V-klinieken

V-klinieken

V-Klinieken.nl is de website van een vrouwenkliniek die gespecialiseerd is in het behandelen van schaamlip-correcties. Een medisch team van specialisten staat er klaar om cliënten te adviseren en te behandelen voor het corrigeren en/ of verkleinen van zowel de binnenste- als buitenste schaamlippen.

Correcties

Vrouwen kunnen in het dagelijks functioneren belemmerd worden indien zij last hebben van te lange schaamlippen. Alledaagse bezigheden, zoals tijdens het fietsen, kunnen irritatie en overgevoeligheid met zich meebrengen. De stap naar een medisch specialist kan groot zijn, maar op den duur weegt het ongemak, of zelfs overlast, niet op tegen een behandeling ondergaan. De ingreep zelf is in principe klein.

Intake

Het team van V-Klinieken bestaat uit meerdere plastisch chirurgen en een cosmetisch gynaecoloog. Via de website kunnen cliënten een contact opnemen voor een vrijblijvend intake gesprek. Let wel: de behandeling wordt niet vergoed vanuit het ziekenfonds. Echter de kosten voor een dergelijke plastische ingreep zijn goed betaalbaar. Afhankelijk van het type ingreep liggen de prijzen tussen ca. € 750 en € 1000.

V-Klinieken is gevestigd in Leiden en is hiermee zeer goed bereikbaar vanuit de gehele Randstad.

Meer informatie? Hiervoor verwijzen wij je graag door naar de website van V-Klinieken.nl

Share this post