Tips om te variëren met gezonde maaltijden

Tips om te variëren met gezonde maaltijden

Het is natuurlijk niet makkelijk om alsmaar gezond te blijven eten, uiteindelijk kunnen de gerechten nogal saai worden waardoor je de motivatie gaat verliezen. Dit artikel geeft je enkele tips om te variëren met het gezonde eten.

Online recepten randomiser

Indien je niet weet wat het is; een online recepten randomiser heeft allerlei recepten, je kiest van te voren wat je graag wilt hebben, met betrekking tot de soorten maaltijden (ontbijt, lunch, voorgerecht, avondeten, nagerecht) en wat voor keuken (Italiaans, Chinees, etc.) je graag wilt. Ook kan je instellen wat je er wel of niet bij wilt hebben. Indien je een glutenallergie hebt (of je wilt gewoon geen gluten) kan je aangeven dat je recept glutenvrij dient te zijn. Vegetarisch? Ook geen probleem, dit kan je ook instellen en er is ook rekening gehouden met veganisme. Klik op de knop en je krijgt een willekeurig recept met de eisen die je hebt gesteld. Dan hoef je alleen nog maar naar de supermarkt!

Maaltijdboxen

Het is ook mogelijk om een maaltijdbox te bestellen. Maaltijdboxen zijn gevuld met verassingen. Een vooraf onbekend recept met de ingrediënten die daarbij horen in een maaltijdbox die gewoon aan de deur wordt gebracht. Het beste? De prijs is gelijk of zelfs nog goedkoper dan het halen van de ingrediënten bij de supermarkt. Bovendien zijn maaltijdboxen ook in te stellen op wat je niet wilt eten, als je geen vis wilt dan kan je dat aangeven en er zal rekening mee gehouden worden, dit heeft ook betrekking tot veganisme, vegetarisme en meer. Er wordt ook rekening gehouden met het aantal personen dat van de maaltijd zal eten, daarbij wordt er vrijwel precies genoeg in de maaltijdbox gestopt voor het aantal personen dat er van gaat eten. Zo wordt er ook voor minder voedselverspilling gezorgd.

Share this post