Gelaatsverzorgingen

Gelaatsverzorgingen

Gelaatsbehandelingen of gelaatsverzorgingen zijn een heerlijke oppepper voor uw huid. Bij alle behandelingen worden de producten die wij gebruiken aangepast aan uw huidtype. Beau Style Schoonheidsinstituut biedt een scala aan exclusieve gelaatsverzorgingen Wij werken met de nieuwste apparatuur, geven u persoonlijke aandacht en stemmen de behandeling feilloos af op uw huidtype.

Gunter en Evie 133

In ons schoonheidsinstituut bent u altijd verzekerd van een hoogwaardige gelaatsverzorging die is afgestemd op uw wensen en die een oplossing biedt voor uw huidprobleem.

U hebt de keuze uit een basis gelaatsverzorging, een klassieke gelaatsverzorging of een luxe gelaatsverzorging.

Wilt u meer weten over onze specifieke gelaatsverzorgingen of andere behandelingen dan kunt u altijd contact opnemen met Beau Style.

NIEUW: GENESIS Cosmedische gelaatsverzorging

De GENESIS – behandeling is een spectaculaire en duurzame methode op basis van radiofrequentie en ledtherapie die verschillende problemen op een zichtbaar efficiënte manier behandelt:

Wallen en rimpels, gevoelige en verslapte huid, striemen, littekens en zelfs cellulitis en plaatselijk vet worden duchtig aangepakt!

Dit gebeurt op een niet-invasieve en pijnloze manier met het GENESIS apparaat, het enige medisch-cosmetische apparaat ter wereld dat een combinatie van 4 technologiëen combineert met oog op het verkrijgen van spectaculaire resultaten!

De resultaten zijn wetenschappelijk bewezen en je merkt al een verandering na slechts één behandeling. Het toestel werkt o.a. met LED en radiofrequentie waarbij de hand een geleider is voor de warmte die vrijkomt. Uit elke vinger straalt een intense warmte.

Op deze manier trekt een zalige warmte tot diep in uw huid en stimuleert ze op basis van de radiofrequentie o.a. collageen- en elastineproductie, waardoor de huid veel sneller gaat regenereren.

Er kan ook op specifieke gebieden gewerkt worden zoals bv. enkel de oogcontouren of alleen aan een verslapte of dubbele kin

 

INTRACEUTICALS

Gelaatsverzorging met zuurstof, exclusief in de regio

Intraceuticals (duurtijd: +- 1.15u)
Intraceuticals Kuur (6 behandelingen + 3 produkten)

KLASSIEKE GELAATSVERZORGINGEN

Basis gelaatsverzorging (duurtijd: +- 30min)
– reiniging, uitduwen comedonen, vitamine masker of peeling
– met paraffineverzorging

Klassieke gelaatsverzorging (duurtijd: +- 1.15u)
– reiniging, uitduwen comedonen, peeling, dieptereiniging,stoombad, gelaat en decolleté
massage, masker, serum, dagcrème
– met paraffineverzorging

Luxe gelaatsverzorging (duurtijd: +- 1.30u)
– Klassieke gelaatsverzorging
+ ampul collageen
+ paraffineverzorging

COOLIFTING BEAUTYGUN verzorging

De Coolifting pistolen schieten onder hoge druk een krachtige CO2-straal van een zeer lage temperatuur (-20 gradenºC ) op de gezichtsweefsels.
Die straal wordt gecombineerd met een extreem hoge concentratie aan geatomiseerde actieve stoffen. Het is de snelste en spectaculairste behandeling die er bestaat om de strijd aan te gaan met de gevolgen van het ouder worden.

DE RESULTATEN
De CooLifting behandeling geeft onmiddellijk resultaat (lifting): de huid wordt gladder, oppervlakkige rimpels verdwijnen en diepe rimpels vervagen. Met een langdurig verjongend effect tot gevolg. Een totale anti aging kuur bestaat uit 8 behandelingen gaande over 8 weken bij je huidtherapeute. Daarna is er een onderhoud aangewezen van 1x in de 4 tot 6 weken.

 

DE TOEPASSING
De combinatie van de koude CO2-straal onder hoge druk en de geatomiseerde actieve stoffen veroorzaakt Paradoxale vaatbeweging: Vaatvernauwing gevolgd door vaatverwijding van de microbloedsomloop.
Wanneer ze een zeer koude prikkel ondergaan, trekken de bloedvaten samen en zetten ze weer uit.
Cryoforese en baroforese: De combinatie van de koude en de hoge druk op de huid zorgt ervoor dat de actieve stoffen van CooLifting diep doordringen en de effecten ervan exponentieel toenemen.
Cryo-carboxytherapie: De CO2-straal van een zeer lage temperatuur en onder hoge druk activeert de microbloedsomloop. Dit stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en zorgt ervoor dat de weefsels meer zuurstof krijgen.
Thermische schok: Stimulatie van de onderliggende weefsels. Die weefsels hebben normaal gezien een temperatuur van ongeveer 36 ºC. De plotselinge extreme koude van het CooLifting pistool veroorzaakt een onmiddellijke en diepgaande reactie van de huid.

Contacteer ons voor meer info over gelaatsverzorging

Gelaatsverzorgingen  Beau Style | Albertlaan 160 – 9400 Ninove| 0493 093 093| info@beaustyle.be

U bent steeds welkom voor vrijblijvend advies van maandag tot en met donderdag van 9u00 tot 20u00, vrijdag van 9u00 tot 19u00 en  zaterdag van 9u00 tot 16u00