De laatste trend in haarmode 2019

De laatste trend in haarmode 2019

Wil je een nieuwe haarmode uitproberen en er toch trendy uitzien? Met de haartrends van 2019 heb je enorme keus en zit jouw haar aangrijpend en gezellig.

Hieronder staan de laatste haartrends voor 2019.

  • Curtain bangs

Wil je je haar een knipbeurt geven dan is de “gordijntjes pony” misschien iets voor jouw. De curtain bangs geeft je een erg sexy 70 gevoel en staat in lijn met Brigit Bardot. Laat je eerst goed adviseren omtrent de dikte en lengte die je kiest voor de bangs.

  • Peak-a-boo

Wil je iets uitdagender doen met je haar dan zal de Peak-a-boo jouw belangstelling opwekken. Bij deze haartrend zet je een aantal leuke kleuren in in een lage zijscheiding. Vanwege het accent in de lage zijscheiding zie je er overall toch nog natural uit. Bij dit model wordt vaak de kleuren flamingo fuschia, disco silver en mint green ingezet.

  • Pink-peachy

De peachy kleur is een kleur die een ieder mooier maakt en laat stralen. Het wordt aangebracht op een blonde ondergrond en geeft meer diepte aan je haar als je een donkere uitgroei hebt.

  • Strand lights

Ben je een liefhebber van natural kleuren dan zul je wat hebben aan de strand lights. Deze haartrend is uit LA overgewaaid. Bij deze haartrend zit er meer contrast in je haar waardoor de highlights iets meer opvallen.

  • Dip-Dye curls

Heb je krullen, dan ben je ervan bewust dat gekruld haar kwetsbaar is als het niet goed wordt behandeld. Gekruld haar is moeilijk te kleuren maar de haartrend dip-dye curls zit zuiver bij de curly-girls. Met haaraccenten in de kleuren lila en paars geef je je haar een extra impuls. Alhoewel deze kleuren snel vervagen zijn, geven ze je een frisse en up-to- date look.

  • Natuurlijke waves

Deze haartrend is meer bestemd voor de no make-up liefhebbers die snel en simpel de deur uit willen. Voor deze look heb je dus niet veel nodig en hoef je niet veel te doen. Even je haar doorkammen, wat sea salt-spray door je haar doen en je bent klaar om te stappen. Simpel toch.

  • Living coral

De trendkleur van 2019 is living coral. Deze kleur is ook al een poosje trend in de kledingindustrie. Marc Jacobs heeft op zijn modellen laten zien dat de living color ook goed staat op het haar. Een zachte koraal geeft een nette en trendy look.

  • Hoge knot

De hoge knot is niet uitgesloten in de haartrends van 2019. Deze haartrend is heel simpel en proper voor elke gelegenheid. Moet je naar kantoor, dineren of sporten en heb je een hoge knot op, dan zie je er echt interessant uit.

  • Honingblond haar

Deze haarkleur is een goede optie als je besluit om in 2019 je haar te verven. Het haar van heel wat modellen zijn tijdens de modeweken in deze kleur geverfd.

  • Gebleekt haar

Deze haartrend is niet voor een ieder weggelegd. Volg het advies op van de haarexpert want hierdoor krijg je een gebleekte look dat goed moet aanslaan op je huidskleur. Gebleekt haar kun je ook combineren met gebleekte wenkbrauwen maar het blijft een kwestie van goed laten associëren met jouw huidtint.

Geen kopzorgen meer over hoe je jouw haar moet laten behandelen. Wil je graag mooi en gezond haar, maak dan gebruik van natuurlijke haarkleuring en producten van golden naturals.

 

 

 

Share this post