Gezichtsbehandeling – behandelingen tegen rimpels

Intraceuticals gezichtsbehandeling tegen rimpels

Ontdek het beautygeheim van veel bv’s

Een vrouw van 50 jaar, met de huid van een vrouw van 35 jaar. Hoe kan dat? Zuurstof is het schoonheidsgeheim!

voor en naJe zou graag de jeugdigheid van je gelaat behouden en daarom kan u zich preventief behandelen met de O2intraceuticals. Kraaipootjes en rimpels hebben geen kans, zij bewaart het volume van haar huid en ziet er elke dag stralend uit! Laat jou gezicht behandelen met intraceuticals. Met deze behandeling maken rimpels geen kans.
Hoewel cosmetische chirurgie sterk in opkomst is, neemt ook de vraag naar behandelingen zonder snijden en spuiten toe. Zo presenteert Beaustyle de intraceuticals behandeling; het beautygeheim van Madonna. Deze ontspannende behandeling brengt zuurstof, vitamines en anti-oxidanten in de huid, waardoor deze er weer stralend uit ziet! Lijntjes vervagen, de huid wordt gelift en de structuur van de huid verfijnt. Met Intraceuticals kan je rimpels en je gezicht behandelen

Intraceuticals Atoxelene

Atoxelene is alleen voor O2 Intraceuticals ontwikkeld en geeft u direct zichtbaar resultaat in de vorm van minder rimpels en rimpeltjes. Bij de behandeling wordt onder hoge druk puur zuurstof aan de huid toevoegt, wat de werking van O2 Intraceuticals Serums versnelt. Het Intraceuticals Rejuvenation Serum bevat hyaluronzauur, een natuurlijk bestanddeel van de huid, alsmede krachtige antioxidanten. Atoxelene is een complex dat de huid glad maakt. De sleutel tot de ongelooflijke resultaten is een combinatie van de technologie van O2 Intraceuticals en een aantal actieve werkstoffen.

Het Intraceuticals Infusion toestel bezit een speciaal handvat waarmee zuurstof onder een osmotische druk van maar liefst 3,5 bar diep in de huid geperst wordt. Aan de zuurstof wordt een uniek serum toegevoegd met daarin hyaluronzuur – een stof die van nature uit voorkomt in de huid en bekend staat als perfect transportsysteem – groene thee, anti-oxidanten en vitamines A, C en E. Deze mix stimuleert de regeneratie van cellen en collageenproductie en zorgt voor een vernieuwde elasticiteit en een gevuld huidoppervlak waardoor lijntjes en rimpels al na één ontspannende behandeling zichtbaar verminderen. Ook huidaandoeningen zoals acne, rosacea, striae en littekens verbeteren met deze therapie. Weldra kunnen ook Belgische klanten van de behandeling gaan genieten, want het toestel wordt nu ook in ons land geïntroduceerd.

Wie de gezichtsbehandeling van dichtbij heeft meegemaakt, is laaiend enthousiast. Bij verschillende demosessies werd in eerste instantie slechts één helft van het gezicht van een vrijwilliger behandeld. De onmiddellijke resultaten liegen er niet om: strakkere contour bij de kaaklijn, minder diepe neuslippenplooi, gelifte wangen en ogen en een gladdere en stralendere huidstructuur zijn enkele zaken die meteen door waarnemers werden vastgesteld.

Zuurstof is natuurlijk niet alleen goed voor de huid, je kan het ook inademen met de Inhalation Therapy. Hierdoor voel je je alerter, verbetert je concentratievermogen, wordt je oogwit witter en herstel je zelfs sneller van een kater. Kortom, zuurstof kan je hele lichaam een energieboost geven!
Zichtbare werking vanaf de eerste dag!

intraceuticals_2

De zuurstofbehandeling van Intraceuticals is een geheel nieuwe vorm van therapie die binnen 6 weken rimpels en rimpeltjes vermindert. Al na één behandeling van 30 minuten zult u er jonger uitzien – en u ook zo voelen. De huid voelt zacht, fris, glad en vochtig aan.

De zuurstofbehandeling van Intraceuticals wordt door geselecteerde schoonheidsspecialisten en huidartsen uitgevoerd. We adviseren een kuur van zes behandelingen en een nabehandeling van 4 tot 12 weken. Tussen de behandelingen door gebruikt u producten van een verzorgingslijn ter ondersteuning van de behandeling. Zowel één enkel product als de complete verzorgingslijn kan worden gekocht.

Normaal neemt de huid zo’n 25% zuurstof op. Door de zuurstof therapie wordt dit 97,4%. Door deze hoge dosering zuurstof worden alle huidfunctie’s geoptimaliseerd, de doorbloeding verbeterd de huid wordt stralender, de microstimulatie tussen de cellen verbeterd, de vochtbalans hersteld, huidelasticiteit verbeterd en er vind celvernieuwing plaats.

De huid ziet er onmiddellijk veel beter, strakker en gladder uit.

 

Behandeling van rimpels met ILIFT:

Het lijkt misschien een elegant en stijlvol scheerapparaat, maar dit kleine toestelletje heeft veel meer in zijn mars. De ilift combineert namelijk de heilzame werking van ionen, infrarode stralen en micromassage met de exclusieve werkzame stoffen van de bijhorende cosmeticalijn laserlift botAction. Info op www.ilift.be

Ilift is geschikt om de problemen van een droge, vette en gerimpelde huid op te lossen. Het is geschikt voor een dagelijkse behandeling van de normale, droge en verouderende huid, voor een behandeling om de 3 tot 4 dagen van een gevoelige en vette huid. Mensen met een zeer gevoelige huid gebruiken de ilift één keer week. Wij adviseren om ilift met draaiende bewegingen te gebruiken, zonder te lang over de oogomtrek te gaan. Na een maand behandeling adviseren wij om ilift een of twee keer per week te gebruiken.

ILIFT2Het Ilift toestel kan je bij Beaustyle aankopen.

 

Meer info over : Rimpelbehandeling
Meer info over : Rimpelbehandeling zonder botox
Meer info over : Gelaatsverjoning
Meer info over : Rimpelbehandeling met zuurstof