Formostar

FORMOSTAR NU OOK BIJ BEAU STYLE

VERBRAND 1200 CALORIEËN OP 1 UUR
Een pakking met infra-rood. De diepgaande warmte van de FormoStar Infrared Body Wrap herstelt op natuurlijke wijze de plaatselijke stofwisseling en vochtcirculatie. Door de warmte wordt de bloedcirculatie gestimuleerd. Het resultaat is een verhoogde afbouw van vetten. De FormoStar Infrared Body Wrap is de afdoende methode tegen vetkussentjes, sinaasappelhuid en zwangerschapsstriemen. Het is de ideale manier voor algehele gewichtsafname. De FormoStar Infrared Body Wrap is goed voor uw gezondheid. De warmte bevordert de ontspanning van de spieren en maakt spieren en gewrichten soepeler en flexibeler. Uw vitaliteit neemt toe en u krijgt weer jeugdige energie.

Formostar met resultaat

De resultaten van de FormoStar Infrared Body Wrap zijn duurzaam omdat overtollig vetweefsel wordt afgebouwd. Al vanaf de eerste behandeling zal u zich fitter voelen. Na elke beurt ziet en voelt u resultaat.Dat is een extra motivatie om door te gaan tot het gewenste resultaat is bereikt. Afhankelijk van de leeftijd en weefselconditie behaalt u het gewenste resultaat vanaf 10 behandelingen. Voorzie voor iedere behandeling ongeveer anderhalf uur. De sessie zelf duurt 50 minuten. Breng steeds een reserveslipje mee.

U kan tot tweemaal per week een behandeling volgen waarna u snel enkele kledingmaten minder zal hebben.

 

formostar1Een mooier lichaam met FormoStar

   • calorieënverbruik bij 1 uur …
   • wandelen = 250
   • fietsen = 375
   • zwemmen = 500
   • joggen = 500
   • FormoStar =1200

 

Een klassiek dieet ontregelt het lichaam waardoor men zich snel futloos voelt. Als u de FormoStar Infrared Body Wrap combineert met een aanpassing van uw eetgewoonten, dan zal het resultaat nog sneller zichtbaar zijn zonder dat u uw vitaliteit en energie verliest. Als er een manier zou bestaan om centimeters te verliezen, je fitter te voelen, pijn te verlichten en de huid te zuiveren terwijl je je immuunsysteem verbetert, waar wacht je dan nog op om een aangenamer en lichter leven te hebben.FormoStar infrared body wrap is de doeltreffende methode voor een beter en slanker figuur, ontgifting van de huid, een fit en gezond gevoel en verlichting van chronische pijnen en blessures. Voor meer info en praktische vragen contacteer ons.

Formostar voor een slankere lijn

De FormoStar Infrared Body Wrap wordt met succes gebruikt voor gewichts- en centimeterverlies. De resultaten zijn duurzaam omdat overtollig vetweefsel wordt afgebouwd. Na elke beurt zie en voel je resultaat. Dat is een extra motivatie om door te gaan tot het gewenste resultaat is bereikt.

FormoStar Infrared Body Wrap warmt de lichaamsdelen op waar het vetweefsel zich bevindt. Het metabolisme wordt versneld, vetweefsel wordt er afgebroken en 1200 kCalorieën worden verbrand als energie. Het is dé afdoende methode tegen vetkussentjes, sinaasappelhuid en zwangerschapsstriemen met blijvend resultaat. Het is de ideale manier voor algehele gewichtsafname.

 

Calorieënverbruik bij 1 uur …

# wandelen: 250
# fietsen: 375
# zwemmen: 500
# joggen: 500
# FormoStar: 1200

Een klassiek dieet ontregelt het lichaam waardoor men zich snel futloos voelt. Als je de FormoStar Infrared Body Wrap combineert met een aanpassing van je eetgewoonten, dan zal het resultaat nog sneller zichtbaar zijn zonder dat je jouw vitaliteit en energie verliest. Afhankelijk van de leeftijd en weefselconditie behaal je reeds een mooi resultaat vanaf 5 à 10 behandelingen. De warmte stimuleert de zweetklieren en laat ons toe intens te transpireren waardoor je meer dan 1200 calorieën verliest per behandeling. Dat is waarom het systeem zo doeltreffend is.

Fit en gezond

De diepgaande warmte van FormoStar Infrared Body Wrap bevordert de bloeddoorstroming, verwijdert blokkeringen in de aders waardoor de opname van zuurstof in het bloed en de verspreiding naar alle delen van het lichaam verbetert. De verbeterde bloedsomloop helpt pijn te verlichten en huid- en spierweefsel te revitaliseren. Al vanaf de eerste behandeling zal je je fitter voelen.

De warmte bevordert de ontspanning van de spieren en maakt spieren en gewrichten soepeler en flexibeler. Je vitaliteit neemt toe en je krijgt weer jeugdige energie :

  • digital formostarBetere bloeddoorstroming
  • Een fit gevoel
  • Activeert je metabolisme
  • Verlicht pijn
  • Revitaliseert huid- en spierweefsel
  • Soepele spieren en gewrichten
  • Jeugdige energie
  • Mooiere huid

 

FORMOSTAR VOOR 1 TESTBEURT: 45€

Formostar - Beaustyle Ninove

 

Kom Formostar ontdekken bij Beau Style Ninove

FormoStar een pakking met infrarood voor figuurcorrectie, verbrand 1200 calorieën op 1 uur

Contacteer ons voor meer info, mail naar info@beaustyle.be of Bel ons: 0493 093 093.

U bent steeds welkom voor vrijblijvend advies van maandag tot en met donderdag van 9u00 tot 20u00, vrijdag van 9u00 tot 19u30 en  zaterdag van 9u00 tot 17u00

 

Beau Style, mensen mooi maken is onze passie.

Behandeling

Een behandeling van Formostar duurt 50 minuten en is een aanrader voor je lichaam. Enkele tips: Neem een t-shirt en een extra slipje mee voor de behandeling. Daarnaast is het prettig om in gemakkelijke kleding (sportkleding) te komen omdat je  gaat zweten. Er komen veel afvalstoffen vrij waardoor we je aanraden om minimaal 1,5 liter water per dag te drinken.

FormoStar stimuleert de doorbloeding, laat je transpireren en verhoogt de vetverbranding. Zo verbetert je figuur en slank je af terwijl je ontspannen op een behandeltafel ligt. Bovendien is de warmte een weldaad voor je spieren en gewrichten.

FormoStar zorgt ook voor een betere bloedcirculatie, een activatie van het metabolisme, zuivering en een fit gevoel. De opwarming geeft de spieren extra soepelheid en ontspanning en maakt gewrichten soepeler en flexibeler. Alsof je lichaam heeft gesport, maar dan zonder melkzuurvorming. FormoStar heeft een positieve werking voor mensen die lijden aan spierpijn, reuma, fibromyalgie, multiple sclerose, vermoeidheidssyndroom, en breekt afvalstoffen en zuren in het lichaam af.