijke dieet, dat sinds jaren zijn succes bewezen heeft in de afslankingswereld, is ontstaan rond de jaren ‘60.

In de beginjaren heeft het dieet veel kritiek gekend, toe te schrijven aan de slechte kwaliteit van de toen gebruikte eiwitten, alsook aan het niet of onjuist innemen van voedingssupplementen.

Jarenlange research en ontwikkeling in de productie van eiwitpreparaten, alsook het ijveren voor een goede therapeutische begeleiding en opvolging heeft ervoor gezorgd dat het proteïnedieet vandaag met groot succes kan worden ingezet in de behandeling om snel te vermageren.
 

Hoe snel vermageren en afslanken

Door het beperken van de consumptie van suikers en vetten, wordt het lichaam gedwongen zijn energie te putten uit de aanwezige vetreserves. Het gevolg? Je verliest gewicht zonder je lichaam uit te putten of aan te tasten. Kies voor het Kyalin dieet en je wordt slank. Zo slank als je zelf wil, of het nu 3 kg of 30 kg is, Kyalin is altijd de beste oplossing.

 


Voordelen:

 • Hoe snel vermageren? Kies voor Kyalin bij BeaustyleVerbetering van de insulinerespons bij diabetes type 2
 • Snel gewichtsverlies
 • Vermindering van het totale cholesterolgehalte in het bloed
 • Verlaging van de bloeddruk (indien te hoog)
 • Afname van apnoe en snurken, gerelateerd aan overgewicht
 • Wegsmelten van het vetweefsel (85% vetverbranding)
 • Bescherming van de spieren en huidstructuur
 • Gevoel van vitaliteit
 • Geen hongergevoel
 • Eenvoudige methode
 • Wetenschappelijk basis
 • Duurzame resultaten
 • Wekelijkse of 14-daagse ondersteuning
 • Gebruik van een professionele weegschaal

Welke opties biedt Kyalin om snel af te vallen?

Om te gaan voor de juiste optie om te vermageren, is het belangrijk dat je eerst weet wat je ermee wilt bereiken. Wie wil afslanken heeft het niet altijd gemakkelijk. Elke dag zit vol verleiders, je moet je aan bepaalde regels houden, zorgen dat je ook nog voldoende beweegt, enz… Jou daarbij helpen is wat wij elke dag doen. Want een goed dieet begint met een goede begeleiding: een juist afslankprogramma op jouw toekomstige maat opstellen en zorgen dat jij je doel bereikt.

Vermageren begint met een goede begeleiding

Afslanken? Dat is makkelijke gezegd dan gedaan. Daarom doe je dat bij Kyalin niet alleen. Onder begeleiding van een coach doorloop je de verschillende stappen binnen het afslankprogramma. Je coach zal je op regelmatige tijdstippen begeleiden, evalueren en motiveren. Samen nemen we je eetgewoonten onder de loep en sturen we die bij om je zo op weg te helpen naar een gezonde levensstijl.

Slimmer vermageren

Kyalin is een afslankprogramma dat gebruik maakt van producten verrijkt in eiwitten, maar arm aan koolhydraten (suikers) en vetten. Dat zorgt voor de afbraak van vetreserves, met behoud van je spiermassa! Kyalin staat garant voor een gevarieerd programma van kwalitatieve eiwitrijke en koolhydraatarme producten.

Zo snel mogelijk 10 kilo afvallen

Door het beperken van de consumptie van suikers en vetten, wordt het lichaam gedwongen zijn energie te putten uit de aanwezige vetreserves. Het gevolg? Je verliest gewicht zonder je lichaam uit te putten of aan te tasten. Kies voor het Kyalin dieet en je wordt slank. Zo slank als je zelf wil, of het nu 3 kg of 30 kg is, Kyalin is altijd de beste oplossing.

Wat mag je wel eten:

  • Kyalin center Ninove

   Vlees

  • Schaaldieren
  • Vis
  • Eieren en zuivel
  • Eiwit shakes en supplementen
  • Kaas
  • Groenten en salades

Wat mag je niet eten:

  • Aardappelen, pasta, rijst, tarli en brood
  • Suikers en chocolade
  • Fruitsappen en zoete vruchten
  • Alcohol

Helaas zul je na het volgen van deze tips een slechtere gezondheid hebben en uiteindelijk weer terugvallen naar je oude gewicht. Daarom raad ik deze tips ten zeerste af. Ben je geïnteresseerd om wel gezond af te vallen, lees dan even verder.

Permanent en gezond afvallen

Hoe snel vermageren? Kies voor Kyalin bij Beaustyle10 kilo afvallen kan permanent en op een gezond manier. Op deze manier is het niet mogelijk om meer dan 2 kilo per week te verliezen. Gebeurt dat wel, dan raak je waarschijnlijk ook vocht en spierweefsel kwijt. Probeer dit te voorkomen.

Waarom zijn spieren zo belangrijk? Spieren wegen in verhouding meer dan vet wat misschien nadelig lijkt, maar deze zorgen er voor dat de calorieën uit je voeding sneller worden verbruikt en dus niet worden opgeslagen als vet. Verder is genoeg vocht essentieel voor een gezond lichaam. Het lichaam bestaat immers voor het grootste gedeelte uit water.

Het is dus belangrijk om alleen maar VET te verbranden!

Gezonde tips om af te vallen!

Stel je niet de vraag hoe kan ik vermageren op een gezonde manier, maar lees onderstaande tips voor een goed resultaat!

 1. Als je een proteïnedieet volgt bij een deskundig centrum en onder begeleiding dan is het Kyalin-proteïnedieet helemaal niet ongezond. Als je alle dieetregels van je coach volgt, alle voorgeschreven vitamines en mineralen inneemt dan heeft dit geen nadelige effecten op je gezondheid en lichaam.
 2. Het moderne Kyalin-proteïnedieet bestaat niet alleen uit poedertje maken of shakes drinken. Door het ruime assortiment van Kyalin merk je nauwelijks dat je op dieet bent. De proteïnesupplementen zijn geen vervangmaaltijden want deze dienen gecombineerd te worden met groenten. De proteïnesupplementen verzekert het behoud van spiermassa, duurzaam behoud van het nieuwe gewicht en snelle vetverbranding.
 3. Bij de start volg je een strikt dieet op basis van een aantal proteïnesupplementen gecombineerd met groenten. Al vlug wordt er opnieuw vlees/vis toegevoegd. Afhankelijk van je resultaat gaan we opnieuw brood, fruit, aardappelen en pasta toevoegen. Aan het einde van het dieet eet je weer normaal zonder proteïnesupplementen.
 4. Bij de start van het dieet wordt tijdens het intakegesprek van 60 minuten een programma op maat gemaakt. Tijdens dit uitgebreide gesprek wordt de theorie en de praktijk uit de doeken gedaan. We leggen alle principes en regeltjes uit zodat je zonder kopzorgen kan starten. Je krijgt ook steeds fasepapieren mee zodat je thuis nog alles eens kunt doornemen. Daarna kom je op regelmatige tijdstippen langs (afhankelijk van je fase) voor je opvolging. Tijdens de opvolging word je gewogen en je lichaamssamenstelling nagekeken.
 5. Hoe lang een Kyalin-proteïnedieet duurt is afhankelijk van het aantal kilo’s die je wilt verliezen en je motivatie. Het dieet staat en valt met de motivatie van de persoon. Je kan in een korte tijd een aanzienlijk gewichtsverlies bereiken. Maar dit is enkel mogelijk als je je strikt aan de voedingsregels houdt. Wij zijn overtuigd van de perfecte werking van ons proteïnedieet. Het Kyalin-proteinedieet werkt altijd en leidt bij iedereen tot tevreden resultaten. Maak gebruik van de opvolging en je bereikt snel je ideale gewicht. Dat beloven we je!
 6. Heel belangrijk om te weten bij een Kyalin-proteinedieet dat je sociaal leven er zeker niet mag gaan onder lijden. Op iedere menukaart vind je een gezond alternatief: een slaatje met gebakken kip, een steak met groentjes (de frietjes laat je gewoon links liggen, niet?), groentjes in de wok met scampi’s, … .
 7. Tijdens het Kyalin-proteinedieet zal je geen honger hebben of je slap voelen. Door het hele proces dat op gang getrokken wordt, op een natuurlijke manier verdwijnt het hongergevoel na 2 tot 3 dagen en val je heel snel af. Na 3 dagen komt het lichaam in ketose of vetverbranding. De toestand van ketose neemt het hongergevoel weg. In dit proces ga je je ook heel wat energieker voelen.
 8. De sleutel tot het behoud van een gezond gewicht is de stabilisatie. Belangrijk voor het behouden van je gewichtsverlies is het doorlopen van het volledige stappenplan, waarbij nieuwe en gezonde voedingsgewoontes worden aangeleerd. Wij blijven je graag opvolgen na je dieet. Zodat we je kunnen helpen je nieuwe voedingsgewoontes te onderhouden en ze niet uit het oog te verliezen.
 9. n het begin gebruik je 4 tot 5 proteïnesupplementen per dag, dit vermindert tot 3,2,1,0 supplementen per dag. Per proteïnesupplement moet je op 2 à 3 euro rekenen. Als je uitrekent hoeveel je uitgeeft aan boodschappen en allerhande ‘ongezonde’ tussendoortjes is de vergelijking vlug gemaakt. We beloven je een snel en blijvend resultaat en dat is toch waar je op zoek was na misschien wel talrijke diëten te proberen
 10. Fruit bevat erg veel koolhydraten en die moeten tijdens de afslankfase vermeden worden. Vanaf de reïntroductiefase mag je de minst koolhydraatrijke fruitsoorten eten. In een gezonde voeding is terug alle fruit toegelaten.

Door gelijk al deze tips toe te passen, zul je merken dat je dagelijkse routines wellicht flink moeten worden aangepast. Misschien werkt het voor jou beter als je elke week één van de tips toevoegt.

Het zal dus in het begin waarschijnlijk even moeite kosten, maar dat is de investering absoluut waard, geloof me! Ben je deze routines eenmaal gewend, dan wordt het alleen maar makkelijker vol te houden.

Kyalin-proteïnedieet, de ultieme methode vet te verbranden

Ben je serieus op zoek naar een gezonde manier om af te vallen? Dan is het Kyalin dieet echt iets voor jou, je is trouwens ook nog eens gezond! Geen idee hoe je daarmee moet beginnen?

Een belangrijke basisregel binnen het eiwitdieet is het beperken van koolhydraten (suikers) en vetten.. Door het beperken van koolhydraten  dwingen we je lichaam om zijn energie elders uit te halen. In eerste instantie kiest ons lichaam dan voor de afbraak van spieren, maar die worden beschermd door de toevoer van de proteïnesupplementen. Gevolg: de enige overblijvende optie is de verbranding van je vetmassa!
 Zonder de proteïnesupplementen van Kyalin worden de spieren tijdens een dieet altijd afgebroken. En dit leidt tot een jojo-effect na het dieet want spieren zorgen immers voor de verbranding.

 

Hoe vermageren? Contacteer ons voor meer informatie.

 

Hoe snel vermageren? Kies voor Kyalin bij Beaustyle

Beaustyle

Voor meer info, mail naar info@beaustyle.be of Bel ons: 0493/093 093.

U bent steeds welkom voor vrijblijvend advies van maandag tot en met vrijdag van 9u00 tot 21u0 en

zaterdag van 9u00 tot 21u00