Voedingsadvies

Eet jezelf fit en gezond 

Je bent wat je eet. Hoe je je voelt is vaak een rechtstreeks gevolg van je eetpatroon. Gezond en gevarieerd eten is dan ook de sleutel tot meer energie, een betere nachtrust en een blijer en gezonder leven. Dat je er ook nog wat kilo’s mee kwijtspeelt, is mooi meegenomen. Maar wat is gezonde voeding? Je leest en hoort vaak zoveel tegenstrijdige informatie dat veel mensen door het bos de bomen niet meer zien. Gelukkig weten we bij Beau Style afslankinginstituut wel hoe het zit en wij zijn er om jou te helpen.

 

Onze methode:

Elk mens is anders, en heeft dus ook andere behoeften op het vlak van voeding. Tijdens een gratis intake-gesprek kijken we samen met jou wat je doelstelling is. Afhankelijk daarvan kiezen we voor de voor u beste methode. In functie van het traject dat we samen uitstippelen, word je professioneel begeleid.

 

Ons aanbod: 

Focus op gezonde voeding:

Kiezen voor gezonde voeding was nog nooit zo moeilijk. Zelfs producten die beweren gezond te zijn, bevatten verborgen suikers en ongezonde toevoegingen. Wij helpen je bij het maken van gezonde keuzes en het aanleren van nieuwe gewoonten. We leggen je niet enkel uit wat je best eet maar ook waarom.

Focus op gewichtsverlies:

Kilo’s teveel en wil je gewicht verliezen? Wij helpen je om deze op relatief korte termijn kwijt te raken zonder te vervallen in een jojo-effect. We stellen samen een eetschema op dat haalbaar is en past binnen jouw dagelijkse leven. Dit kan dmv een eiwit dieet waarbij we werken met hoogwaardige producten van Kyalin, Lignavita, RainPharma

Weg met eetbuien:

Eet jij ook als je stress hebt? Of verdrietig bent? Of misschien ook wel als je blij bent? Je emoties kunnen een belangrijke trigger vormen om te eten. Dit patroon kun je echter doorbreken en daar gaan we samen aan werken.

Focus op orthomoleculaire therapie:

Via deze benadering kijken we in de eerste plaats naar de voedingswaarde van je voeding (vitaminen, mineralen en andere bouwstoffen) en hoe je zo veel mogelijk nuttige voedingsstoffen en zo weinig mogelijk schadelijke stoffen kunt opnemen. We beschouwen voeding echt als een medicijn. We proberen zoveel mogelijk preventief te werken maar kunnen ook rond specifieke klachten werken.

Focus op sportvoeding:

Wist je dat het succes van sporters voor 70% afhangt van wat ze eten en voor 30% van hun training? Wie intensief sport heeft aangepaste voeding nodig, en dit hangt ook af van je doelstelling. Wil je  meer energie  tijdens je trainingen of wedstrijden?  Of wil je  vlotter herstellen  van je inspanningen? Wil je je  spiermassa verhogen en je  vetpercentage  verlagen?  We bekijken samen wat jij nodig hebt en stellen in functie daarvan een voedingsplan op.

Praktisch: 

Interesse? Neem contact op met Beau Style voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Nadien worden de sessies ingepland.