Definitief ontharen prijs-prijzen

Prijzen voor definitief ontharen

Definitef ontharen is de allernieuwste trend. Nooit meer scheren, harsen, epileren van baard of bikini- lijn. Geen ingegroeide haren van baard of schaamhaar! We leven in een haarloze tijd. Behalve op ons hoofd is haar zowat overal taboe. Hygiëne en esthetiek spelen hierbij de hoofdrol. Sommigen hebben een hekel aan het periodiek weghalen van de haartjes met een scheermesje, lady shave of door een wax. Je kan je ook definitief laten ontharen bij Beaustyle (zowel voor mannen als vrouwen). Het harsen of scheren van bikinilijn, rug, borst, oksels, armen of benen hoeft dus niet meer. Door het definitief te laten verwijderen, heeft u geen last meer van irritatie of ingegroeide haren van baard of schaamhaar.

Definitief ontharen van de bikini- lijn of het lichaam gebeurt om allerlei redenen:

Hygiënische of praktische redenen, levenswijze of cosmetisch storend.
Definitief ontharen wordt met name een ‘geliefde’ bezigheid in de zomerperiode wanneer armen en benen minder bedekt zijn. Voor mensen met een meer of mindere mate van overbeharing is ontharen vaak een dagelijks terugkerend ritueel. Op deze pagina zetten wij de verschillende lichaamsgebieden met de meest gebruikte ontharingsmethodes op een rijtje.

Gezicht

Voor mannen is het ontharen van het gezicht vaak een dagelijks terugkerend ritueel van enkele minuten in te scheren. Definitief ontharen gezicht vrouw Het gezicht en met name de hals is vaak erg gevoelig en reageert sterk op een aftershave met alcohol. Wij raden aan een alcoholvrije aftershave te gebruiken en/of een beschermende dagcrème, speciaal voor de mannenhuid. Dit kan irritaties door het scheren tegengaan. Bij overmatige irritatie en ingegroeide haren raden we de IPL-behandelingen aan, mits de haarkleur hiervoor in aanmerking komt.
Haren op of in de oren kunnen worden geharst, dmv elektrische epilatie of indien mogelijk met flitslicht verwijderd worden.

Ook neusharen kunnen verwijderd worden.

Talloze vrouwen gebruiken dagelijks het scheerapparaat om het overtollige haar op het gezicht tegen te gaan. Hierdoor ontstaat een stugge haargroei, welke dagelijks te lijf gegaan wordt. In ernstige gevallen 2 keer per dag (of wanneer men sociale verplichtingen heeft zelfs 3 keer per dag!) Scheren neemt weinig tijd, maar is niet aan te raden
Het pincet staat op de eerste plaats als werktuig tegen gezichtsbeharing. Enkele haren in een paar minuten tot ruim een uur voor alle voelbare haartjes. Met een pincet kunnen ook de wenkbrauwen in model worden bewerkt.
Wenkbrauwen kunnen zowel bij mannen als vrouwen meer of minder in model worden ge-epileerd. Lange haren kunnen voorzichtig op lengte worden geknipt of worden verwijderd. Harsen van het vrouwengezicht is goed mogelijk en een snelle methode om een periode van de haren verlost te zijn. De wangen, bovenlip, kin, hals zijn hiermee goed te behandelen. Zelfs wenkbrauwen kunnen aan de onderzijde door een schoonheidsspecialiste in model worden geharst. Alle kleine donshaartjes worden dan ook in een keer mee genomen. Donkere vrouwen gebruiken regelmatig een haarontkleurder. De haren worden hier niet minder van, maar vallen over het algemeen minder op.
Enkele haren of haren die niet geschikt zijn voor behandelingen zoals IPL en Laser kunnen door middel van elektrische ontharing behandeld worden. Met een piepklein naaldje wordt haartje voor haartje aangeprikt, waardoor deze loslaat van de bodem van het haarzakje en de haren op den duur zullen verdwijnen.

 

Definitief Ontharen van Oksels

De oksels kunnen door middel van alle  ontharingsmethoden goed behandeld worden. oksels ontharen Wel moet rekening gehouden worden met de gevoelige huid van de oksels, dat er door transpiratie en bacteriën sneller kans is op ontstekingen van de oksels. Gebruik direct na het ontharen van  de oksels geen deodorant of verzachtende bodylotion of olie: deze sluit de poriën af, waardoor er meer kans op ontstekingen ontstaat.
Definitief Ontharen van Rug – Schouders – Bovenarmen – Borst – /Buik.
Lichaamsdelen die bij mannen veel overbeharings klachten kunnen veroorzaken. Harsen is een snelle methode om de haren te laten verdwijnen, zodat men bijv. haarloos op vakantie kan, naar een zwembad, enz.
De haren zullen wel teruggroeien en na ongeveer 6 weken staat de volgende behandeling weer op de agenda. Een methode welke een langdurig effect heeft, is IPL of Laser. Zeker voor deze grote lichaamsgebieden moet men rekening houden met het prijskaartje.

Definitief Ontharen van Benen.

Scheren gaat gemakkelijk thuis, omdat je over het algemeen overal goed bij kunt. benen definitief ontharen De Epilady wordt hier ook vaak gehanteerd, net als de ontharingscrème. Harsen wordt vaak aan de schoonheidsspecialiste overgelaten. Deze kan zorgvuldig alle haartjes (ook van de achterzijde en onderkant billen) meenemen. Ook hier geldt weer dat IPL of Laser een langdurige oplossing biedt.

Definitief ontharen van Bikini-lijn.

Haren welke onder de slip vandaan groeien worden over het algemeen niet als fris ervaren. Vandaar dat de bikini-lijn doorgaans ook veelvuldig geschoren wordt. Dit zal niet altijd een even groot succes zijn omdat jeuk naderhand de boosdoener is. Deze onaangename gevolgen ontstaan met name door het scheren van de haren. Door veelvuldig scheren worden de haren steeds stugger en dikker. De stoppels prikken rondom in de gevoelige huid. Transpireren en de stoppels zorgen ervoor dat de gevoelige huid gaat ontsteken en er ontstaan bultjes en puistjes. Irritatie ontstaat door wrijving van lichaamsdelen, kleding en/of transpiratie. Zelf kan men niet altijd de plaatsen op het lichaam bereiken die men graag glad wil hebben. Echt problemen geeft het wegnemen van het schaamhaar en/of bilnaad. Ontharingscrèmes is op deze plaatsen, met slijmvlies bedekt weefsel, niet aan te raden. Laten harsen, een IPL of Laser behandeling kan een uitkomst zijn om deze haren te lijf te gaan. Deze manier van definitief ontharen is uiteraard iets vervelender dan scheren, maar de resultaten zijn er dan ook naar! Door het harsen wordt de hele haar, met wortel, verwijderd. Daardoor blijven haren langer weg. De haren die na weken terugkomen voelen niet aan als stoppels, maar zijn nieuwe haren die in mindere mate, minder dik doorkomen. De combinatie van harsen en een haargroeiremmend ampul geeft spectaculaire resultaten! Regelmatig gebruik van deze ampul of crème reduceert de haargroei voor minstens 40%!

 

Prijzen voor definitief ontharen – Prijslijst van onze gewonen ontharingen

Bovenlip (met filmhars) € 5,00
Kin (met filmhars) € 6,50
Wenkbrauwen (met filmhars/pincet) € 6,00/7,50
Bovenlip + wenkbrauwen (met filmhars/pincet) € 10,00/12.00
Onderbenen (met striphars) € 15,00
Benen volledig (met striphars) € 27,00
Bikinilijn (klein) € 9.00
Bikinilijn (volledig) € 12,00
Oksels(met filmhars) € 10,00
Armen (met striphars) € 17.00
Rug (mannen – bovendeel – met striphars ) € 19,00
Rug (mannen – volledig – met striphars) € 29,00

Alle prijzen zijn standaard en inclusief BTW – lijst september 2009

Definitief laten ontharen – Dit zijn de voornaamste mogelijkheden.

Definitief ontharen met : Laser

Met een goede laser kan je gemiddeld 90% lichaamsharen voorgoed weghalen door met een gerichte straal de haarwortel letterlijk te verbranden zodat in die porie nooit nog een haartje groeit. Mensen met een lichte huid en donkere haren hebben hierbij een voordeel omdat de laser, die zoekt naar pigmenten, het haartje dan beter ziet.

Het voordeel hiervan is dat de laser enkel de haarwortel treft en de rest van je huid ongemoeid laat. Omdat een haar in verschillende fasen groeit en na twee maanden haartjes opkomen die bij de eerste behandeling nog niet zichtbaar waren, heb je meestal 3 tot 6 sessies nodig voor je van permanente ontharing kan spreken.

Het nadeel is evenwel dat ook de opperhuid pigmenten bevat. Hoe meer pigmenten er zijn, hoe moeilijker het voor de laser is om haar te onderscheiden van huid. Daardoor verhoogt de kans op op schade zoals pigmentvlekjes, littekens, verbranding. Al verschilt dat ook wel een beetje naargelang het soort laser: de YAG- en de diodelaser boeken doorgaans vrij goede resultaten bij mediterrane types (70% van de haargroei kan hier definitief worden verwijderd). De robijn- en de alexandrietlaser zijn minder geschikt voor de donkere huid.

Definitief elektrisch ontharen

Een tweede probleem zijn kleurloze haren. Die bevatten helemaal géén pigment en zijn dus onzichtbaar voor de laser. Elektrolyse of elektrische ontharing is dan de beste optie, al ga je hiermee een stapje terug in de tijd. Deze techniek is namelijk veel minder selectief. Het naaldje wordt dan wel rechtstreeks in de porie ingebracht, maar dat garandeert niet dat bloedvaatjes of pigmentcellen geen schade oplopen. Bovendien is elektrisch ontharen een zeer langzaam proces: je epileert letterlijk haartje per haartje. Goed voor de oksels en de bikinilijn dus, maar het epileren van je benen lukt alleen als een tienjarenplan.

Definitief ontharen met Flitslamp

Mensen met een donkere huid of lichte haren hebben nog een andere optie: IPL of Intense Pulsed Light, ook wel flitslamp genoemd. Met één IPL-toestel kunnen verschillende huidbehandelingen worden uitgevoerd: hij wordt gebruikt om haartjes te verwijderen, maar ook tatoeages of acné. IPL zal echter nooit dezelfde precisie kennen als een laser, met schade tot gevolg.

Toekomst van definitief ontharen

De toekomst zou beterschap moet brengen. Lasers zijn immers als computers: de toestellen worden steeds compacter, gebruiksvriendelijker en performanter. Om meer huid- en haartypes te kunnen helpen, wordt vandaag al volop gespeeld met golflengte en pulsduur. Optische koeling (d.i. koeling in het handstuk) zorgt ervoor dat de opperhuid even bevriest en de laser makkelijker in de opperhuid doordringt. Zo worden pigmentcellen gestabiliseerd en dus minder snel ongewild getroffen. Men zoekt ook naar middelen om de haarwortel meer zichtbaar te maken. Hiervoor experimenteert men met fotosensitizers, die door middel van een zalf of inspuiting worden toegediend en zich in de haarwortel concentreren. Als men dan de huid met licht bestraalt, zal de sensitizer dat absorberen en wordt alleen de haarwortel vernietigd.

 

Op zoek naar een gelaatsverzorgingen, ontharingen, schoonheidsbehandelingen, definitief ontharen, bikinilijn ontharen, lichaam ontharen, benen ontharen, ontharen kin, ontharen bovenlip, buik ontharen, ontharen laser, armen ontharen, ontharen harsen, ontharen mannen, ontharen vrouwen, defintief ontharen prijs, prijzen, ontharen prijs, prijzen, definitief ontharen bikinilijn ? Enkele tips om van uw lichaam, benen, buik, kin, armen,bovenlip, een groot succes te maken Welk schoonheidsbehandeling of wat wil je ontharen: Binnenkort wil je iets laten ontharen of heb je een schoonheidsbehandeling nodig. Of het nu gaat om een schoonheidsbehandeling, gelaatsverzorgingen, ontharingen definitief ontharen, bikinilijn ontharen, lichaam ontharen, benen ontharen, ontharen kin, ontharen bovenlip, buik ontharen, ontharen laser, armen ontharen, ontharen harsen, ontharen mannen, ontharen vrouwen, defintief ontharen prijs, prijzen, ontharen prijs, prijzen, definitief ontharen bikinilijn of andere ontharing of behandeling er komt heel wat bij kijken. Niet enkel de behandeling, het deel dat onthaard moet worden of het methode is van groot belang ook het zoeken van het schoonheidsintstituut of het Ontharingscentrum is een belangrijke factor om tot een geslaagd ontharen of behandeling te komen. Meestal is de keuze van het schoonheidsintstituut of het Ontharingscentrum het moeilijkst, meestal heb je het schoonheidsintstituut of het Ontharingscentrum die je terugvindt via het internet nog nooit aan het werk gezien en ken je ze helemaal niet. Zal het schoonheidsintstituut of het Ontharingscentrumhet gepaste ontharen toepassen die je hebt gevraagd ? Zijn de behandelingen van het schoonheidsintstituut of het Ontharingscentrum zowel voor mannen als vrouwen ? Is zowel de behandelingen, permanente ontharing, zoals bikini, oksels, benen, rug, borstkas, baard kortom volledig lichaam en gelaat pijnloos? Allemaal vragen die zeer moeilijk te beantwoorden zijn als je het schoonheidsintstituut of het ontharen centrum niet kent… De belangrijkste taak van een professionele schoonheidsinstituut of ontharen centrum is ontharen met de beste resultaten zonder ongemak voor de klant. Een schoonheidsinstituut dient zich steeds aan te passen aan wat de klant wil . Als ervaren ontharen centrum heb je dit meestal snel door. Het komt er ook op aan nauwkeurigheid en perfectie hoog in het vaandel te dragen.

 

De oude Egyptenaren en Romeinen deden het al: ontharen. Soms gebeurde dit om religieuze redenen, zoals bij Egyptische priesters die zich dagelijks schoren om zichzelf “puur” te houden voor de goden. Soms speelden esthetische redenen een rol, zoals bij slavinnen die geacht werden een mooie, zachte en gladde huid te hebben. En vaak was de reden simpelweg praktisch van aard. Zo kon je door regelmatig scheren bijvoorbeeld gemakkelijker hinderlijke infecties van luizen, vlooien en ander ongedierte voorkomen.

Wat dat betreft is er eigenlijk in al die jaren weinig veranderd. Nog steeds proberen mensen om allerlei redenen van bepaalde haargroei af te komen, op hun gezicht of benen, onder hun oksels of waar dan ook. Of ze nu vinden dat dit mooier staat, denken dat dit hygiënischer is, of omdat hun levensovertuiging hen dit voorschrijft. En er bestaan vandaag de dag meer methoden dan ooit om ongewilde haren tijdelijk of definitief een halt toe te roepen, van klassieke gebruiken als scheren en harsen tot moderne vindingen als laseren en IPL.

Bijna een must Ongeveer 10% van de Nederlanders heeft last van overbeharing, het verschijnsel dat er op bepaalde plekken van hun lichaam meer en dikkere haren groeien dan normaal gesproken het geval is. Dit kan niet alleen praktische, maar vooral ook emotionele problemen met zich meebrengen. Oorzaken hiervan kunnen liggen in een erfelijke aanleg, maar ook in het gebruik van bepaalde medicijnen, verstoringen in de hormoonspiegel of het lijden aan een bepaalde ziekte. Veel van deze mensen beschouwen het zo’n beetje als bittere noodzaak om zich van hun overtollige haren te ontdoen. Tegenwoordig lijkt ontharen echter een must voor bijna iedereen. Niet alleen voor mannen die van oudsher hun baard bijwerken of afscheren, maar zeker ook voor vrouwen. Meer dan negentig procent van de Nederlandse dames gaat regelmatig aan de slag met scheermes, scheerapparaat, pincet of harsstrip. De oksels, bikinilijn en benen zijn daarbij de gebieden die het vaakst worden onthaard. Zowel voor mannen als vrouwen geldt overigens dat scheren nog steeds verreweg de populairste methode voor ontharing is.

 

Zie ook :