Let’s show them more skin!

Let’s show them more skin!

Wanneer je zo druk bezig bent met het verzorgen van je huid mag het resultaat wel gezien worden. Door het dragen van sieraden valt dit dan ook wat natuurlijker op en zeg nou zelf wat is nou mooier dan een choker?

Sinds de terugkomst van deze old school trend is het bijna niet te missen. We vinden de chokers overal en dragen ze om onze outfit compleet te maken. Daarnaast is het maken van een eigen choker erg simpel en op verschillende manieren te dragen.

In dit artikel geven we een paar tips hoe je het beste en op de leukste manier een choker kan dragen.

1 Hou het minimalistisch                                                                                                                                

Kies voor een choker zonder bedeltjes. Deze kunnen niet alleen zwaarder aanvoelen maar nemen ook een grote deel van je nek in beslag. Door een choker te dragen met een dunne draad  komt dit niet alleen cleaner over maar blijft er meer hals ruimte over.

2 Neem een hele korte ketting                                                                                                                      

We willen onze mooie chokers natuur het hele jaar door dragen. Met een korte ketting kunnen we in de winter zowel een hoge hals als choker dragen en straalt je huid nog net zo mooi.

3 Wees niet bang voor een opvallende kleur                                                                                                                                                                             

Met een goud of zilver kleurige choker krijgt je huid de extra glam die je nou net nodig had. Een enkele schakel is dan ook meer dan genoeg. Wissel het af met een diamanten choker of glanzende steentjes.

Natuurlijk hebben we niet altijd zin in sieraden en is het dragen van een off-shoulder top of jurk een leuke variatie. Om toch nog die extra glans te krijgen kan het zeker geen kwaad om wat highlighter op je sleutelbeen te plaatsen.

Kortom genoeg redenen om een choker te dragen!

 

Share this post