Snurkbeugels in vele soorten

Snurkbeugels in vele soorten

Hardnekkig snurkers, die met hun gesnurk anderen wakker houden, kunnen hier iets aan doen. Het gebruik van een snurkbeugel maakt nl. voor eens en altijd een einde aan snurken.

Een snurkbeugel helpt!

De snurkbeugel is een soort rubber gebitje, wat er uitziet als een gebitsbeschermer wat sporters gebruiken tijdens gevaarlijke sporten. De gebruiker van een snurkbeugel zal in het begin dan ook even moeten wennen aan het gebruik ervan. Maar doordat de snurker niet langer meer met de mond wijd open slaapt, maar door de neus ademt tijdens de slaap, zal dit de nachtrust eveneens ten goede komen. Want het slapen met de mond wijd open zorgt weer voor een uitgedroogde mond. Ook worden snurkers gedurende de nacht maar al te vaak door hun partner gewekt, met het “dringende verzoek” op de zij te liggen, vanwege het gesnurk.

Irritatie is snel te verhelpen

Snurken is één van de grootste spanningsverwekkers ‘s nachts. De vaste partner kan zich mateloos irriteren aan de ander en zoekt in vele gevallen een andere slaapruimte, wat de relatie uiteindelijk niet ten goede komt. Wie kent het niet: de partner valt in slaap, wat de ander hoort aan de lichte snurkgeluiden, wat zich al snel ontpopt tot luidruchtig gesnurk. Dit dagelijks herhalende patroon zorgt uiteindelijk voor meer dan ergernis. Tijd om in actie te komen en een snurkbeugel aan te schaffen.

 

Op verschillende websites zijn snurkbeugels te koop. Deze zijn zonder doktersrecept overigens te koop. De prijs is afhankelijk van het type snurkbeugel en ligt tussen circa 30 tot 100 Euro.

Share this post