HYPOXI

HYPOXI DESIGN YOUR BODY WANT JE BENT HET WAARD

Al eens gedacht aan een HYPOXI kuur waarbij je gegarandeerd na vier tot zes weken een kledingmaat minder kan dragen? Terwijl men comfortabel in een soort tunnel ligt, moet er gefietst worden. Het weefsel op de heupen, billen en benen wordt door vacuümtherapie geactiveerd.

Resultaat: vetten verbranden en het lichaam kan afslanken op een snelle manier.

Meten en wegen: Eerst moet er gemeten en gewogen worden. Hier krijg je een figuuranalyse. De body mass index, vet- en vochtgehalte, hartslagberekening word bekeken en op welke weerstand er moet getraind worden. Om zo doelgericht mogelijk te werken, wordt dit op geregelde tijdstippen opnieuw bekeken. “Soms moet je op je voeding letten. Na de training mogen er beperkt koolhydraten worden gegeten in de vorm van groenten en fruit.

Anderhalve maand moet je volhouden en op je voeding letten. “In het begin noteren we alle voedingsstoffen in een dagboek”.. “Na een tijdje zal je merken dat opschrijven niet meer nodig is, dan weet je wat er wel of niet gegeten mag worden. Belangrijk is wel dat je twee uur voor en één uur na de sessie, niet eet”.

Resultaat : Na de volledige HYPOXI kuur, kan je opgetogen napraten over je HYPOXI-ervaring. Je zal effectief minder wegen en je kan een maatje kleiner aan. “Uiteindelijk zijn je eetgewoonten gewijzigd, en dat is positief. Je motivatie om nog meer gewicht te verliezen, is groot.

HYPOXI voor : Stevige huid

Een gezond lichaam geeft ons niet altijd een tevreden gevoel over ons zelfbeeld. De huid en meer bepaald vorm en de teint laten een grote indruk na op ons voorkomen en ons zelfvertrouwen. HYPOXI dermology is specifiek ontwikkeld voor het verstevigen en versterken van de huid. Het herbront de huid door de elasticiteit en textuur te verbeteren…

HYPOXI voor : Slanke benen

Heb je ooit al vet willen wegnemen op zichtbare plaatsen zoals billen en dijen? Dit was ooit enkel mogelijk met dure operaties of plastische chirurgie. HYPOXI is ontegensprekelijk het beste alternatief: de resultaten zijn volledig natuurlijk, snel en indrukwekkend zichtbaar maar vooral duurzaam. HYPOXI – therapie garandeert slanke en strakke billen.

HYPOXI voor : Vlakke buik

Er zijn meer dan alleen maar esthetische redenen om gewicht te verliezen, zeker in het geval van de maagstreek en heupen. De buik speelt een essentiële rol in het verzekeren van onze fysieke gezondheid en positieve verschijning. De maagstreek beschermt de interne organen en de ruggengraat. De heupen dragen ons bovenlichaam. HYPOXI is zonder twijfel de meest effectieve methode om vet te verbranden op de buik.

 

HYPOXI Vacunaut

Vermoeiende sit-ups zijn nu iets dat behoort tot het verleden. De resultaten die de vacunaut van HYPOXI worden bereikt, overstijgen die van conventionele cardiotraining. De serie drukkamers in het vacunaut pak passen variërende hoge en lage druk toe rond de maagstreek.Deze unieke therapie stimuleert in hoge mate de bloed circulatie rond de buik. Deze training kan plaats vinden op een loopband. Vetten op de buik zijn niet alleen een esthetische kwestie maar ook een belangrijk punt in een groter wordend gezondheidsprobleem! Veel mensen hebben het probleem dat er op heup en buik eenmaal vetrollen ontstaan, en die zijn moeilijk nog weg te krijgen. De beslissende factor bij de vetafbraak is het bloed, het enige transportmiddel van energie in het lichaam.
Vet wordt op plaatsen met goede doorbloeding veel sneller afgevoerd dan op plaatsen met een slechte doorbloeding. Wetenschappelijke studies en praktische ervaring tonen het aan: probleemzones zijn met traditionele methodes niet gericht te behandelen. Zelfs consequente training samen met een dieet bereiken vaak niet het gewenste resultaat. Toch hoeft niemand in een welvaartsbuikje te berusten want er bestaat nu de mogelijkheid dit hardnekkige vet te lijf te gaan. Met hulp van een uniek en vooral effectief apparaat: de Vacunaut,  de behandeling duurt 30 minuten per keer.

  

HYPOXI Dermologie

De huid dient getraind te worden om de elasticiteit en de gladheid te bewaren. De drukkostuums van Hypoxi bieden de oplossing. De geïntegreerde drukkamers in het pak oefenen lage en hoge druk uit. Het bindweefsel wordt zachtjes uitgerokken en ingedrukt op dezelfde manier als een spier wordt getraind. De lage druk zorgt ervoor dat het bloed zich verrijkt met nutriënten en zuurstof, het metabolisme wordt aldus gestimuleerd. De hoge druk op de huid dwingt ongewenste toxines uit het bindweefsel en verbetert het lymfevatenstelsel. duurtijd van de behandeling: 20 minuten

HYPOXI – L250

De liggende positie van de L250 maakt het mogelijk om voor iedereen een oplossing te bieden. Mensen die helemaal niet fit zijn of rugklachten hebben kunnen een milde training in de Hypoxi L250 aan. Het onderlichaam wordt afgesloten in een vacuüm cabine. Een voortdurende verandering van druk stimuleert de bloedcirculatie in de gewenste zone. Vetten en toxines worden verwijderd uit het gestimuleerde weefsel. Duurtijd behandeling: 30 minuten. Voel het verschil en voel je goed van binnen…

Fietssessie : Tijd om te fietsen, je neemt liggend plaats op de comfortabele, computergestuurde machine. Enkel je hoofd steekt buiten de machine. “Al liggend wordt het lichaamsgewicht opgevangen waardoor de inspanning iets minder zwaar lijkt. Je fietst op een matig tempo in de HYPOXI L250 zodat je in de vetverbrandingszone blijft. Bij gewone sporten zal vet pas na een half uur verbranden, hier is dit al na vijf tot tien minuten, om nadien nog zes tot acht uur lang te blijven doorwerken”. Na dertig minuten zit de fietssessie erop.

HYPOXI – S120

HYPOXI mikt op ongewenste vetten met behulp van een unieke combinatie van variërende druktherapie en een matige activiteit voor vetverbranding. Hoge druk en lage druk variëren activeert het weefsel in plaatsen waar opgeslagen vetten gelokaliseerd zijn. Tijdens lage druk ( vacuüm) wordt bloed aangetrokken tot in de dermale lagen en dus het vet- en huidweefsel. Het bloed voorziet deze plaats van nutriënten. Tijdens hoge druk ( compressie) worden bloed en vloeistoffen uit het weefsel gestuwd en in de bloedsomloop gebracht.

Fietssessie : Tijd om te fietsen, je neemt zittend plaats op de comfortabele, computergestuurde machine.  Je fietst op een matig tempo in de HYPOXI S120 zodat je in de vetverbrandingszone blijft. Bij gewone sporten zal vet pas na een half uur verbranden, hier is dit al na vijf tot tien minuten, om nadien nog zes tot acht uur lang te blijven doorwerken”. Na dertig minuten zit de fietssessie erop.

   

HYPOXI Info

Voor Praktische info, een kennismakingsbeurt of start van een HYPOXI kuur… kan je vrijblijvend. contact opnemen met HYPOXI Center Beau Style  0493093 093


Op zoek naar een een methode om gezond af te slanken, af te vallen, afslanken van je buik, afslanken van de benen? Kies dan voor HYPOXI .

HYPOXI is de allernieuwste, revolutionaire trend in de wereld van de bodystyling en het afslanken. HYPOXI is een trend die wereldwijd zijn doeltreffendheid heeft bewezen.

HYPOXI Training verbindt de voordelen van training en vacuümbehandeling met elkaar tot een natuurlijke en uiterst effectieve methode. Naast de figuurcorrigerende werking bevordert HYPOXI Training de regeneratie van het weefsel. Tijdens de vetverbrandingstraining werkt exact gedoseerde onderdruk in op de huid en vetweefsels van de probleemzones. Het resultaat : gerichte vetreductie, ook bij een ongunstige dispositie. Al na een paar behandelingen stelt men meet en zichtbare resultaten vast.

Hypoxi Prijzen.

(Vacumtherapie – bodyshaping op de juiste plaatsen afvallen – cellulitis – vetverbranding – metabolisme)

Single Training HDC CombiTraining S120/L250+            HDC
1 Beurt € 55, 00 € 40,00 € 90,00
HYPOXI Single kuur 10 + 2 GRATIS behandelingen

HYPOXI Combi training kuur (aktie 12 + 12 behandelingen ipv 12 + 8

€ 450,00 € 295,00 € 595,00 (12+8)
Beurtenkaart: 1 jaar geldig
10 Onderhoudsbeurten € 170,00 € 170,00 € 290,00
20 onderhoudsbeurten € 300,00 € 300,00 € 600,00

 

Beau Style is het HYPOXI centrum voor Denderstreek en Pajottenland

Vragen en Ervaringen

Iedereen die start met HYPOXI heeft het over een aangename ervaring. Wil jij ook de ervaring van HYPOXI beleven of heb je vragen? Contacteer ons dan vrijblijvend.