Intraceuticals

 Intraceuticals zuurstoftherapie

Het geheim van vele bv’s!!
Iemand van 50 jaar met de huid van een vrouw van 35 jaar. Hoe kan dat? Zuurstof is het schoonheidsgeheim!
Iedereen zou graag de jeugdigheid van zijn gelaat behouden en daarom kan u zich preventief laten behandelen met de O2intraceuticals. Kraaipootjes en rimpels hebben geen kans, bewaart het volume van de huid en je ziet er elke dag stralend uit!
Deze zuurstof behandeling van Intraceuticals is een geheel nieuwe vorm van therapie. Al na 1 uur behandeling heeft u zichtbare resultaten: de huid is gelift, gelaatscontouren zijn terug strakker, kraaipootjes en rimpels zijn zichtbaar verminderd in diepte. Kortom, de huid heeft terug een mooie glans en ziet er terug egaler uit.

Intraceuticals nieuw in Belgie en exclusief voor de regio Ninove, Aalst, Zottegem, Geraardsbergen en omliggende gemeenten.

Hoe werkt de Intraceuticals zuurstof behandeling ?

Onder druk van 98% zuivere zuurstof gaan we een serum insluizen in de huid. Dit serum bevat heel actieve ingrediënten zoals; hyaloronzuur, aloë vera, groene thee, vit. A,C,E. Door de druk van de zuurstof ( 3.5 Bar ) kunnen we dit serum tot in de huidcellen (dermis) brengen en is de werking veel dieper en intenser. De huidcellen worden terug volumineuzer, de collageen- en elastineproductie wordt terug gestimuleerd en hersteld.
Waarom is ons hoofdbestanddeel Hyaloronzuur ?
Hyaloronzuur is een zuur die uw lichaam aanmaakt tot uw 30 jaar. Vanaf dan stopt de productie ervan. Hyaloronzuur zorgt ervoor dat het vochtbalans in de huidcellen optimaal is en bewaard blijft. Alsook de productie van collageen en elastine. Wanneer de cellen hyaloronzuur verliezen, krimpen deze en onstaan er rimpels in de huid. Tegelijk verliest deze ook zijn volume en stevigheid.

Intraceuticals is geschikt voor:

Voor iedere man/vrouw die er optimaal verzorgd uit wil zien, maar liever niet onder het mes gaan. Deze behandeling is ook sterk aan te raden voor mensen met:

  • Acné
  • Een zonbeschadigde huid
  • Littekenweefsel
  • Rosacea
  • Teleangiëctasiën
  • Dermatitis
  • Eczeem
  • Psoriasis

De Intraceuticals zuurstof behandeling

De Intraceuticals zuurstof behandeling BIJ bEAUSTYLE

Na een grondige reiniging van het gelaat wordt het serum over het gelaat verneveld en starten we met de zuurstoftherapie.
Een fijne behandeling die aanvoelt als een frisse gelaatsmassage.
Na 1 kant van het gelaat wordt u de spiegel aangereikt en ziet u direct het resultaat!
U ziet heel duidelijk; uw ogen zijn opener, de huid van uw wangen en jukbeenderen is gelift en volumineuzer, mondplooien zijn minder zichtbaar, rimpels zijn in diepete verminderd en de huid is egaal van kleur.

Na enkele uren bouwt het resultaat zich verder op en wordt het nog opvallender.

Intraceuticals zuurstof : Verschillende kuren :

Rejuvenate : ideaal voor elke leeftijd.
Opulence : pigmentvlekken en ouderdomsvlekken.
Atoxelene : natuurlijke variant van Botox, dit zonder injecties!
Is geen toxine , onstpant de spieren en geeft hetzelfde resultaat van Botox zonder de negatieve gevolgen achteraf.
Clarity : zeer gevoelige huid en acné-huid

U kunt een eenmalige behandeling ondergaan waarmee u direct zichtbare resultaten heeft die ongeveer 3 à 4 dagen zichtbaar blijven . Voor een optimaal resultaat raden we een kuur aan van 6 behandelingen (1 per week).

Hier zitten tevens de thuisverzorgingsproducten in vervat die uw resultaten versterken.

Na elke behandeling in kuurvorm ziet u telkens de huid verbeteren!
Inhaleren
Het is ook mogelijk de zuivere zuurstof in combinatie met het voor u geschikt aroma te inhaleren. Een echte opkikker !! Door de opname van de zuivere zuurstof krijgt u onmiddellijk een enorme energieboost. Uw concentratie verbetert aanzienlijk en uw oogwit wordt witter. Het werkt bv. prima bij een kater, hoofdpijn en migraine of gewoon als de ideale ontspanning bij of tegen stress.