Gewichtstoename zwangerschap?

Gewichtstoename zwangerschap?

Tijdens je zwangerschap zul je gemiddeld zo’n 10 kg. aankomen. Dit is een verantwoord en gemiddeld gewicht. Natuurlijk verschilt het uiteindelijke gewicht per vrouw, gezien de snelheid van je stofwisseling.

Je gewicht wordt gedurende je zwangerschap bijgehouden door je verloskundige of gynaecoloog; deze zal ook met je doornemen welke voeding je beter kunt laten staan en wat echt uit den boze is.

Ondersteunende kleding

Het ‘zwangere lichaam’ gaat op den duur onherroepelijk uitdijen; je kindje zal vanaf de 6e maand ongeveer ‘boven je navel’ gaan groeien. Je buik zal steeds meer gespannen staan en ver buiten je borsten uitkomen. Zwangerschapskleding kan voor je buik een goede ondersteuning vormen. Bijvoorbeeld zwangerschapsbroeken zijn voorzien van een brede band, die je buik mooi ondersteunen en die comfortabel zitten.

Borstvoedingskleding zorgt ervoor dat je gemakkelijk je borst(en) vrij kunt maken om borstvoeding te kunnen geven. Deze voedingskleding kun je overigens ook al tijdens je zwangerschap gaan dragen; niet alleen zit het comfortabel, maar ook je buik krijgt er alle ruimte in om vrij te bewegen.

Le Début Positiekleding

Le Début Positiekleding

Jurkjes

Super handig: zwangerschapsjurkjes. Je trekt er een legging of mooie maillot onderaan, et voilà! Klaar is Kees. Altijd comfortabel, maar vooral ook: altijd modieus. De collectie zwangerschapsjurken van Le Début is werkelijk te hipperdepip. Gauw checken!

 

 

Share this post