Tassen en reisgeschenken met of zonder opdruk

Tassen en reisgeschenken met of zonder opdruk

Zeer fraaie reis-tassen laten bedrukken? Natuurlijk bezoek je het relatiegeschenken bedrijf Giftsware.nl voor de goedkoopste prijzen; één van de grootste relatiegeschenken webwinkels binnen Nederland en Vlaanderen.

Deze online winkel heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het verkopen van relatiegeschenken. Het bedrukken van deze relatiegeschenken wordt ook door Giftsware gedaan. Hier vind je duizenden artikelen die bedrukt kunnen worden met jouw bedrijfsnaam, logo, contactgegevens of boodschap. Als je meer informatie nodig hebt kun je contact opnemen of een offerte aan vragen. Service op maat kunnen aanbieden is namelijk belangrijk voor Giftsware.

Direct bestellen is ook mogelijk. Voordat je de artikelen in het winkelmandje plaatst, wordt er gevraagd naar jouw opdruk wensen.

Reisbranche relatiegeschenken

Tassen zijn leuke relatiegeschenken om te ontvangen. Voorbeelden zijn reistassen, sporttassen, toilettassen of boodschappentassen. Het is een relatiegeschenk waar men veel aan heeft. Naast tassen zijn er ook diverse reisaccessoires verkrijgbaar bij Giftsware. Ook deze kun je weggeven als geschenk aan een klant of relatie. Dit is wellicht ook geliefd bij jouw collega’s. Enkele voorbeelden zijn bagagewegers, creditcardhouders, reiskussens, reistandenborstels of kofferlabel.

Prachtig voorbeeld van goedkoop bedrukte reistassen

Zeer fraai voorbeeld van reistassen met opdruk. Kosten? Al vanaf € 10

Dit zijn over het algemeen hebbedingetjes die erg origineel zijn om te laten bedrukken. Zeker voor in de reisbranche is het een passend idee. De relatie, klant of werknemer kan jouw relatiegeschenk meenemen op reis.

Share this post