Antirimpelbehandeling – Antirimpelcrèmes – Rimpelsvullers

Antirimpelcrèmes – Rimpelvullers

Expressierimpels kunnen worden platgespoten met Botox, maar er is een manier zonder naalden en pijn. De Intraceuticals zuurstofbehandeling., de antirimpelbehandeling!

Intraceuticals Center Beaustyle Ninove (Oost-Vlaanderen)Een nieuwe vorm van therapie die binnen 6 weken rimpels en rimpeltjes vermindert. En al na één behandeling van 45 minuten ziet u er jonger uit. Uw huid voelt zacht, fris, glad en vochtig aan, je hebt geen antirimpelcremes of rimpelvullers meer nodig.
Wist u dat Madonna helemaal weg is van de zuurstofbehandeling van Intraceuticals?
Vanaf het moment dat u de salon uitloopt, ziet u een zichtbare verbetering van uw huid. Uw huid voelt steviger aan en de rimpels en rimpeltjes zijn duidelijk zichtbaar verminderd. Maar dat is niet alles: het werkzame bestanddeel atoxelene
remt ook de vorming van nieuwe rimpels af en laat u er langer jong uitzien. Een andere werkzame stof is hyaluronzuur, een natuurlijk bestanddeel van de huid. Tot slot bevat het Intraceuticals Serum krachtige antioxidanten, aloë vera en vitamine A, C en E. De sleutel tot de ongelofelijke resultaten is echter de combinatie van de technologie van Intraceuticals en de actieve stoffen.

Weg met antirimpelcremes en rimpelvullers

Intraceuticals zuurstofbehandeling:op persoonlijk advies van Madonna!

Intraceuticals Center Beaustyle Ninove (Oost-Vlaanderen)Zonder meer revolutionair is de zuurstofbehandeling van Intraceuticals. Vermindert rimpels zonder naalden en zonder pijn. Onlangs circuleerden er foto’s van een bv op een doodgewone dag in de magazines en op internet. Heel wat mensen waren geschokt toen ze zagen hoe de ster er zonder make-up en dergelijke uitziet. Toch is ze op het podium en bij elk interview steeds opnieuw de perfecte schoonheidskoningin. Haar geheim? De O2 Intraceuticals gezichtsbehandeling!

Hoewel cosmetische chirurgie sterk in opkomst is, neemt ook de vraag naar behandelingen zonder snijden en spuiten toe. Zo presenteert Beaustyle de intraceuticals behandeling; het beautygeheim van Madonna. Deze ontspannende behandeling brengt zuurstof, vitamines en anti-oxidanten in de huid, waardoor deze er weer stralend uit ziet! Lijntjes vervagen, de huid wordt gelift en de structuur van de huid verfijnt. Antirimpel behandeling Intraceuticals :

Nieuw in Belgie en exclusief voor de regio Ninove, Aalst, Zottegem, Geraardsbergen, en omliggende gemeenten. Intraceuticals de  vervanger voor botox, antirimpelcremes en rimpelvullers.

 

Antirimpelsbehandeling Intraceuticals Atoxelene toxelene is alleen voor O2 Intraceuticals ontwikkeld en geeft u direct zichtbaar resultaat in de vorm van minder rimpels en rimpeltjes. Bij de behandeling wordt onder hoge druk puur zuurstof aan de huid toevoegt, wat de werking van O2 Intraceuticals Serums versnelt. Het Intraceuticals Rejuvenation Serum bevat hyaluronzauur, een natuurlijk bestanddeel van de huid, alsmede krachtige antioxidanten. Atoxelene is een complex dat de huid glad maakt. De sleutel tot de ongelooflijke resultaten is een combinatie van de technologie van O2 Intraceuticals en een aantal actieve werkstoffen.

Het Intraceuticals Infusion toestel bezit een speciaal handvat waarmee zuurstof onder een osmotische druk van maar liefst 3,5 bar diep in de huid geperst wordt. Aan de zuurstof wordt een uniek serum toegevoegd met daarin hyaluronzuur – een stof die van nature uit voorkomt in de huid en bekend staat als perfect transportsysteem – groene thee, anti-oxidanten en vitamines A, C en E. Deze mix stimuleert de regeneratie van cellen en collageenproductie en zorgt voor een vernieuwde elasticiteit en een gevuld huidoppervlak waardoor lijntjes en rimpels al na één ontspannende behandeling zichtbaar verminderen. Ook huidaandoeningen zoals acne, rosacea, striae en littekens verbeteren met deze therapie. Weldra kunnen ook Belgische klanten van de behandeling gaan genieten, want het toestel wordt nu ook in ons land geïntroduceerd.

Wie de gezichtsbehandeling van dichtbij heeft meegemaakt, is laaiend enthousiast. Bij verschillende demosessies werd in eerste instantie slechts één helft van het gezicht van een vrijwilliger behandeld. De onmiddellijke resultaten liegen er niet om: strakkere contour bij de kaaklijn, minder diepe neuslippenplooi, gelifte wangen en ogen en een gladdere en stralendere huidstructuur zijn enkele zaken die meteen door waarnemers werden vastgesteld.

Zuurstof is natuurlijk niet alleen goed voor de huid, je kan het ook inademen met de Inhalation Therapy. Hierdoor voel je je alerter, verbetert je concentratievermogen, wordt je oogwit witter en herstel je zelfs sneller van een kater. Kortom,
zuurstof kan je hele lichaam een energieboost geven!

Zichtbare werking vanaf de eerste dag!

De zuurstofbehandeling van Intraceuticals is een geheel nieuwe vorm van therapie die binnen 6 weken rimpels en rimpeltjes vermindert. Al na één behandeling van 30 minuten zult u er jonger uitzien – en u ook zo voelen. De huid voelt zacht, fris, glad en vochtig aan. De zuurstofbehandeling van Intraceuticals wordt door geselecteerde schoonheidsspecialisten en huidartsen uitgevoerd. We adviseren een kuur van zes behandelingen en een nabehandeling van 4 tot 12 weken. Tussen de behandelingen door gebruikt u producten van een verzorgingslijn ter ondersteuning van de behandeling. Zowel één enkel product als de complete verzorgingslijn kan worden gekocht.

Normaal neemt de huid zo’n 25% zuurstof op. Door de zuurstof therapie wordt dit 97,4%. Door deze hoge dosering zuurstof worden alle huidfunctie’s geoptimaliseerd, de doorbloeding verbeterd de huid wordt stralender, de icrostimulatie tussen de cellen verbeterd, de vochtbalans hersteld, huidelasticiteit verbeterd en er vind celvernieuwing plaats. De huid ziet er onmiddellijk veel beter, strakker en gladder uit.

ILIFT:

Het lijkt misschien een elegant en stijlvol scheerapparaat, maar dit kleine toestelletje heeft veel meer in zijn mars. De ilift combineert namelijk de heilzame werking van ionen, infrarode stralen en micromassage met de exclusieve werkzame stoffen van de bijhorende cosmeticalijn laserlift botAction. Info op www.ilift.be.

Ilift is geschikt om de problemen van een droge, vette en gerimpelde huid op te lossen. Het is geschikt voor een dagelijkse behandeling van de normale, droge en verouderende huid, voor een behandeling om de 3 tot 4 dagen van een
gevoelige en vette huid. Mensen met een zeer gevoelige huid gebruiken de ilift één keer week.
Wij adviseren om ilift met draaiende bewegingen te gebruiken, zonder te lang over de oogomtrek te gaan. Na een maand behandeling adviseren wij om ilift een of twee keer per week te gebruiken.

Contacteer ons.

Intraceuticals Center Beaustyle Ninove (Oost-Vlaanderen)

 

Wil je ook kennis maken met de behandeling tegen rimpels zodat u geen antirimpelcreme of rimpelvullers meer hoeft te gebruiken?

Contacteer ons voor meer info, mail naar info@beaustyle.be of Bel ons: 0493/093 093.

U bent steeds welkom voor vrijblijvend advies van maandag tot en met donderdag van 9u00 tot 21u00, vrijdag van 9u00 tot 20u30 en  zaterdag van 9u00 tot 17u00