Zonnebanken Ergoline

ergoline slider 1

Ergoline Zonnecenter Ninove

Op zoek naar een professioneel zonnecenter in uw buurt? Dan bent u bij Beau Style in Ninove aan het juiste adres!

Ergoline 1100 - Beaustyle NinoveZonnecenter Beau Style

Begeleide bruining met professionele ondersteuning naargelang uw huidtype.

Beau Style Zonnecenter Ninove biedt u topkwaliteit aan met de meest geavanceerde ERGOLINE zonnebanken uitgerust met airco, aquafresh & aroma: verfrissend geurende fijne verneveling tijdens het zonnen.
Welkom in ons zonnecenter!

Wij staan voor U klaar met 6 ergoline zonnebanken – uitsluitend toestellen van de hoogste kwaliteit zijn opgesteld. Deze toestellen beantwoorden aan de nieuwste normen waardoor wij u een verantwoord zonnen kunnen garanderen.

Iedere klant krijgt bij ons een persoonlijke benadering. Bij de keuze van een zonnebank wordt u begeleid door een professioneel team van gediplomeerde zonnebankconsulenten en dit zowel voor het eerste gebruik als op langere termijn, indien u dit wenst.

 

Uiteraard kunt U per beurt betalen. Daarnaast bieden wij attractieve abonnementsformules vanaf € 20,00 tot € 100,00.

Wij bieden u ook de producten van devoted en California Tan aan, om u kleurtje nog langer te houden en u huid nog beter te verzorgen.

Volg ons via Facebook of onze website en abonneer je op onze nieuwsbrief – wij komen regelmatig met nieuwe attractieve acties!

Uniek te Ninove – Het goedkoopste bemande zonnecentra van Ergoline

 

foto-16Bij ons zonnecentra wordt u op een vriendelijke manier onthaald. Wij geven u graag professioneel advies omtrent het veilig en verantwoord zonnen.

Waarom Zonnecentra Beau Style?

Bij Beau Style zonnecentra kan je verstandig en gezond bruinen. Wij bieden begeleide bruining met gepersonaliseerde ondersteuning naargelang het huidtype.

Wij beschikken over 6 professionele Ergoline zonnebanken

Van eenvoudig tot supercosofisticeerd. Al onze zonnebanken in ons centra zijn uitgersut met airco, schouderbruiners, 8 muziekkanalen voor elk wat wils, dolby suround systeem met MP4-IPOS aansluiting.

Relax – Take it easy
Aquefresh & aroma : verfrissend geurende fijne verneveling tijdens het zonnen. Wastafeltje, handdoek, beschermingsbrilletje in elke cabine. Er is altijd een kleine attentie voor elke klant.

U hoeft niet te poetsen bij ons : wij reinigen en ontsmetten de zonnebank na elke zonnebeurt in ons center.

  

Zonneprodukten

foto-15

Bij Beau Style kan u de Professionele zonneprodukten van Californian Tan aan democratische prijzen kopen.

Een bruin tintje reeds vanaf 0,40 € per minuut!

Hoe gezond is een zonnebank?  Zonnen onder een zonnebank of in de zon maakt geen enkel verschil voor uw huid. Toch gaan we er totaal verschillend mee om en niet iedereen kan op dezelfde manier tegen de zon. In de adviezen over zonnebankgebruik en zonnen op het strand, wordt altijd uitgegaan van uw huidtype.
Zonnecenter Beau Style staat je graag te woord voor meer informatie.

Enkel TOP ZONNEBANKEN bij Beau Style: de PRESTIGE 1400 en 1600

De Prestige serie van Ergoline staat voor de nieuwste technologieën, gepaard met innovatieve comfort uitvoering en een tijdloos design. Het nieuwe topmodel zet met het verder ontwikkelde Hybrid Performance en Beauty Light LED een nieuwe maatstaf in de bruinings-technologie. De unieke combinatie van UV en rood licht maakt een bijzonder mooie en diepe bruine kleur  met gelijktijdige huidverzorging mogelijk. Nieuw is ook de Personal Sunstyle. Door het indrukken van een knop ontvangt iedere klant zijn persoonlijke gewenste kleur. De complete Wellness-faciliteiten, inclusief de gemakkelijk te bedienen Bluetooth® -verbinding, bieden luxe op het hoogste niveau.

nu exclusief in ons zonnecenter!

Perfecte bruining zonder compromis! De smartsun PLUS-lampen bouwen pigment op en in combinatie met de Trend UV-lampen wordt een direct zichtbare en lang behoudende bruine kleur op het lichaam bereikt. Dynamische elektronische voorschakelapparaten garanderen altijd 100% vermogen. In het gezichtbereik maken vier Ultra Perfomance Plus gezichtsbruiners met nieuwe smartsun UVB-spaghettilampen een 0,3 geoptimeerde bruiningsresultaat mogelijk. De geactiveerde roodlicht spectra van de Hybrid Performance verbeteren de bloedcirculatie en de zuurstofverzorging in de huid en ondersteunen daardoor het bruiningsproces.

 

Volg ons via Facebook of onze website en abonneer je op onze nieuwsbrief – wij komen regelmatig met nieuwe attractieve acties!