Armen ontharen

Ontharen van de armen voor mannen en vrouwen

We leven in een haarloze tijd. Behalve op ons hoofd is haar zowat overal taboe. Hygiëne en esthetiek spelen hierbij de hoofdrol. Sommigen hebben een hekel aan het periodiek weghalen van de haartjes met een scheermesje, lady shave of door een wax. Je kan ook de haren van je armen definitief laten ontharen bij Beaustyle Ninove (Oost-Vlaanderen) zowel voor mannen als vrouwen.

Ontharen van de armen gebeurt om allerlei redenen

Hygiënische of praktische redenen, levenswijze of cosmetisch storend. Definitief ontharen van de armen wordt met name een ‘geliefde’ bezigheid in de zomerperiode wanneer armen  minder bedekt zijn. Voor mensen met een meer of mindere mate van overbeharing is ontharen vaak een dagelijks terugkerend ritueel. Op deze pagina zetten wij de verschillende lichaamsgebieden met de meest gebruikte ontharingsmethodes op een rijtje.

Armen ontharen

Geschikt voor mannen en vrouwen. De haartjes op de armen kunnen door ons perfect behandeld worden. U hoeft overigens niet gelijk de gehele armen te ontharen, maar kunt ook kiezen voor alleen bovenarmen of onderarmen ontharen.

10917178_867188046678013_6405440695320249442_oU kunt dit nu definitief en pijnloos laten verwijderen met onze geavanceerde laser ontharingsmethode.

  • Comfortabel en discreet
  • Voor altijd van uw ongewenste haar af
  • Professionele medewerkers
  • Altijd scherpste prijsgarantie

 

Definitief Ontharen van Oksels

De oksels kunnen door middel van alle ontharingsmethoden goed behandeld worden. oksels ontharen Wel moet rekening gehouden worden met de gevoelige huid van de oksels, dat er door transpiratie en bacteriën sneller kans is op ontstekingen van de oksels.

Gebruik direct na het ontharen van de oksels geen deodorant of verzachtende bodylotion of olie: deze sluit de poriën af, waardoor er meer kans op ontstekingen ontstaat.

Definitief Ontharen van Rug – Schouders – Bovenarmen – Borst – /Buik.

Lichaamsdelen die bij mannen veel overbeharings klachten kunnen veroorzaken. Harsen is een snelle methode om de haren te laten verdwijnen, zodat men bijv. haarloos op vakantie kan, naar een zwembad, enz.

De haren zullen wel teruggroeien en na ongeveer 6 weken staat de volgende behandeling weer op de agenda. Een methode welke een langdurig effect heeft, is IPL of Laser. Zeker voor deze grote lichaamsgebieden moet men rekening houden met het prijskaartje.

Definitief Ontharen van Benen.

Scheren gaat gemakkelijk thuis, omdat je over het algemeen overal goed bij kunt. benen definitief ontharen De Epilady wordt hier ook vaak gehanteerd, net als de ontharingscrème. Harsen wordt vaak aan de schoonheidsspecialiste vergelaten. Deze kan zorgvuldig alle haartjes (ook van de achterzijde en onderkant billen) meenemen. Ook hier geldt weer dat IPL of Laser een langdurige oplossing biedt

Vrijblijvend gesprek

Armen laten ontharen bij Beaustyle NinoveTijdens een vrijblijvend gesprek bij Beaustyle krijgt u alle informatie en beantwoorden in verband met uw armen ontharen, wij werken met zeer ervaren medewerkers. Afgestemd op uw type huid en haarconcentratie, zullen we de juiste behandelingen voorstellen. U kunt altijd een afspraak maken voor om u warmen te ontharen.

Contacteer ons voor meer informatie, ga naar onze contactpagina, stuur een mailtje:info@beaustyle.be  of nog sneller bel ons op : 0493/093 093. Wij staan dagelijks tot u dienst van  maandag tot en met vrijdag van 9u00 tot 21u00. Zaterdag van 9u00 tot 21u00, zondag zijn we gesloten.

Zie ook :