Er jonger uitzien zonder chirurgische ingreep

Met Intraceuticals zuurstoftherapie kunt u er jonger uitzien zonder chirurgische ingreep.

Ouder worden behoort nu eenmaal tot het leven, maar dat betekent totaal niet dat u er niet jonger kan uitzien. Als je bang bent je jeugdige uiterlijk en voorkomen kwijt te raken, dan zit je hier goed! Er zijn genoeg middelen die je kunt doen om er jaren jonger uit te zien dan je werkelijke leeftijd. Bij Beaustyle kun je er veel jonger uitzien zonder onder het mes te gaan.  Maak kennis met Intraceuticals

Ontdek het beautygeheim van veel bv’s.

Onlangs circuleerden er foto’s van Meen bv op een doodgewone dag in de magazines en op internet. Heel wat mensen waren geschokt toen ze zagen hoe de ster er zonder make-up en dergelijke uitziet. Toch is ze op het podium en bij elk interview steeds opnieuw de perfecte schoonheidskoningin. Haar geheim? De O2 Intraceuticals gezichtsbehandeling!
Hoewel cosmetische chirurgie sterk in opkomst is, neemt ook de vraag naar behandelingen zonder snijden en spuiten toe. Zo presenteert Beaustyle de intraceuticals behandeling; het beautygeheim van Madonna. Deze ontspannende behandeling brengt zuurstof, vitamines en anti-oxidanten in de huid, waardoor deze er weer stralend uit ziet! Lijntjes vervagen, de huid wordt gelift en de structuur van de huid verfijnt.
Intraceuticals nieuw in Belgie en exclusief voor de regio Ninove, Aalst, Zottegem, Geraardsbergen.

Intraceuticals Atoxelene

Atoxelene is alleen voor O2 Intraceuticals ontwikkeld en geeft u direct zichtbaar resultaat in de vorm van minder rimpels en rimpeltjes. Bij de behandeling wordt onder hoge druk puur zuurstof aan de huid toevoegt, wat de werking van O2 Intraceuticals Serums versnelt. Het Intraceuticals Rejuvenation Serum bevat hyaluronzauur, een natuurlijk bestanddeel van de huid, alsmede krachtige antioxidanten. Atoxelene is een complex dat de huid glad maakt. De sleutel tot de ongelooflijke resultaten is een combinatie van de technologie van O2 Intraceuticals en een aantal actieve werkstoffen.

Het Intraceuticals Infusion toestel bezit een speciaal handvat waarmee zuurstof onder een osmotische druk van maar liefst 3,5 bar diep in de huid geperst wordt. Aan de zuurstof wordt een uniek serum toegevoegd met daarin hyaluronzuur – een stof die van nature uit voorkomt in de huid en bekend staat als perfect transportsysteem – groene thee, anti-oxidanten en vitamines A, C en E. Deze mix stimuleert de regeneratie van cellen en collageenproductie en zorgt voor een vernieuwde elasticiteit en een gevuld huidoppervlak waardoor lijntjes en rimpels al na één ontspannende behandeling zichtbaar verminderen. Ook huidaandoeningen zoals acne, rosacea, striae en littekens verbeteren met deze therapie. Weldra kunnen ook Belgische klanten van de behandeling gaan genieten, want het toestel wordt nu ook in ons land geïntroduceerd.

Ervoor zorgen dat je gezicht er jonger uitziet

Wie de gezichtsbehandeling van dichtbij heeft meegemaakt, is laaiend enthousiast. Bij verschillende demosessies werd in eerste instantie slechts één helft van het gezicht van een vrijwilliger behandeld. De onmiddellijke resultaten liegen er niet om: strakkere contour bij de kaaklijn, minder diepe neuslippenplooi, gelifte wangen en ogen en een gladdere en stralendere huidstructuur zijn enkele zaken die meteen door waarnemers werden vastgesteld.

Zuurstof is natuurlijk niet alleen goed voor de huid, je kan het ook inademen met de Inhalation Therapy. Hierdoor voel je je alerter, verbetert je concentratievermogen, wordt je oogwit witter en herstel je zelfs sneller van een kater. Kortom, zuurstof kan je hele lichaam een energieboost geven! Want u wil er toch ook jonger uitzien zonder chirurgische ingreep.
Zichtbare werking vanaf de eerste dag!

De zuurstofbehandeling van Intraceuticals is een geheel nieuwe vorm van therapie die binnen 6 weken rimpels en rimpeltjes vermindert. Al na één behandeling van 30 minuten zult u er jonger uitzienen dat zonder chrirugische ingreep. En u zal je ook zo voelen. De huid voelt zacht, fris, glad en vochtig aan. De zuurstofbehandeling van Intraceuticals wordt door geselecteerde schoonheidsspecialisten en huidartsen uitgevoerd. We adviseren een kuur van zes behandelingen en een nabehandeling van 4 tot 12 weken. Tussen de behandelingen door gebruikt u producten van een verzorgingslijn ter ondersteuning van de behandeling. Zowel één enkel product als de complete verzorgingslijn kan worden gekocht.

Normaal neemt de huid zo’n 25% zuurstof op. Door de zuurstof therapie wordt dit 97,4%. Door deze hoge dosering zuurstof worden alle huidfunctie’s geoptimaliseerd, de doorbloeding verbeterd de huid wordt stralender, de microstimulatie tussen de cellen verbeterd, de vochtbalans hersteld, huidelasticiteit verbeterd en er vind celvernieuwing plaats. De huid ziet er onmiddellijk veel beter, strakker en gladder uit.

Er jonger uitzien met ILIFT

Het lijkt misschien een elegant en stijlvol scheerapparaat, maar dit kleine toestelletje heeft veel meer in zijn mars. De ilift combineert namelijk de heilzame werking van ionen, infrarode stralen en micromassage met de exclusieve werkzame stoffen van de bijhorende cosmeticalijn laserlift botAction. Info op www.ilift.be

Ilift is geschikt om de problemen van een droge, vette en gerimpelde huid op te lossen.
Het is geschikt voor een dagelijkse behandeling van de normale, droge en verouderende huid, voor een behandeling om de 3 tot 4 dagen van een gevoelige en vette huid. Mensen met een zeer gevoelige huid gebruiken de ilift één keer week.
Wij adviseren om ilift met draaiende bewegingen te gebruiken, zonder te lang over de oogomtrek te gaan. Na een maand behandeling adviseren wij om ilift een of twee keer per week te gebruiken.
Het Ilift toestel kan je bij Beaustyle aankopen.
Er jonger uitzien zonder chirurgische ingreep. Hoe kunt u er jonger uitzien ? Met Intraceuticals

 

Peeling is een techniek in de cosmetica, waarbij oude oppervlakkige huidcellen verwijderd worden en nieuwe, jonge huidcellen aan de oppervlakte komen, waardoor de huid er zacht en egaal gaat uitzien. Met de techniek kunnen oppervlakkige rimpels worden verzacht (diepe rimpels echter niet) en sporen van acné, evenals verkleuringen van de huid verwijderd. De behandeling kan ook preventief gebeuren, om rimpelingen of verkleuring te voorkomen. Een peeling is vooral geschikt voor plaatsen waar de huid vrij dun is, zoals de rug van de hand, gezicht en hals. Garantie voor het slagen van de ingreep kan nooit gegeven worden, terwijl het vaker voorkomt, dat zich complicaties voordoen. Peeling-technieken kunnen verdeeld worden in fysische (of mechanische) peelings, chemische peelings en biopeelings of kruidenpeelings.

* Laserbehandeling, ook wel laserresurfacing genoemd. Met een precisiegestuurde CO2-laser wordt het bovenste huidlaagje verdampt (het vocht in de huid absorbeert de infraroodstraling van de laser). * (Micro-)dermabrasie, d.i. letterlijk het “afslijpen van de huid”. Hierbij wordt een straaltje van microkristallen onder vacuüm op de huid gespoten. Deze straal neemt de bovenste laag dode huidcellen mee.

Chemische peelings behandelen de huid met een chemische stof die de oppervlakkige huidcellen doet afsterven. Stoffen die hiervoor gebruikt worden zijn o.a.: * Glycolzuur of salicylzuur, gebruikt voor een “zachte” peeling ; * Trichloorazijnzuur, dat agressiever werkt en de cellen van de opperhuid a.h.w. wegbrandt; * Ureum (in concentraties van 20 % en meer) (geoctrooieerd door L’Oréal[1]); * Fenol, dit is de meest agressieve stof, die diep in de huid doordringt en bedoeld is om diepere rimpels en felle verkleuringen te verbeteren. Een fenolpeeling moet in een kliniek onder narcose gebeuren.

Wil u er ook jonger uitzien?

Contacteer Beaustyle voor meer info via de contactpagina of bel : 0493. 093 093