Spirulina, wat is het?

Spirulina, wat is het?

Spirulina supplementen is een voedingssupplement wat vervaardigd is van blauw-groene algen en wat vermeende hoge kwaliteiten biedt op gebied van leverbescherming en ontgiftigende eigenschappen heeft en cholesterol reduceert. Niet zo vreemd dus dat de populariteit van Spirulina steeds meer toeneemt.

Spirulina, veilig in gebruik?

Ook echter is aangetoond dat niet alle supplementen even veilig in gebruik zijn, hoewel de maximale toegestane hoeveelheden niet overschreden worden, kunnen er zware metalen voorkomen in supplementen (dit door een chemisch proces). Het advies luidt dan ook om de supplementen niet te langdurig te gebruiken, ondanks de toegekende eigenschappen.

Overleg eerst even met de huisarts

Gebruikt men overige medicatie, dan kan er het beste allereerst met de huisarts overlegd worden in welke mate het verstandig is om Spirulina supplementen te gebruiken, aangezien Spirulina het gebruik van overige medicatie kan beïnvloeden. Meerdere natuurlijke supplementen kennen deze eigenschap, zoals bijvoorbeeld Sint Janskruid. Geeft de huisarts groen licht, gebruik het supplement dan met mate.

Op deze website kunt u rechtstreeks Spirulina bestellen in diverse eenheden.

Share this post