Wat kun je doen tegen een slechte adem?

Wat kun je doen tegen een slechte adem?

Als je een slechte adem hebt kan dat erg vervelend zijn. Zowel voor jezelf als voor anderen want je wilt immers niet dat zij dit ook ruiken als je je in een gezelschap bevindt. Je kunt er echter wel van alles tegen te doen om deze slechte adem tegen te gaan. We hebben een aantal producten voor je bekeken en in de volgende tekst kun je lezen wat er allemaal werkt tegen een slechte adem. Zo kun jij een product (of meer indien gewenst) kiezen waarmee je een frisse adem krijgt.

 

Diverse producten waarmee je een slechte adem kunt bestrijden

Er zijn tal van producten die gebruikt kunnen worden om een slechte adem tegen te gaan. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan mondwater, speciale kauwgom, druppels of tandpasta en zo is er nog wel meer te noemen. Kies je voor mondwater dan is het zaak dat je een goede soort neemt waarmee je de slechte ademt niet alleen verdoezelt maar die er ook voor zorgt dat je mond en adem langere tijd fris blijven.

 

Oravall mondwater

Oravall mondwater is een product dat ervoor zorgt dat niet alleen een slechte adem gemaskeerd wordt maar dat deze ook nog eens bij de bron wordt aangepakt. Dit betekent dat je het mondwater gebruikt om de schadelijke bacteriën die de slechte adem veroorzaken aan te pakken waardoor je adem na verloop van tijd ook beter wordt. Het mondwater werkt op basis van actieve zuurstof waarmee het probleem grondig wordt aangepakt.

 

Wanneer kies je voor Oravall mondwater?

Het mondwater kun je in diverse probleemgevallen gebruiken. Heb je vaak een slechte adem en is het een probleem dat steeds terugkeert en dus structureel te noemen is? Dan wordt er gesproken van halitose. Hiervoor kun je het mondwater zeker ook gebruiken. Daarnaast is het toepasbaar als je vaak ’s morgens een vieze adem hebt of daar regelmatig last van hebt en een vervelende vieze smaak in je mond hebt. Heb je last van je tandvlees (bijvoorbeeld dat het vaak bloedt tijdens het poetsen) dan kan dit voor een slechte adem zorgen maar ook amandelstenen of een witte aanslag op je tong los je op door mondwater te gebruiken.

 

Moist-R® kauwgom

Ben je niet zo van het spoelen met mondwater of heb je dat niet altijd bij de hand? Dan is het gebruik van een goede en speciale kauwgom tegen een slechte adem ook een oplossing. Hierbij kies je voor kauwgom die gemaakt is met xylitol. De xylitol wordt vaak gemaakt van genetisch gemodificeerde grondstoffen maar dit is bij Moist-R® niet het geval. Deze kauwgom wordt gemaakt op basis van xylitol uit berkenbomen en er worden geen kunstmatige toevoegingen aan gedaan zodat je altijd een natuurlijk product krijgt. Er is geen suiker of zoetstof aan toegevoegd zodat de kauwgom niet slecht is voor je tanden maar wel zorgt voor een frisse adem.

 

Tonsil Fresh Cupping Glass

Heb je last van brokjes in je keelamandelen die ervoor zorgen dat je er een vervelende geur vanuit je keel in je mond terecht komt die voor een niet al te frisse adem zorgt? Dan heb je te maken met zogenaamde amandelstenen. Om te voorkomen dat de brokjes je adem verpesten kun je deze zelf op een veilige en efficiënte manier verwijderen met behulp van een Tonsil Fresh Cupping Glass. Hiermee verwijder je de steentjes, zorg je ervoor dat je adem beter wordt en vermindert de kans op keelontsteking dus dat is ook nog eens mooi meegenomen.

 

TonsilFresh Nasal Sinus Drops

Komt de slechte adem uit je keel of neus? Dan kun je ook kiezen voor speciale druppels om dit tegen te gaan. Met de TonsilFresh Nasal Sinus Drops voorkom je een slechte adem vanuit de keel of de neusholtes. Daarnaast gaat het vuil in de amandelen tegen en zorgt het ervoor dat de eventuele witte aanslag op je tong die ook voor een slechte adem kan zorgen, verdwijnt. Dit middel kan gedruppeld worden in de neus zodat het makkelijk is in het gebruik.

 

Orabrush Tongue Clean Kit

Liever een andere manier proberen om de slechte adem tegen te gaan? Dan kun je tevens kiezen voor een Tongue Clean Kit. In dit pakket zit een OraBrush tongreiniger en een OraGel. Hiermee kun je je tong ontsmetten zodat deze niet meer voor een slechte adem zorgt. Tenslotte zitten er California Breath tongdruppels in. Ook deze doe op je tong (na het reinigen) zodat je een frisse adem krijgt en niet uit je mond ruikt.

 

Oxyd-8 tandpasta

Je tanden goed poetsen kan al veel schelen om een frisse adem te creëren. Het is daarbij wel zaak dat je de juiste tandpasta kiest. Bij veel soorten tandpasta is de verfrissende werking maar voor even en zorgt deze er niet voor dat je slechte adem goed wordt aangepakt maar wordt deze slechts voor korte tijd gemaskeerd. Kies je voor de Oxyd-8 tandpasta dan haal je een middel in huis waarmee je alle vormen van een slechte adem kunt bestrijden. De tandpasta werkt met actieve zuurstof zodat de oorzaak van een slechte adem aangepakt wordt. Daarnaast is het een tandpasta die de tanden witter maakt en gaatjes voorkomt. Er zitten geen vreemde of kunstmatige toevoegingen in zodat je de tandpasta met een gerust hart kunt gebruiken.

 

Dr. Katz Lozenges

De laatste manier om een slechte adem tegen te gaan is door het gebruik van speciale zuigtabletjes. Kies je voor Dr. Katz Lozenges dan neem je pastilles die ervoor zorgen dat je mond minder droogt wordt en die tegen halitose werken. Met de pastilles zorg je ervoor dat je mond minder droog wordt en je adem goed blijft. De zuigtabletjes zijn gezoet met xylitol (net als in kauwgom) en er zitten geen kunstmatige zoetstoffen of suiker in zodat ze niet slecht zijn voor het gebit. De pastilles zelf hebben een lichte mintsmaak gecombineerd met mandarijn zodat ze makkelijk te nemen zijn en niet vies smaken. Ook altijd handig om te gebruiken als je onderweg bent en een frisse adem wilt

Share this post