Hypoxi-training

Hypoxi-training voor een maatje minder

IMG_1288

Een perfect figuur met een mooie strakke huid met Hypoxi

De Hypoxi therapie is het nieuwste in de strijd tegen cellulitis en de overtollige kilo’s. Het principe van de Hypoxi training is een vet verbrandingstraining gecombineerd met een gerichte vacuüm behandeling. Ideaal om te vermageren.

Training en dieet zijn niet voldoende in de strijd tegen cellulitis en de overtollige kilo’s in de probleemzones.

 

Helaas kan men het vet zelden kwijtraken waar men wil, maar wordt het verbrand daar waar het lichaam er aanleg voor heeft. De oorzaak hiervan ligt in de dispositie(aanleg) van de bloedcirculatie. De aanleg voor cellulitis herkent men aan een koude huid aan bovenbenen en billen terwijl de huid van het bovenlichaam warm is.De sleutel ter bestrijding ligt in het bloed.

 

Een nieuwe dimensie in cellulitistherapie.

IMG_1289

Een gericht vacuüm effect genereert een verhoging van de bloedtoevoer in het vetweefsel in de probleemzones en maakt zo de afvoer van vet mogelijk. Het voordeel van het Hypoxi systeem is: gelijktijdige training en vacuümbehandeling.

Aan de basis van het Hypoxi concept staat een onderdrukkamer die tot aan het middel reikt. Hierin bevindt zich een fietsergometer.

 

Terwijl de klant op de ergometer een milde vetverbrandingstraining beoefent, wordt het weefsel vanaf de heup door het vacuüm geactiveerd. Het bloed wordt gevoed met de vetzuren die als energiebrenger naar de spieren worden gevoerd.

 Binnen een maand een maatje minder!

IMG_1287

Afvallen met Hypoxi bewerkt een vetreductie in de gewenste zones met een zichtbaar verlies aan centimeters.

Daarbij is slechts één voedingsadvies geldig : niet na de behandeling het zojuist verloren vet er door teveel of te vet eten weer aan te krijgen.

Hongerkuren of strenge diëten zijn tijdens de Hypoxi kuur niet nodig.

 

 

Hypoxytraining met de Vacunaut

De Vacunaut combineert een therapie voor het activeren van vetzuren met een training voor efficiënte vetverbranding. Het speciaal ontwikkeld pak past variërende druk toe op de huid waardoor de bloedcirculatie ter hoogte van maagstreek en heupen wordt gestimuleerd. Met als gevolg dat vetzuren gesitueerd rond de benen en billen makkelijker in het metabolisme terecht komen vergeleken met andere delen van het lichaam. Tegelijkertijd wordt het transport van vetzuren naar de spieren – waar ze verbruikt worden – versneld door en training specifiek gericht op vetverbranding. Het eindresultaat : volledig natuurlijk, direct zichtbaar en duurzaam ! Hypoxi is specifiek ontwikkeld om een combinatie van efficiënte therapieën tegelijkertijd toe te passen. De samensmelting van een training specifiek gericht op vetverbranding met vacuümtherapie en compressietherapie leidt tot plaatselijke vetverbranding: de buik !
Resultaat : Na de volledige hypoxi kuur,kan je opgetogen napraten over je hypoxi-ervaring. Je zal effectief minder wegen en je kan een maatje kleiner aan. “Uiteindelijk zijn je eetgewoonten gewijzigd, en dat is positief. Je motivatie om nog meer gewicht te verliezen, is groot. …

Hypoxi voor mannen Hypoxi voor vrouwenHypoxi voor mannen en vrouwenPrijs van hypoxiHypoxicentrumHypoxicenter – Hypoxi Centrum NinoveHypoxi voor slanke benenHypoxi therapieHypoxi dermologyHypoxi trainer Hypoxi vacunautHypoxi produktenHypoxi voor vallke buikVermageren met HypoxiHypoxi abonnementHypoxi kuurHypoxi studio Beaustyle Hypoxi

Opzoek naar een een training om af te slanken, liposuctie, afvallen, gezond afslanken, dieten ,afslanken van buik, afslanken benen, hypoxi ? Enkele tips om het afslanken , afvallen, dieten, hypoxi training, hypoxi therapie, hypowi dermologie te vergemakkelijken.

Waar wil u precies afslanken: Binnenkort moet u een feest u wilt afslanken. Of het nu gaat om afslanken op de dijen, billen, buik, een stevige huid of andere probleemzones van het lichaam waar je wil afslanken en trainen er komt heel wat bij kijken. Niet enkel afslankingsmethode , training of het diëten is van groot belang ook het zoeken van het gepaste afslankings instiuut is een belangrijke factor om tot een geslaagd gewichtsverlies te komen. Meestal is de keuze van welke afslankingsmethode je gaat toepassen het moeilijkst,daarom kies je best voor hypoxi training . Maar meestal heb je het hypoxi training scentrum die je terugvindt via het internet nog nooit aan het werk gezien en ken je ze helemaal niet. Zal het hypoxi training center u op de gepaste manier begeleiden ? Past het hypoxi training centrum zijn afslankings methoden correct toe om het ideale figuur te bereiken? Concentreert het hypoxi training centrum zich op de probleemzones tijdens de cardio training ? wordt er voldoende gemikt op de probleemzones van het lichaam? Allemaal vragen die zeer moeilijk te beantwoorden zijn als je het hypoxi centrum niet kent…

De belangrijkste taak van een professioneel v center is het begeleiden van de klant op het onder en boven lichaam en de probleemzones van het lichaam. Een afslankingsconsulent dient zich steeds aan te passen aan de probleemzones . Als ervaren hypoxi centrum heb je dit meestal snel door. Het komt er ook op aan om de HYPOXI Therapie juist toe te passen en in de training te brengen.

Hypoxi Prijzen.

(Vacumtherapie – bodyshaping op de juiste plaatsen afvallen – cellulitis – vetverbranding – metabolisme)

Training HDC Training + HDC
1 Beurt € 55, 00 € 40,00 € 90,00
10 + 2 Beurtenkaart € 450,00 € 295,00 € 595,00 (12+8)
20 + 5 Beurtenkaart € 880,00 € 550,00 € 1150,00
Beurtenkaart: 1 jaar geldig

Contacteer ons.

 

Intraceuticals Center Beaustyle Ninove (Oost-Vlaanderen)

 Hypoxi-training bij Beaustyle Afslankstudio

Voor Praktische info over Hypoxi

Een kennismakingsbeurt, 6-maandenabonnement of een jaarabonnement …

Kan je vrijblijvend. contact opnemen met Beaustyle

Meer info: Beuastyle NINOVE 0493/093 093

Tags :