Folders doornemen? Het werkt

Folders doornemen? Het werkt

Tegenwoordig zijn aanbiedingen van supermarkten en drogisterijen snel met elkaar te vergelijken via het internet. Ik weet niet hoe het met u zit, maar wanneer ik het e.e.a. nodig heb bij een drogisterij of supermarkt bijvoorbeeld, controleer ik eerst online waar de beste aanbiedingen zijn te vinden.

Altijd op de hoogte

Het loont om op de hoogte te zijn van aanbiedingen, zo simpel is het. Zeker wanneer je een gezin hebt en je vaak de nodige merkartikelen in huis moet halen. Neem Pampers, of kauwvitamine’s voor kinderen, Kneipp badproducten, maar ook merkkoffie, vleeswaren, dranken en dergelijke kunnen een flinke aanslag plegen op je budget. Aanbiedingen vooraf in kaart brengen bespaart geld.

Want waarom zou je niet even langs Etos lopen wanneer je toch in de buurt bent, om die 1+ 1 gratis aanbieding mee te nemen op bijvoorbeeld vitamine kauwtabletten (Optimax, ca. € 12), of Kneipp badproducten.

Zo doe ik het

Zodra ik merk dat een bepaald “duur” product op dreigt te raken, sla ik Folderbode.be er op na. Zo gebruiken wij altijd Kneipp badzout à € 9 per pot – hier doen wij ca. 2 weken mee. Onze voorraad bestaat uit zo’n 2 a 3 potten. Zodra de laatste pot in gebruik is, kijk ik even online welke drogisterij (Trekpleister, Etos, Kruidvat) de potten in de aanbieding heeft.

Is er die week geen aanbieding, dan heb ik nog even speling en wacht ik de week daarop af. Praktisch iedere keer komt er wel een aanbieding voorbij bij één van de genoemde landelijke ketens. Ik zorg dan dat ik die week even bij de betreffende drogisterijen langs ga. En zo werkt het voor mij.

Dit geldt voor zoveel producten. Wij zijn ‘uit de luiers’ inmiddels, maar toen we er nog vol in zaten wachtte ik niet af tot tot de laatste luier. Pampers is hét merk wat mij betreft en er zijn doorlopend aanbiedingen te vinden, je moet alleen even weten waar, en er tijdig bij zijn.

Overigens vind je op de website ook de Action folder; één van ‘s lands aller goedkoopste winkels. Mijn advies: check deze folder voordat je op punt staat elders huishoudelijke of decoratieve spullen te kopen!

Share this post