Bikinilijn ontharen

Defenitief je bikinilijn

De bikini- lijn definitief ontharen is de allernieuwste trend. Nooit meer scheren, harsen of epileren van je of bikini- lijn. Geen ingegroeide haren van baard of schaamhaar! We leven in een haarloze tijd. Behalve op ons hoofd is haar zowat overal taboe. Hygiëne en esthetiek spelen hierbij de hoofdrol. Sommigen hebben een hekel aan het periodiek weghalen van de haartjes met een scheermesje, lady shave of door een wax. Je kan je ook definitief laten ontharen bij Beaustyle (zowel voor mannen als vrouwen). Het harsen of scheren van bikinilijn, rug, borst, oksels, armen of benen hoeft dus niet meer. Door het definitief te laten verwijderen, heeft u geen last meer van irritatie of ingegroeide haren van baard of schaamhaar.

Definitief ontharen van de bikini- lijn of het lichaam gebeurt om allerlei redenen:

bikinilijnontharenHygiënische of praktische redenen, levenswijze of cosmetisch storend. Definitief ontharen wordt met name een ‘geliefde’ bezigheid in de zomerperiode wanneer armen en benen minder bedekt zijn. Voor mensen met een meer of mindere mate van overbeharing is ontharen vaak een dagelijks terugkerend ritueel. Op deze pagina zetten wij de verschillende lichaamsgebieden met de meest gebruikte ontharingsmethodes op een rijtje.

Definitief ontharen van Bikini-lijn.

Haren welke onder de slip vandaan groeien worden over het algemeen niet als fris ervaren. Vandaar dat de bikini-lijn doorgaans ook veelvuldig geschoren wordt. Dit zal niet altijd een even groot succes zijn omdat jeuk naderhand de boosdoener is. Deze onaangename gevolgen ontstaan met name door het scheren van de haren. Door veelvuldig scheren worden de haren steeds stugger en dikker. De stoppels prikken rondom in de gevoelige huid. Transpireren en de stoppels zorgen ervoor dat de gevoelige huid gaat ontsteken en er ontstaan bultjes en puistjes. Irritatie ontstaat door wrijving van lichaamsdelen, kleding en/of transpiratie. Zelf kan men niet altijd de plaatsen op het lichaam bereiken die men graag glad wil hebben. Echt problemen geeft het wegnemen van het schaamhaar en/of bilnaad. Ontharingscrèmes is op deze plaatsen, met slijmvlies bedekt weefsel, niet aan te raden. Laten harsen, een IPL of Laser behandeling kan een uitkomst zijn om deze haren te lijf te gaan. Deze manier van definitief ontharen is uiteraard iets vervelender dan scheren, maar de resultaten zijn er dan ook naar! Door het harsen wordt de hele haar, met wortel, verwijderd. Daardoor blijven haren langer weg. De haren die na weken terugkomen voelen niet aan als stoppels, maar zijn nieuwe haren die in mindere mate, minder dik doorkomen. De combinatie van harsen en een haargroeiremmend ampul geeft spectaculaire resultaten! Regelmatig gebruik van deze ampul of crème reduceert de haargroei voor minstens 40%! Het ontharen van de bikinilijn kost € 9.00 (klein) en € 12,00 (volledig)

Meer info over ontharen van de bikinilijn

Voor meer informatie en prijzen van : definitief ontharing contacteer ons schoonheidsinstituut via de contactpagina of 0493/093 093 Prijslijst van onze ontharingen : Bovenlip (met filmhars) € 5,00 Kin (met filmhars) € 6,50 Wenkbrauwen (met filmhars/pincet) € 6,00/7,50 Bovenlip + wenkbrauwen (met filmhars/pincet) € 10,00/12.00 Onderbenen (met striphars) € 15,00 Benen volledig (met striphars) € 27,00 Bikinilijn (klein) € 9.00 Bikinilijn (volledig) € 12,00 Oksels(met filmhars) € 10,00 Armen (met striphars) € 17.00 Rug (mannen – bovendeel – met striphars ) € 19,00 Rug (mannen – volledig – met striphars) € 29,00 Alle prijzen zijn standaard en inclusief BTW – lijst september 2009

Definitief laten ontharen – Dit zijn de voornaamste mogelijkheden.

Definitief ontharen met : Laser

Met een goede laser kan je gemiddeld 90% lichaamsharen voorgoed weghalen door met een gerichte straal de haarwortel letterlijk te verbranden zodat in die porie nooit nog een haartje groeit. Mensen met een lichte huid en donkere haren hebben hierbij een voordeel omdat de laser, die zoekt naar pigmenten, het haartje dan beter ziet. Het voordeel hiervan is dat de laser enkel de haarwortel treft en de rest van je huid ongemoeid laat. Omdat een haar in verschillende fasen groeit en na twee maanden haartjes opkomen die bij de eerste behandeling nog niet zichtbaar waren, heb je meestal 3 tot 6 sessies nodig voor je van permanente ontharing kan spreken. Het nadeel is evenwel dat ook de opperhuid pigmenten bevat. Hoe meer pigmenten er zijn, hoe moeilijker het voor de laser is om haar te onderscheiden van huid. Daardoor verhoogt de kans op op schade zoals pigmentvlekjes, littekens, verbranding. Al verschilt dat ook wel een beetje naargelang het soort laser: de YAG- en de diodelaser boeken doorgaans vrij goede resultaten bij mediterrane types (70% van de haargroei kan hier definitief worden verwijderd). De robijn- en de alexandrietlaser zijn minder geschikt voor de donkere huid.

Definitief elektrisch ontharen

Een tweede probleem zijn kleurloze haren. Die bevatten helemaal géén pigment en zijn dus onzichtbaar voor de laser. Elektrolyse of elektrische ontharing is dan de beste optie, al ga je hiermee een stapje terug in de tijd. Deze techniek is namelijk veel minder selectief. Het naaldje wordt dan wel rechtstreeks in de porie ingebracht, maar dat garandeert niet dat bloedvaatjes of pigmentcellen geen schade oplopen. Bovendien is elektrisch ontharen een zeer langzaam proces: je epileert letterlijk haartje per haartje. Goed voor de oksels en de bikinilijn dus, maar het epileren van je benen lukt alleen als een tienjarenplan.

Definitief ontharen met Flitslamp

Mensen met een donkere huid of lichte haren hebben nog een andere optie: IPL of Intense Pulsed Light, ook wel flitslamp genoemd. Met één IPL-toestel kunnen verschillende huidbehandelingen worden uitgevoerd: hij wordt gebruikt om haartjes te verwijderen, maar ook tatoeages of acné. IPL zal echter nooit dezelfde precisie kennen als een laser, met schade tot gevolg.

Toekomst van definitief ontharen

De toekomst zou beterschap moet brengen. Lasers zijn immers als computers: de toestellen worden steeds compacter, gebruiksvriendelijker en performanter. Om meer huid- en haartypes te kunnen helpen, wordt vandaag al volop gespeeld met golflengte en pulsduur. Optische koeling (d.i. koeling in het handstuk) zorgt ervoor dat de opperhuid even bevriest en de laser makkelijker in de opperhuid doordringt. Zo worden pigmentcellen gestabiliseerd en dus minder snel ongewild getroffen. Men zoekt ook naar middelen om de haarwortel meer zichtbaar te maken. Hiervoor experimenteert men met fotosensitizers, die door middel van een zalf of inspuiting worden toegediend en zich in de haarwortel concentreren. Als men dan de huid met licht bestraalt, zal de sensitizer dat absorberen en wordt alleen de haarwortel vernietigd.

Ontharen bikinilijn

Wist u dat ongeveer 80% van de vrouwen last heeft van ongewenste haargroei? Bijna 70% noemt de schaamstreek en de liezen als gebied dat zij het liefst gedeeltelijk en volledig haarvrij zouden willen hebben. Ingegroeide haartjes en huidirritaties in de schaamstreek na het scheren worden als reden genoemd. Wilt u tijdelijk of permanent haarvrij zijn? Dan kunt u bij ons terecht om uw bikinilijn te laten ontharen en waxen. Onze ontharingen gebeuren met traditionele was of met suikerpasta. Maar wat als u nooit meer wilt scheren of harsen? Ook dan biedt Beaustyle de oplossing. Ook voor  een permanente oplossing kunnen wij uw bikinilijn of schaamstreek behandelen contacteer ons voor meer info.

Contacteer ons.

Intraceuticals Center Beaustyle Ninove (Oost-Vlaanderen)

 

Wil je ook uw bikinilijn laten ontharen?

Contacteer ons voor meer info, mail naar info@beaustyle.be of Bel ons: 0493/093 093.

U bent steeds welkom voor vrijblijvend advies van maandag tot en met donderdag van 9u00 tot 21u00, vrijdag van 9u00 tot 20u30 en  zaterdag van 9u00 tot 17u00

Zie ook :