Zonnebanken

Zonnecenter Beaustyle Ninove

Het enige Ergoline bemand Zonnecenter in Ninove

Reserveer uw geliefde zonnebank wanneer u het wil

STEEDS telefonisch een afspraak te maken via :

0493 093 093

Op zoek naar een professioneel zonnecenter in uw buurt? Dan bent u bij Beau Style in Ninove aan het juiste adres!

Welkom in ons bemand zonnecenter!

Begeleide bruining met professionele ondersteuning naargelang uw huidtype.

Beau Style Zonnecenter Ninove biedt u topkwaliteit aan met de meest geavanceerde ERGOLINE zonnebanken uitgerust met airco, aquafresh & aroma: verfrissend geurende fijne verneveling tijdens het zonnen.

Wij staan voor U klaar met 6 Ergoline zonnebanken – uitsluitend toestellen van de hoogste kwaliteit zijn opgesteld. Deze toestellen beantwoorden aan de nieuwste normen waardoor wij u een verantwoord zonnen kunnen garanderen.

Iedere klant krijgt bij ons een persoonlijke benadering. Bij de keuze van een zonnebank wordt u begeleid door een professioneel team van gediplomeerde zonnebankconsulenten en dit zowel voor het eerste gebruik als op langere termijn, indien u dit wenst.

Zonneproducten

Bij Beau Style kan u de Professionele zonneproducten van Californian Tan aan democratische prijzen kopen om u kleurtje nog langer te houden en u huid nog beter te verzorgen.

  

Volg ons via Facebook – wij komen regelmatig met nieuwe leuke zonne acties !

Beau Style: Het goedkoopste bemande Ergoline zonnecenter in Ninove

Ergoline Zonnecentra NinoveBij ons zonnecenter wordt u op een vriendelijke manier onthaald. Wij geven u graag professioneel advies omtrent het veilig en verantwoord zonnen. Uiteraard kunt U per beurt betalen. Daarnaast bieden wij attractieve abonnementsformules. Een bruin tintje reeds vanaf 0,85 € per minuut!

Waarom Zonnecenter Beau Style?

Bij Beau Style zonnecenter kan je verstandig en gezond bruinen. Wij bieden begeleide bruining met gepersonaliseerde ondersteuning naargelang het huidtype. Bij elke zonnebeurt voeren wij een huidscan conform aan de nieuwste wetgeving.

Wij beschikken over 6 professionele Ergoline zonnebanken

Van eenvoudig tot supergesofisticeerd. Al onze zonnebanken in ons centra zijn uitgersut met airco, schouderbruiners, 8 muziekkanalen voor elk wat wils, dolby suround systeem met MP4-IPOS aansluiting.

Relax – Take it easy
Aquefresh & aroma : verfrissend geurende fijne verneveling tijdens het zonnen. Wastafeltje in elke cabine. Er is altijd een kleine attentie voor elke klant.

U hoeft niet te poetsen bij ons : wij reinigen en ontsmetten voor u de zonnebank na elke zonnebeurt in ons zonnecenter.

 

Hoe gezond is een zonnebank?

Zonnen onder een zonnebank of in de zon maakt geen enkel verschil voor uw huid. Toch gaan we er totaal verschillend mee om en niet iedereen kan op dezelfde manier tegen de zon. In de adviezen over zonnebankgebruik en zonnen op het strand, wordt altijd uitgegaan van uw huidtype.
Zonnecentra Beau Style staat je graag te woord voor meer informatie.

Enkel TOP ZONNEBANKEN bij Beau Style de PRESTIGE 1600 en 1400

De Ergoline Prestige 1600 is het vlaggenschip van de nieuwe luxe klasse van Ergoline. De indrukwekkende LED Light Show en het onovertroffen design boeit uw klanten al op het eerste gezicht. De standaard volledig uitgeruste versie inclusief gesloten bruiningstunnel, Climatronic Plus,  Aqua Fresh & Aroma en 3D Sound garanderen een ongeëvenaarde welzijnsbelevenis tijdens het zonnen. Met het nieuwe Control Center en NFC Connect brengt de Ergoline Prestige 1400 comfort en bediening op een nieuw niveau. Maar ook bij de bruiningsprestatie wordt met Intelligent Performance een nieuwe standaard gezet, nu exclusief in ons zonnecenter!

Onze nieuwste Ergoline zonnebanken “De paradepaardjes van Ergoline!”

 

Volg ons via Facebook of onze website en abonneer je op onze nieuwsbrief – wij komen regelmatig met nieuwe attractieve acties!