Botoxbehandeling

Expressierimpels kunnen worden platgespoten met Botox

Maar er is één manier zonder naalden en pijn:  De Intraceuticals zuurstofbehandeling, de ideale vervanger voor een botox of botoxbehandeling

Een nieuwe vorm van therapie die binnen 6 weken rimpels en rimpeltjes vermindert. En al na één behandeling van 45 minuten ziet u er jonger uit. Uw huid voelt zacht, fris, glad en vochtig aan. Wist u dat Madonna helemaal weg is van de zuurstofbehandeling van Intraceuticals?

Intraceuticals is de ideale vervanger voor botox of een botoxbehandeling.

Vanaf het moment dat u de salon uitloopt, ziet u een zichtbare verbetering van uw huid. Uw huid voelt steviger aan en de rimpels en rimpeltjes zijn duidelijk zichtbaar verminderd. Maar dat is niet alles: het werkzame bestanddeel atoxelene remt ook de vorming van nieuwe rimpels af en laat u er langer jong uitzien. Een andere werkzame stof is hyaluronzuur, een natuurlijk bestanddeel van de huid. Tot slot bevat het Intraceuticals Serum krachtige antioxidanten, aloë vera en vitamine A, C en E. De sleutel tot de ongelofelijke resultaten is echter de combinatie van de technologie van Intraceuticals en de actieve stoffen. Kies nu Intraceuticals zuurstofbehandeling i.p.v een botoxbehandeling : op persoonlijk advies van Madonna! Zonder meer revolutionair is de zuurstofbehandeling van Intraceuticals. Vermindert rimpels zonder naalden en zonder pijn, met een behandeling met botox heb je dat niet !Onlangs circuleerden er foto’s van een bv op een doodgewone dag in de magazines en op internet. Heel wat mensen waren geschokt toen ze zagen hoe de ster er zonder make-up en dergelijke uitziet. Toch is ze op het podium en bij elk interview steeds opnieuw de perfecte schoonheidskoningin. Haar geheim? De O2 Intraceuticals gezichtsbehandeling! Hoewel cosmetische chirurgie sterk in opkomst is, neemt ook de vraag naar behandelingen zonder snijden en spuiten toe. Zo presenteert Beaustyle de intraceuticals behandeling; het beautygeheim van Madonna. Deze ontspannende behandeling brengt zuurstof, vitamines en anti-oxidanten in de huid, waardoor deze er weer stralend uit ziet! Lijntjes vervagen, de huid wordt gelift en de structuur van de huid verfijnt.

Intraceuticals de vervanger voor een botoxbehandeling . Nieuw in Belgie en exclusief voor de regio Ninove, Aalst, Zottegem, Geraardsbergen.

Intraceuticals Atoxelene

botoxbehandeling

Atoxelene is alleen voor O2 Intraceuticals ontwikkeld en geeft u direct zichtbaar resultaat in de vorm van minder rimpels en rimpeltjes. Bij de behandeling wordt onder hoge druk puur zuurstof aan de huid toevoegt, wat de werking van O2 Intraceuticals Serums versnelt. Het Intraceuticals Rejuvenation Serum bevat hyaluronzauur, een natuurlijk bestanddeel van de huid, alsmede krachtige antioxidanten. Atoxelene is een complex dat de huid glad maakt. De sleutel tot de ongelooflijke resultaten is een combinatie van de technologie van O2 Intraceuticals en een aantal actieve werkstoffen. Het Intraceuticals Infusion toestel bezit een speciaal handvat waarmee zuurstof onder een osmotische druk van maar liefst 3,5 bar diep in de huid geperst wordt. Aan de zuurstof wordt een uniek serum toegevoegd met daarin hyaluronzuur – een stof die van nature uit voorkomt in de huid en bekend staat als perfect transportsysteem – groene thee, anti-oxidanten en vitamines A, C en E. Deze mix stimuleert de regeneratie van cellen en collageenproductie en zorgt voor een vernieuwde elasticiteit en een gevuld huidoppervlak waardoor lijntjes en rimpels al na één ontspannende behandeling zichtbaar verminderen. Ook huidaandoeningen zoals acne, rosacea, striae en littekens verbeteren met deze therapie. Weldra kunnen ook Belgische klanten van de behandeling gaan genieten, want het toestel wordt nu ook in ons land geïntroduceerd.Wie de gezichtsbehandeling van dichtbij heeft meegemaakt, is laaiend enthousiast. Bij verschillende demosessies werd in eerste instantie slechts één helft van het gezicht van een vrijwilliger behandeld. De onmiddellijke resultaten liegen er niet om: strakkere contour bij de kaaklijn, minder diepe neuslippenplooi, gelifte wangen en ogen en een gladdere en stralendere huidstructuur zijn enkele zaken die meteen door waarnemers werden vastgesteld.Zuurstof is natuurlijk niet alleen goed voor de huid, je kan het ook inademen met de Inhalation Therapy. Hierdoor voel je je alerter, verbetert je concentratievermogen, wordt je oogwit witter en herstel je zelfs sneller van een kater. Kortom, zuurstof kan je hele lichaam een energieboost geven!

Dezelfde zichtbare werking zoals één botoxbehandeling vanaf de eerste dag!

De zuurstofbehandeling van Intraceuticals is een geheel nieuwe vorm van therapie die binnen 6 weken rimpels en rimpeltjes vermindert. Al na één behandeling van 30 minuten zult u er jonger uitzien – en u ook zo voelen. De huid voelt zacht, fris, glad en vochtig aan. De zuurstofbehandeling van Intraceuticals wordt door geselecteerde schoonheidsspecialisten en huidartsen uitgevoerd. We adviseren een kuur van zes behandelingen en een nabehandeling van 4 tot 12 weken. Tussen de behandelingen door gebruikt u producten van een verzorgingslijn ter ondersteuning van de behandeling. Zowel één enkel product als de complete verzorgingslijn kan worden gekocht.Normaal neemt de huid zo’n 25% zuurstof op. Door de zuurstof therapie wordt dit 97,4%. Door deze hoge dosering zuurstof worden alle huidfunctie’s geoptimaliseerd, de doorbloeding verbeterd de huid wordt stralender, de microstimulatie tussen de cellen verbeterd, de vochtbalans hersteld, huidelasticiteit verbeterd en er vind celvernieuwing plaats. De huid ziet er onmiddellijk veel beter, strakker en gladder uit. ILIFT:Het lijkt misschien een elegant en stijlvol scheerapparaat, maar dit kleine toestelletje heeft veel meer in zijn mars. De ilift combineert namelijk de heilzame werking van ionen, infrarode stralen en micromassage met de exclusieve werkzame stoffen van de bijhorende cosmeticalijn laserlift botAction. Info op www.ilift.be Ilift is geschikt om de problemen van een droge, vette en gerimpelde huid op te lossen.Het is geschikt voor een dagelijkse behandeling van de normale, droge en verouderende huid, voor een behandeling om de 3 tot 4 dagen van een gevoelige en vette huid. Mensen met een zeer gevoelige huid gebruiken de ilift één keer week.Wij adviseren om ilift met draaiende bewegingen te gebruiken, zonder te lang over de oogomtrek te gaan. Na een maand behandeling adviseren wij om ilift een of twee keer per week te gebruiken.

Het Ilift toestel kan je bij Beaustyle aankopen.

1. Wat is Botox ®? Botox ® (botuline-toxine van het type a) is een natuurlijk gezuiverd eiwit afkomstig van de bacterie clostridium botulinum (zoals penicilline afkomstig is van een schimmel). Dit geneesmiddel blokkeert de overdracht van prikkels, van de zenuwen naar de spieren. Hierdoor vermindert de overactiviteit van de spieren, waardoor de rimpels verdwijnen. Botox ® bestaat sedert 1979 en wordt verdeeld door de firma Allergan, Inc., gelegen in Irvine, Californië.

2. Wat zijn de medische toepassingen van Botox ®? Botox ® is uitgebreid klinisch getest geweest en wordt toegepast in vele medische specialismen zoals oogheelkunde, pediatrie, gastro-enterologie, urologie, neurologie, enzovoort. De volgende aandoeningen worden succesvol behandeld met Botox ®: * strabisme: scheelzien. * cervicale dystonie: contractuur van de halsspieren. * pediatrische spastische verlamming: gebruikt bij kinderen vanaf 2 jaar. * spierspasticiteit ten gevolge van een beroerte of multiple sclerose. * anale fissuren: wondes ter hoogte van de aars ten gevolge van te sterke contractie van de aarsspier. * achalasia: spasme van de slokdarm. * sialoree: overvloedige speekselvloed. * urinaire incontinentie door een overactieve urineblaas. * blepharospasme: kramp van een ooglid. * migraine: de laatste jaren verschijnen vele studies over doeltreffendheid van Botox ® voor migrainepreventie. Botox ® werd voor meerdere indicaties goedgekeurd door de FDA: * 1989: FDA goedkeuring voor strabisme en blepharospasme. * 2000: FDA goedkeuring voor cervicale dystonie. * 2002: FDA goedkeuring voor cosmetisch gebruik (fronsrimpels). * 2004: FDA goedkeuring voor behandeling van hyperhidrosis (okselzweten). * momenteel is een aanvraag lopende voor FDA goedkeuring van Botox ® als migrainebehandeling. Botox ® bestaat reeds sedert 1979. Het is een geneesmiddel waarvan de langetermijneffecten goed gekend zijn. top

3. Hoe werkt Botox ®? De volgende zones komen in aanmerking voor een Botoxbehandeling: * voorhoofdrimpels. * fronsrimpels. * kraaienpootjes. * hals- en décolletérimpels. Dit zijn rimpels die ontstaan door samentrekking van de spieren. Door in deze spieren Botox ® in te injecteren, gaan deze verslappen waardoor de rimpels grotendeels verdwijnen. Uw gelaat zal er jonger en meer ontspannen uitzien.

Botuline (Clostridium botulinum-toxine) (BTX) is een neurotoxisch gif, wat door de bacterie Clostridium botulinum wordt geproduceerd. Andere bacteriën die botuline toxine kunnen produceren zijn C.butyricum, C.baratii en C.argentinense.[1] Het is een eiwit dat op zenuwcellen werkt. Voedsel dat besmet is met deze bacterie kan, door aanwezigheid van botuline toxine, de ziekte botulisme veroorzaken. Botuline toxine is het meest potente gif dat bekend is, met een LD50 van ongeveer 0.005-0.05 µg/kg. Desondanks wordt het gif ook in de medische wereld en cosmetische industrie toegepast; door de verlammende werking kan het gif spierspasmen tegengaan en de effecten van ouderdom verdoezelen. De bekendste merknaam is Botox, een samentrekking van ‘botuline toxine’, maar er zijn diverse andere producten op de markt.

Botuline Toxine wordt voor verschillende toepassingen in de medische wereld gebruikt. Verreweg de meest bekende toepassing is de cosmetische, waarbij mensen een zogenaamde “Botoxbehandeling” ondergaan. Naast het gebruik voor cosmetische doeleinden wordt botuline ook gebruikt bij de behandeling van aandoeningen met verhoogde spierspanning en onwillekeurige spieractiviteit. Voorbeelden zijn spasticiteit, dystonie en hyperhidrose.

Therapeutische toepassing Botuline toxine type A is de werkzame stof van de preparaten Botox, Dysport en Xeomin. Xeomin is in Nederland niet geregistreerd als geneesmiddel. Botuline toxine type B is de werkzame stof van Neurobloc. Het toxine wordt door producent Alergan Inc. (ged. handelsmerk Botox) of Ipsen (ged. handelsmerk Dysport) geproduceerd in kolonies Clostridium botulinum en geëxtraheerd uit de bacteriën door dialyse en opzuivering. Vervolgens wordt het in een oplossing met natriumchloride en humaan albumine steriel verpakt in flesjes. Er zijn flesjes met 50 en 100 units botuline te krijgen. Één unit staat gelijk aan de LD50 bij muizen na intraperitoneale toediening. De precieze concentratie botuline in een flesje Botox of Dysport wordt door de fabrikanten geheim gehouden.

Deze middelen worden in de geneeskunde gebruikt voor verschillende indicaties, zoals bepaalde vormen van dystonie (cervicale dystonie, blepharospasme), hyperhidrose en migraine, en is in onderzoek bij sfincter (kringspier) problemen, bijvoorbeeld bij problemen met het ledigen van de blaas.[9] Het wordt toegediend door middel van een plaatselijke injectie. Botuline mag worden toegediend aan volwassenen tussen 18 en 65 jaar oud, onder andere voor de tijdelijke vermindering van rimpels in het gebied tussen en boven de wenkbrauwen. Toediening mag alleen gebeuren door gecertificeerde plastisch chirurgen, maar hoeft niet in een ziekenhuis te gebeuren. Cosmetische behandelingen worden vaak uitgevoerd in privéklinieken.

Door de fabrikant wordt afgeraden om vaker dan eens in de drie maanden een behandeling met botuline te ondergaan. Het effect van een behandeling houdt meestal tussen de 1 en 6 maanden aan. Voordat botuline wordt ingespoten, dient er eerst een verdunning gemaakt te worden. Een flesje met 50 units Botox wordt gemengd met 1,25ml 0,9% NaCl-oplossing, een 100 unit flesje met 2,50ml. Zo ontstaat een uiteindelijke concentratie van 4 units per 0,1ml. Boven elke wenkbrauw worden 2 doseringen van 0,1ml ingespoten, de 5de dosis precies tussen de wenkbrauwen in. Per behandeling worden dus 20 units ingespoten.

Patiënten met Blefarospasme hebben last van spontane samentrekkingen van de ooglidspieren. Hierdoor knipperen ze vaak (hard) met hun oogleden. Door het inspuiten van een kleine hoeveelheid Botox in de spieren rond de ogen, worden de spieren verlamd en verdwijnen deze spiersamentrekkingen. Patiënten met nek Dystonie hebben een neurologische aandoening, en daardoor last van motorische stoornissen, aanhoudende samentrekking van spieren of spiergroepen en/of herhaalde bewegingen in de nek. Behandeling met Botox zorgt ervoor dat de verkrampingen minder worden en als gevolg daarvan de patiënt minder pijn in zijn nek heeft. Patiënten die Scheelzien kunnen ook behandeld worden met Botox. Bij deze behandeling wordt het Botox in een kleine dosis ingespoten in de spieren rondom het oog. Deze behandeling is veel minder ingrijpend dan een operatie waarbij de oogspieren chirurgisch worden verplaatst. Mensen die lijden aan hevige oksel Hyperhidrose zweten overmatig onder de oksel. Een behandeling met Botox zorgt ervoor dat, door middel van een serie kleine injecties, het vrijkomen van de neurotransmitter Acetylcholine uit de zenuwcellen wordt geblokkeerd, waardoor het signaal om meer zweet te produceren dat naar de zweetklieren stopt. Experimentele studies worden gedaan naar mogelijke effecten van botuline-injecties bij patiënten met migraine of een whiplash.

Behandelingen met botuline worden afgeraden wanneer de persoon ontstekingen heeft op de injectieplaatsen, of wanneer hij of zij overgevoelig is voor één van de ingrediënten van het mengsel. Overgevoeligheidsreacties na behandeling met Botox komen zelden voor. Symptomen van deze reacties zijn anafylaxie, netelroos en kortademigheid. Wanneer de persoon lijdt aan neurologische ziektes, in het bijzonder ziektes die te maken hebben met de motorneuronen, wordt afgeraden om een behandeling met Botox te ondergaan. Effecten van een Botoxbehandeling bij deze mensen kunnen moeilijkheden met slikken en ademhalingsproblemen zijn.

Verder zijn er gevallen bekend van mensen met cardiovasculaire aandoeningen die te maken kregen met hartritmestoornissen en myocardinfarcten. Doordat er tijdens de productie van Botox humaan albumine wordt toegevoegd, bestaat er een risico dat er virussen worden doorgegeven door de behandeling met Botox. Screening van donoren en processen tijdens de fabricatie maken dit risico zo klein mogelijk. Na een behandeling kunnen de cliënten last krijgen van ptosis, hoofdpijn, longontsteking en misselijkheid. Minder frequent zijn pijn rond de injectieplekken, erytheem, een prikkelende of gevoelloze huid en spierzwakte. Dit laatste wordt veroorzaakt als het toxine zich verspreidt door de weefsels rond de injectieplaats. Botuline wordt afgebroken door het immuunsysteem, er worden antilichamen tegen gemaakt. Hierdoor zwakt de werking van Botox geleidelijk af. Uit sommige studies blijkt dat een herhaalde toediening van Botox de respons van het immuunsysteem versnelt, zeer waarschijnlijk door de aanmaak van B-geheugencellen

Botox: Behandeling . Plastische Chirurgie , Transpiratie, Overmatig Zweten Botox tegen zweten. Botox tegen rimpels,.botox behandeling transpiratie,lastische chirurgie: botox injectie expressierimpels met botox of dysport. Botox behandelingen, Behandeling met botox prijzen, tarieven, botox voor hyperhidrose, Hyperhidrose of overmatige transpiratie, botow behandeling Hyperhidrose, prijs van botox voor overmatige transpiratie. Botox: behandelingen transpiratie en rimpels. Antitranspiratie behandeling: prijs van een Botox behandeling. Laagste prijs voor Botoxbehandeling: Botox: injecties. Een Botox injectie voorkomt transpireren: wat kost een botox inspuiting , Intraceuticals de vervanger voor botox injecties. Botox tegen rimpels, Botox behandeling voorkomt zweten onder oksels en gezicht. behandeling van Hyperhidrosis met botox inspuitingen:botox inspuiting en behandelen van oksels, handen, voeten: Botox Prijs, botoxbehandelingen beste prijzen, Prijs Botox tegen rimpels, Prijs Botox transpiratie.intraceuticals botow, injectables: . prijs Botox rimpels, tarief rimpel injectie met botuline toxine, botuline antirimpel behandeling ,botuline antitranspiratie behandeling: prijs ,antirimpel behandelingen, anti-rimpel en anti transpiratie behandeling, zuurstof ipv botoxbehandeling