Zo shop je de geschikte schoenen voor manlief!

Zo shop je de geschikte schoenen voor manlief!

Je denkt misschien dat mannen zich niet druk maken om hun persoonlijkheid of wat ze dragen. Het zal belachelijk zijn om te denken dat ze geen modequotiënt hebben verborgen ergens in hun hart. Mannen houden ook graag van mooie paar schoenen, riemen enz. Hoewel ze in hun drukke leven niet genoeg tijd vinden om zich te concentreren op hun accessoires, houden ze ervan om een ​​mooi paar schoenen, portemonnees, riemen etc. in hun kledingkast te hebben. Omdat mannen het altijd zo druk hebben, kan je de geschikte schoenen zelf kopen voor jouw manlief. Vrees niet, want met deze tips koop je de beste schoenen.

  1. Kijk goed naar zijn huidige schoenencollectie

De beste manier om schoenen voor jouw man te kopen, is om zijn huidige schoenencollectie goed te bekijken. Het eerste dat je moet controleren, is natuurlijk zijn schoenmaat, maar er zijn nog andere belangrijke dingen waar je op moet letten.

Vraag jezelf:

Heeft hij voornamelijk bredere of smallere pasvormen gekozen?

Lijkt hij meer traditionele of meer eigentijdse stijlen te prefereren?

Heeft hij gekozen voor speciaal leer zoals suède of gevlochten leer?

Draagt hij liever eenvoudige of decoratieve schoenen?

De antwoorden op deze vragen moeten je helpen een goed inzicht te krijgen in wat hij wel en niet leuk zal vinden in schoeisel. Als je eenmaal een goed idee hebt, kun je hopelijk iets kiezen dat past bij zijn voeten en zijn voorkeuren.

  1. Bewaar de doos (en het ontvangstbewijs)

Schoenen kunnen natuurlijk een zeer persoonlijke keuze zijn. Als je schoenen cadeau doet, is het een goed idee om de originele doos en de kassabon bij de hand te houden! Want als manlief de schoenen die je hebt gekozen helemaal niet leuk vind, kun je de schoenen meteen ruilen.

  1. Bepaal de kleur

Kleur is de belangrijkste factor die essentieel is bij het kiezen van schoenen. Verkeerd gekleurde schoenen zien er behoorlijk vreemd uit en passen niet bij elk type kleding dat jouw man draagt. Stel je voor dat hij een hemelsblauwe schoen met witte outfit draagt. Lastig, is het niet? Kies bij het selecteren van de schoenkleur een kleur die past bij zijn persoonlijkheid. Doorgaans passen donkergekleurde schoenen bij elke outfit, maar deze hangt volledig af van het gekozen model en de outfit.

Nog steeds niet zeker? Ontvang een cadeaubon

Als je er nog steeds niet zeker van bent om te kiezen, waarom kies je dan niet voor een cadeaubon? Op die manier zal je geliefde het genoegen hebben zelf voor zijn nieuwe schoenen te gaan winkelen.

Koop bij Van Bommel

Voor mannen is elegant lijken alles. Je kunt designer schoenen kopen voor een speciale gelegenheid, maar het is verstandig om donkere bruine of zwarte schoenen te kopen om op kantoor te dragen. Van Bommel heeft een uitgebreide collectie aan herenschoenen, dus je zult zeker iets vinden. De herenschoenen van Van Bommel zal jouw partner zeker leuk vinden. Wanneer je besluit om jouw cadeau bij Van Bommel te kopen, hoef je niet vrezen dat manlief het niet mooi zal vinden. De geweldige medewerkers van Van Bommel zijn altijd bereid om jou te helpen. Ze geven ook adviezen, neem dus foto’s mee van manlief. Je kunt ook online schoenen kopen, want bij aankopen vanaf €75.00 is de verzending binnen Nederland geheel gratis.

Share this post