Proteïnedieet

Proteïnedieet

Proteïnedieet gezocht? Dan zit je goed bij Beaustyle te Ninove, bij ons kan je alle producten voor het Lignavita proteïnedieet kopen in onze winkel of online bestellen in onze webshop.

Proteïnedieet van Lignavita

ProteïnedieetWe willen, net als jij, dat je een maximaal resultaat behaalt, dat snel zichtbaar is maar bovendien ook duurzaam! Bovendien komt voor ons je gezondheid op de eerste plaats!
Het is belangrijk dat je enkel overtollige vetmassa gaat verliezen terwijl de spiermassa beschermt en gevrijwaard wordt. Een gezonde spiermassa zorgt namelijk voor een goede stofwisseling.
En dat is waar het om draait!

Spiermassa geeft vorm aan het lichaam en zorgt voor het verbranden van calorieën.
Het eiwitdieet heeft een hele andere invalshoek dan vele reguliere dieetmethoden. Naast het beperken van vetinname wordt er voornamelijk op gelet dat koolhydraten (bijna volledig) worden vermeden. Een eiwit, ook wel proteïne genoemd, is een molecule die is opgebouwd uit verschillende ketens van aminozuren. Verschillende aminozuren (organische verbindingen) vormen samen een eiwit.
Eiwitten zijn bouwstoffen die ons lichaam nodig heeft om onze botten en spieren te onderhouden. 
Het eiwitdieet is zo succesvol, omdat je snel gewicht verliest zonder dat je daarvoor honger hoeft te lijden.

Je zult je bovendien fitter en energieker voelen. 
Wanneer je tijdelijk geen/weinig koolhydraten eet, schakelt het lichaam over op een andere energiebron. Waar het lichaam eerst energie uit koolhydraten gebruikte, gaat het nu energie vrijmaken uit het verbranden van eigen lichaamsvet. 
Van nature heeft het menselijk lichaam een voorraadje vitamines en mineralen. Maar bij het volgen van een eiwitdieet, eet je tijdelijk wat eenzijdiger.
Om te voorkomen dat je lichaam deficiëntie krijgt, wordt aanbevolen om vitamines en mineralen te supplementeren bij het eiwitdieet.

Met het Lignavita Proteïnedieet kies je voor een betrouwbaar, wetenschappelijk onderbouwd systeem en kwalitatief hoogwaardige producten. Onze opgeleide coaches geven je de nodige begeleiding en opvolging en zien er op toe dat je met de Lignavita producten voldoende eiwitten, vitamines en mineralen binnenkrijgt.
Afvallen met Lignavita is helemaal niet moeilijk of eentonig: Lignavita eiwitproducten zijn beschikbaar in veel smaken en variaties.
De natuurlijke voedingslijn combineert alle voordelen van gezonde dieetproducten met de smaak en de looks van dagdagelijkse voeding.

Bestel de producten voor uw dieet onmiddellijk hier online

Contact

Voor meer informatie over het Proteïnedieet van Lignavita contacteer ons vrijblijvend. Bel ons op +0032 (0)493 093 093 of stuur een Email naar: info@beaustyle.be

Meer over Lignavita

Hoe werkt het dieet

Heel simpel. Het Lignavita voedingsconcept staat voor weinig suikers en koolhydraten en evenwichtige porties eiwitten, plantaardige vetten, vezels, vitaminen en mineralen. Het is een eenvoudig eiwitdieet waarmee je de overtollige kilootjes van je afschudt én je gewicht op peil houdt. Je rekent voor eens en voor altijd af met dat vervelende jojo-effect!

Het afslankprogramma

In functie van uw overgewicht werd een zeer eenvoudig principe uitgewerkt met 3 startprogramma’s (boxen).

Bekijk ook even deze pagina’s: