Eiwitdieet

Eiwitdieet

Een eiwitdieet van Lignavita is de juiste oplossing voor mensen die op een gezonde manier willen afvallen. Alle dieetproducten  van Lignavita zijn te koop in de winkel van Beaustyle te Ninove of online te bestellen in onze webshop.

Waarom kiezen voor het eiwitdieet van Lignavita?

EiwitdieetWe willen, net als jij, dat je een maximaal resultaat behaalt, dat snel zichtbaar is maar bovendien ook duurzaam! Door het volgen van een eiwitdieet komt je gezondheid op de eerste plaats! Het is belangrijk dat je enkel overtollige vetmassa gaat verliezen terwijl de spiermassa beschermt en gevrijwaard wordt. Een gezonde spiermassa zorgt namelijk voor een goede stofwisseling. En dat is waar het om draait!

Spiermassa geeft vorm aan het lichaam en zorgt voor het verbranden van calorieën.
Het eiwitdieet heeft een hele andere invalshoek dan vele reguliere dieetmethoden. Naast het beperken van vetinname wordt er voornamelijk op gelet dat koolhydraten (bijna volledig) worden vermeden. Een eiwit, ook wel proteïne genoemd, is een molecule die is opgebouwd uit verschillende ketens van aminozuren. Verschillende aminozuren (organische verbindingen) vormen samen een eiwit. Eiwitten zijn bouwstoffen die ons lichaam nodig heeft om onze botten en spieren te onderhouden. 
Het eiwitdieet is zo succesvol, omdat je snel gewicht verliest zonder dat je daarvoor honger hoeft te lijden.

Bestel de producten voor uw dieet onmiddellijk hier online

 

Hoe werkt het Lignavita dieet?

Heel simpel. Het Lignavita voedingsconcept staat voor weinig suikers en koolhydraten en evenwichtige porties eiwitten, plantaardige vetten, vezels, vitaminen en mineralen.
Het is een eenvoudig eiwitdieet waarmee je de overtollige kilootjes
van je afschudt én je gewicht op peil houdt.
Je rekent voor eens en voor altijd af met dat vervelende jojo-effect!

De voordelen

  • Makkelijk en effectief gewichtsverlies,
  • Goodbye hongergevoel, hello vitaliteit,
  • Behoud van de spiermassa,
  • Tot 85% vetverbranding,
  • Wetenschappelijk onderbouwd,
  • Langdurige resultaten!

Contact

Voor meer informatie over het dieet en producten van Lignavita contacteer Beaustyle Ninove Bel ons op +0032 (0)493 093 093 of stuur een Email naar: info@beaustyle.be

 

Tags :

Dieetproducten –  Afvallen-vermageren –  Afslankingsmethode  –  Afslankingsinstituut    –  Hypoxi   –  Voedingsadvies    – Kyalin

Meer over Lignavita

Hoe werkt het dieet

Heel simpel. Het Lignavita voedingsconcept staat voor weinig suikers en koolhydraten en evenwichtige porties eiwitten, plantaardige vetten, vezels, vitaminen en mineralen. Het is een eenvoudig eiwitdieet waarmee je de overtollige kilootjes van je afschudt én je gewicht op peil houdt. Je rekent voor eens en voor altijd af met dat vervelende jojo-effect!

Het afslankprogramma

In functie van uw overgewicht werd een zeer eenvoudig principe uitgewerkt met 3 startprogramma’s (boxen).

Bekijk ook even deze pagina’s: