Afvallen Buik – Vlakke Buik

Afslanken buik – Vlakke Buik

Een perfect figuur en een mooie vlakke, strakke buik

Hypoxi center NinoveAfslanken van de buik , een goed gevormd figuur en een mooie strakke, vlakke buik is de droom van vele vrouwen. Nu, met de innovatie van HYPOXI, komt deze droom een stuk makkelijker uit. De VacuMassage activeert het vet rond de probleemzones en transporteert afvalstoffen uit bind- en vetweefsel. Als perfecte aansluiting op VacuTraining, een gerichte vetverbranding tijdens een milde training, geeft de VacuMassage een verstevigde huid en een verbeterde stofwisseling. Dit helpt u naar een perfect figuur terwijl u relaxt zonder enige inspanning.
Afslanken van de buik dankzij een natuurlijk principe geperfectioneerd door HYPOXI
De VacuMassage is gebaseerd op de natuurlijke geneeswijze met cupping massage; dit wordt al eeuwen gebruikt om het metabolisme en het zelfhelingsproces te activeren. HYPOXI heeft dit principe geadopteerd, ontwikkeld en verbeterd met de modernste technieken. In het VacuMassage pak zitten 400 vacuümcellen verwerkt voor lage en hoge druk. De lage druk werkt als een cupping massage maar heeft twee belangrijke voordelen:· De afwisseling tussen hoge en lage druk werkt als een ritmische massage en is net zo effectief als een lymfedrainage. De lymfedrainage verwijdert gifstoffen uit het bind- en vetweefsel. Een constante wisseling tussen hoge en lage druk traint de huid door zuurstof en energierijk bloed in het weefsel te pompen. De huid past zich aan door steviger en strakker te worden. Daarnaast wordt de huid zachter, verhoogt de stofwisseling en worden gifstoffen afgevoerd, ook het vetweefsel op de probleemzones wordt geactiveerd.

Vlakke Buik – Afslanken Buik

De Oorzaak

Genetica is één van de oorzaken waardoor tussen mensen een verschil ontstaat in de verdeling van vetten over het lichaam. Onze genetische predispositie bepaalt de kracht van de bloedcirculatie door de dermale lagen en het vetweefsel. Bloed is de unieke verdeler voor energie en vetzuren. In een zone waar de bloedcirculatie minder is, kunnen vetzuren niet voldoende afgevoerd worden. Het is zeer eenvoudig om proefondervindelijk te bepalen welke delen van het lichaam een zwakkere bloedcirculatie hebben. Na een normale training zullen deze plaatsen een koudere oppervlaktetemperatuur hebben dan andere plaatsen.

Het Gevolg

Geen diëet noch training kunnen weerstand bieden aan hardnekkig opgeslagen vetzuren op plaatsen met een zwakke doorbloeding. Vet wordt immers verbrand daar waar het lichaam makkelijk bij kan. Dit proces gaat makkelijker in delen van het lichaam met een sterke doorbloeding. Een zwakke doorbloeding aan de buik zal het transport van vetzuren verhinderen. Dit heeft als gevolg dat het niet enkel zal resulteren in hardnekkig opgeslagen vetzuren, maar ook in minder goed functionerende organen (oa.: blaas, spijsverteringsstelsel, …)

Buik afslanken – De Oplossing voor een vlakke buik

Afslanken van de buik : De oplossing is recht-door-zee : Door het versnellen en stimuleren van de bloedcirculatie in de probleemzones wordt de verbranding van vetzuren geactiveerd. Een netwerk van drukkamers rond de maagstreek, taille en heupen passen wisselend hoge en lage druk toe. De lage druk transporteert het bloed naar het vetweefsel van de benen en billen. Zo verrijkt het bloed zicht met vetzuren. De verandering van lage druk naar hoge druk stimuleert het afvoeren van het verrijkte bloed. Weg van de probleemzone en in de bloedsomloop.

HYPOXI training met de Vacunaut

De Vacunaut combineert een therapie voor het activeren van vetzuren met een training voor efficiënte vetverbranding. Het speciaal ontwikkeld pak past variërende druk toe op de huid waardoor de bloedcirculatie ter hoogte van maagstreek en heupen wordt gestimuleerd. Met als gevolg dat vetzuren gesitueerd rond de benen en billen makkelijker in het metabolisme terecht komen vergeleken met andere delen van het lichaam. Tegelijkertijd wordt het transport van vetzuren naar de spieren – waar ze verbruikt worden – versneld door en training specifiek gericht op vetverbranding. Het eindresultaat : volledig natuurlijk, direct zichtbaar en duurzaam ! HYPOXI is specifiek ontwikkeld om een combinatie van efficiënte therapieën tegelijkertijd toe te passen. De samensmelting van een training specifiek gericht op vetverbranding met vacuümtherapie en compressietherapie leidt tot plaatselijke vetverbranding: de buik !

 

Afslanken buik Resultaat : Na de volledige HYPOXI kuur, kan je opgetogen napraten over je HYPOXI-ervaring. Je zal effectief minder wegen en je kan een maatje kleiner aan. “Uiteindelijk zijn je eetgewoonten gewijzigd, en dat is positief. Je motivatie om nog meer gewicht te verliezen, is groot. …

Voor Praktische info Een kennismakingsbeurt, het starten van een HYPOXI kuur of een programma op maat kan je vrijblijvend. contact opnemen met Beau Style Meer info: Beau Style NINOVE 0493 093 093

Op zoek naar een een methode om af te slanken, liposuctie, afvallen buik , gezond afslanken, dieten, een vlakke buik , afslanken benen, maatje minder, HYPOXI therapie? Enkele tips om afslanken , afvallen, dieten, hypoxi trainer , hypoxi therapie, hypoxi dermologie te vergemakkelijken.

Waar en wat wil u precies afslanken: Binnenkort moet u een feest u wilt afslanken. Of het nu gaat om afslanken op de dijen, billen, buik, een stevige huid of andere probleemzones van het lichaam waar je wil afslanken er komt heel wat bij kijken. Niet enkel afslankingsmethode , training of het diëten is van groot belang ook het zoeken van het gepaste afslankings instiuut is een belangrijke factor om tot een geslaagd gewichtsverlies te komen voor een vlakke buik en afvallen van de buik . Meestal is de keuze van welke afslankingsmethode je gaat toepassen het moeilijkst,daarom kies je best voor hypoxi therapie voor zeen vlakke buik . Maar meestal heb je het HYPOXI afslankingscentrum die je terugvindt via het internet nog nooit aan het werk gezien en ken je ze helemaal niet. Zal het HYPOXI center u op de gepaste hypoxi therapie manier begeleiden voor een slankere buik? Wat is hypoxi ? Past het HYPOXI centrum zijn HYPOXI therapie correct toe om het ideale figuur te bereiken? Concentreert het hypoxi centrum zich op de probleemzones tijdens de cardio training voor een vlakke buik?

Wordt er voldoende gemikt op de probleemzones van het lichaam? Allemaal vragen die zeer moeilijk te beantwoorden zijn als je het hypoxi centrum niet kent…De belangrijkste taak van een professioneel hypoxi center is uit te leggen wat is hypoxi is. Het begeleiden van de klant op het onder en boven lichaam en de probleemzones van het lichaam om een slanke en vlakke buik te verkrijgen. Een afslankingsconsulent dient zich steeds aan te passen aan de probleemzones . Als ervaren hypoxi centrum heb je dit meestal snel door. Het komt er ook op aan om de HYPOXI Therapie juist toe te passen en in de training te brengen. Contacteer een professioneel Hypoxi centrum voor een vlakke en slanke buik en hoe je een maatje minder kan krijgen op een paar weken tijd.

Waarom afvallen

De huidige mens leeft in een lichaam dat zich ontwikkelde in tijden, waar voedselschaarste heel gebruikelijk was. Tegenwoordig is dit niet het geval en de levensmiddelenindustrie zorgt voor de aanvoer van niet alleen veel, maar ook energierijke voedingsmiddelen. Door deze twee zaken kan de energiebalans doorslaan. Het lichaam is gemaakt om alles wat het binnenkrijgt, zo efficiënt mogelijk op te slaan voor tijden van nood. Blijft deze schaarste uit, zoals tegenwoordig, dan neemt de hoeveelheid vet in het lichaam toe. Dikke mensen hebben veel meer kans op allerlei kwalen dan slanke mensen. Kankers, hart- en vaatziekten en suikerziekte zijn voorbeelden van ziekten, waarvan de kans op het krijgen ervan daalt na een aantal kilo’s af te zijn gevallen

De negatieve energiebalans

Om af te vallen moet ervoor gezorgd worden, dat er netto meer energie verbruikt wordt, dan dat er binnengekregen wordt. De volgende vier soorten stoffen leveren energie: vet, koolhydraten/glucose, eiwit en alcohol. Deze energie wordt door het lichaam voor de volgende vier zaken gebruikt: voor warmteproductie, om te bewegen, voor weefselonderhoud en voor weefselopbouw. De ene manier van afvallen kan door middel van het minder innemen van de vier energieleverende stoffen. De tweede manier is ervoor te zorgen dat het lichaam meer energie gebruikt. De laatste manier is de combinatie van de twee.

Vetinname bij afvallen

De gemiddelde energieleverantie van vet bij de Nederlandse en Vlaamse bevolking ligt al jaren zo rond de veertig procent. Doordat dit zo’n grote hoeveelheid is, is het vrij eenvoudig dit ietwat terug te schroeven om af te vallen. Het lichaam heeft een aantal vetachtige stoffen wekelijks nodig. Dit zijn essentiële vetzuren en de vetoplosbare vitamines. De behoefte van essentiële vetzuren kan geheel gedekt worden door het twee maal per week eten van een portie vette vis zoals haring, makreel, zalm of paling. Door dagelijks wat te eten van groentes met veel bètacaroteen, zoals wortel, spinazie of paprika wordt de vitamine A-behoefte van het lichaam ruimschoots gedekt. De vitamine D-behoefte wordt gedekt als de handen en gezicht een kwartier blootgesteld worden aan direct daglicht in de buitenlucht.

Koolhydraatinname bij afvallen

Hypoxi center NinoveOok de gemiddelde energieleverantie van koolhydraten ligt al jaren zo rond de veertig procent bij de Nederlandse en Vlaamse bevolking. Verantwoord afvallen is het meest effectief d.m.v. het beperken van koolhydraten. In zijn algemeen is dit effectiever dan het beperken van vetten en vooral eiwitten. Het gaat hierbij met name om het beperken van koolhydraten in de vorm van suiker en suikerrijke producten, de zogenaamde enkelvoudige koolhydraten. Men moet hierbij niet overdrijven want het lichaam heeft dagelijks koolhydraten nodig, vooral de meervoudige koolhydraten. Op de eerste plaats omdat rode bloedcellen nergens anders op kunnen teren. Deze zijn afhankelijk van glucose. Glucose komt normaliter voor in een constante concentratie in het bloed. Een weefsel dat niet zonder suikers kan, is het hersenweefsel. De lever maakt glycogeen en slaat het op om als brandstof voor de zenuwcellen te dienen. Dit is de reden dat er aanbevolen wordt degelijk te ontbijten. Na een nacht is deze voorraad van glycogeen in de lever uitgeput en dient aangevuld te worden door het eten van koolhydraten. Als dit niet aangevuld wordt, wendt de lever eiwit aan, die vooral uit het spierweefsel onttrokken wordt. Deze eiwitten worden vervolgens omgezet in glucose voor rode bloedcellen en zenuwcellen.

Als de koolhydraatinname gedurende langere tijd onvoldoende is, treedt er een ander mechanisme in werking. Dan worden vetzuren afgebroken en omgezet in kleinere eenheden: de ketonzuren. Hier draaien de zenuwcellen en rode bloedcellen vervolgens op. Deze zuren zijn schadelijk voor de bloedvaten en belasten de nieren zeer. Dit is bijvoorbeeld het geval bij het volgen van het Atkinsdieet. Het is kortweg noodzakelijk in ieder geval te ontbijten met koolhydraten en ook gedurende de dag de koolhydraatvoorraad op peil te houden. Echter, (te)veel koolhydraten in combinatie met te weinig verbranding daarvan in de vorm van beweging, leidt meestal tot overgewicht.

Hypoxi Prijzen.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  1. U wenst op vetverbranding en versteviging te werken

In dit geval bekomt u reeds een mooi resultaat met een HYPOXI single kuur.

Deze kuur bestaat uit 12 behandelingen in een van onze HYPOXI toestellen (S120 – L250) waarin u 2 tot 3 maal per week traint telkens gedurende 30 minuten. De kostprijs voor een HYPOXI kuur bestaande 10 + 2 GRATIS behandelingen bedraagt 450 €.

  1. U hebt last van hardnekkige cellulitis en wenst ook op vetverbranding en versteviging te werken

Dan adviseren wij u een HYPOXI combi kuur. Deze bestaat uit 20 behandelingen waarbij u 8 behandelingen krijgt in het HDC pak (HYPOXI Dermology). Dit pak bestaat uit 400 compressiekamers die gedurende 20 minuten een hoge en lage druk uitoefenen. Volledig pijnloos en zeer relaxerend. Na deze behandeling gaat u gedurende 30 minuten trainen op een van onze HYPOXI toestellen S120 – L250. De kostprijs voor een HYPOXI combi kuur bestaande 20 behandelingen bedraagt 595 €. AKTIE OP DEZE KUUR 12 + 12 = 24 behandelingen ipv 20

(Vacumtherapie – bodyshaping op de juiste plaatsen afvallen – cellulitis – vetverbranding – metabolisme)

Training HDC Training + HDC
1 Beurt € 55, 00 € 40,00 € 90,00
kuur 10 + 2 extra behandelingen € 450,00 € 295,00 € 595,00 (12+8)
Beurtenkaart: 1 jaar geldig

 

Contacteer ons.

Intraceuticals Center Beaustyle Ninove (Oost-Vlaanderen)

 

Kom kennis maken met HYPOXI.

Contacteer ons voor meer info, mail naar info@beaustyle.be of Bel ons: 0493 093 093.

U bent steeds welkom voor vrijblijvend advies van maandag tot en met donderdag van 9u00 tot 20u00, vrijdag van 9u00 tot 19u30 en  zaterdag van 9u00 tot 17u00