Zwemkleding trends 2017

Zwemkleding trends 2017

Voor de meeste Nederlanders zit de zomervakantie er helaas alweer op. Gelukkig zijn de weersverwachtingen voor de maand september de laatste jaren behoorlijk goed. Laten we dus hopen dat we dit jaar nog een aantal dagen mooi weer krijgen. De afgelopen weken hebben we de zwemkleding weer eens goed kunnen bekijken en zo de trends van 2017 vastgesteld. Zo hoor jij er in de nazomer nog helemaal bij.

Bikini’s

De bikini’s mogen dit jaar weer wat speelser. Waar eerst vooral basic wit en legergroen erg in was, zijn nu bikini’s met ruffles helemaal hip. Het voordeel (voor de vrouwen met niet zulke grote borsten) is dat het allemaal net wat groter lijkt door de ruffles. Een anders speelse type bikni is een bikini met fringes. Fringes maken iedere bikini vrolijker en zal je er meer mee opvallen. Verder hebben wij de afgelopen zomer ook veel vrouwen gezien met de one shoulder top. Dit geeft net even een andere look aan je standaard topje. Ben je een echte waterrat en neem je vaak een duik in de zee. Dan heb je waarschijnlijk wel ervaren dat je bikini ineens achterstevoren zit. Gelukkig voor jou zijn deze zomer de sportieve bikini’s weer in.

Badpak

Iets dat dit jaar weer helemaal terug is, is de badpak. Veel vrouwen voelen zich hier ook zelfverzekerder in. Het bedekt en misschien ook corrigeert een groter deel van je lichaam. De sexy variant van een badpak is de monokini. De monokini is net even wat naakter dan de gewone badpak.

Zwemkleding voor mannen

De trend van deze zomer voor mannen is dat het allemaal net even wat korter is. Waar de zwembroek vorig jaar nog net boven knie ging, is hij dit jaar weer wat strakker en korter geworden. Verder zijn de patronen en de kleuren nog wel hetzelfde als de vorige zomer. De man kan dus nog lekker variëren tussen een basic kleur en vrolijke patronen.

Share this post