Wat doen we

HYPOXIdermologie


Voor een goed gevormd lichaam en een mooie strakke veerkrachtige huid zonder cellulitis. Dit is toch de droom van vele vrouwen.Nu, met de innovatie van HYPOXI, komt deze droom een stuk makkelijker uit. Geen pilletjes, zalfjes of andere nepmiddeltjes, maar een ontspannende huidmassage. Terwijl je lekker wegdroomt geeft de bloedsomloop nieuwe impulsen om de verwijdering van vetophoping op een natuurlijke manier te laten gebeuren. Het beste lymfedrainage systeem in de wereld. Zeer relaxerend en ook ideaal voor zware vermoeide benen.
In combinatie met HYPOXI training: nog sneller en nog betere resultaten.

   

HYPOXI Therapie


HYPOXI (medisch gehomologeerde apparatuur), uw lichaam in topvorm, doelgericht afslanken en huid- en spierversteviging. Overtollig vet, evenals cellulitus zijn niet gemakkelijk  te verwijderen, én zeker niet op de gewenste plaatsen! De oorzaak hiervan ligt in de dispositie (aanleg) van de bloedcirculatie, dewelke van cruciaal belang is bij de verbranding van vet.

Dankzij HYPOXI vacutraining wordt de bloedcirculatie net op deze probleemzones geoptimaliseerd en wordt het nu mogelijk op deze zones vanaf de eerste behandeling vet te reduceren. HYPOXI Vacutraining maakt het mogelijk voor iedereen om op een aangename, veilige, niet-intensieve manier, terug een optimaal figuur te bekomen. Eén maatje minder in één maand tijd

Formostar

formostar1De FormoStar Infrared Body Wrap is een doelgericht infraroodsysteem. De diepgaande warmte herstelt op natuurlijke wijze de plaatselijke stofwisseling en vochtcirculatie en stimuleert de bloedcirculatie.

Het resultaat is de verbranding van 1200 kCalorieën in 1 uur en de verhoogde afbouw van vetten.FormoStar is ook goed voor je gezondheid. De warmte bevordert de ontspanning van de spieren en maakt spieren en gewrichten soepeler en flexibeler. Je vitaliteit neemt toe en je krijgt weer jeugdige energie. Niet alleen om af te slanken biedt FormoStar dus een groot voordeel.

Ergoline zonnebanken

foto-16Zonnebanken zorgen voor een intense bruine teint.

Ook het nieuwe gezichtsbruiner systeem met 4 Ultra Performance-hogedruk units en 3 extra UV-B lampen laten niets te wensen over; aangevuld met krachtige schouderbruiners met Ultra Performance-technologie.

Ook wat betreft comfort is aan alles gedacht, waardoor een zonsessie een heerlijke ervaring wordt.

Met Climatronic Plus wordt de individuele comfort-temperatuur sneller bereikt en gedurende de volledige bruiningscyclus constant gehouden. Dat wordt mogelijk gemaakt door de transparante acrylschermen aan hoofd- en voeteneinde, die de bruiningstunnel bovendien afschermen tegen storende geluiden van buiten.

De Aqua Fresh & Aroma-functie zorgt voor extra verfrissing.

Zo kan u ook ongestoord genieten van het nieuwe 3D-Sound-systeem, dat niet alleen voor een perfecte, maar dankzij MP3-dock-in en SD-card-slot ook voor een heel individuele achtergrondmuziek zorgt.

Optimaal comfort biedt de innovatieve bedieningscockpit met duidelijke symbolen, Voice Guide en een gebruikshandleiding in tekstformaat.

Indien gewenst ook met IQ-sensor voor UV-power van top tot teen op maat.

 


Top Ergoline zonnebanken bij  Beau Style de PRESTIGE 1400 en 1600

De Ergoline Prestige 1400 en 1600, het vlaggenschip van de nieuwe luxe klasse van Ergoline. De indrukwekkende LED Light Show en het onovertroffen design boeit uw klanten al op het eerste gezicht. De standaard volledig uitgeruste versie inclusief gesloten bruiningstunnel, Climatronic Plus,  Aqua Fresh & Aroma en 3D Sound garanderen een ongeëvenaarde welzijnsbelevenis tijdens het zonnen. Met het nieuwe Control Center en NFC Connect brengt de Ergoline Prestige 1400 en 1600 comfort en bediening op een nieuw niveau. Maar ook bij de bruiningsprestatie wordt met Intelligent Performance een nieuwe standaard gezet, nu exclusief in ons zonnecenter!

 

E-Fit


Tijdens het sporten worden er berichten verstuurt van de hersenen via het zenuwstelsel naar de spiercontrole met elektrische impulsen. De EMS technology ( Electric Muscle Stimulation) levert rechtstreeks elektrische stimulatie naar de spieren zodat ze aan – en ontspannen net als tijden het sporten. De elektrische spierstimulatie in combinatie met oefeningen helpt de spierontwikkeling en toning, en mag niet verward worden met de klassieke toepassingen die enkel passief konden toegepast worden. In de 21ste eeuw hebben veel mensen last van overgewicht gerelateerde ziektes en bindweefsel aandoeningen. E-Fit elektro fitness biedt hiervoor de perfecte oplossing. EMS- training maakt gebruik van dit natuurlijk principe, het is een gerichte versterking van deze endogene elektrische prikkels. Bovendien bereikt het ook dieper gelegen spieren die anders nauwelijks geprikkeld worden bij een gewone training. Dit alles wordt bereikt door EMS elektroden te plaatsen aan de huid, direct boven de spieren.


U bent steeds welkom zonder afspraak.

Open Maandag tot en met donderdag van 9u00 tot 20u00

Vrijdag van 9u00 tot 19u30

Zaterdag van 9u00 tot 17u00

Zondag gesloten

 

Bewaren